Şimdi Ara

SINIRSIZ İNTERNET 7 TL 'CEPNET' YENİDEN BAŞLADI (ilk ay 7, sonrası 14 tl) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
661
Cevap
4
Favori
45.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hayata gülümse

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Şimdi tv'de gördüm, yeni cepnetin reklamını bile çekip vermişler yayına :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimdevrim

Şimdi tv'de gördüm, yeni cepnetin reklamını bile çekip vermişler yayına :)

konuyu açan işi sağlam açmış dmek :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: gktgknk

quote:

Orijinalden alıntı: g_o_k_h_a_n

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abjkli

quote:

suan aylik cepnet kullaniyorum eski abone oldugum icin iptal olmadi..fakat adil kullanim cok dusuk 100 mb sonrasi 96 kbps hiz bazen cileden cikartiyor

youtube dan bir video yu izlemek icin oyle bekleyeceksin,biktiriyor insani

100 mb gecince izleyemiyosunki..bide 3g gidince edge ile hic bisey yapilmiyor

3g de gidince hicbisi yapilamiyor demissiniz ben aylik cepnet abonesiyim 100 mb bittikten hizim dustukten sonra bile 3g hic acmiyorum iphone face twitter uygulamalarini sorunsuz kullaniyorum. Push bildirimler aninda dusuyor. Mobil sitelerde dolasiyorum zaten genelde 3 4 saniyede sayfalar aciliyor. Bende mi bi sorun var acaba :)

hicbirsey yapilmiyor derken film video gibi seyler..o dediklerini bende aciyorum hersey normal..sayfalar normal aciliyor..

Videolari kotali kullanirkende kota dolacak diye acamiyordum. Bundada yavas oldugu icin acamiyorum. Ayni hesap radyo sorunsuz calisiyor en guzeli bu bence arabada istedigim radyoyu dinliyorum bu paket sayesinde bana artisi cok.

aynen radyo olayi iyi..bende arabada öyle dinliyorum bazen..istedigim ilin radyosunu acabiliyorm..ama video film download yapabilsek süpernet olurdu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abjkli

quote:

suan aylik cepnet kullaniyorum eski abone oldugum icin iptal olmadi..fakat adil kullanim cok dusuk 100 mb sonrasi 96 kbps hiz bazen cileden cikartiyor

youtube dan bir video yu izlemek icin oyle bekleyeceksin,biktiriyor insani

100 mb gecince izleyemiyosunki..bide 3g gidince edge ile hic bisey yapilmiyor

3g de gidince hicbisi yapilamiyor demissiniz ben aylik cepnet abonesiyim 100 mb bittikten hizim dustukten sonra bile 3g hic acmiyorum iphone face twitter uygulamalarini sorunsuz kullaniyorum. Push bildirimler aninda dusuyor. Mobil sitelerde dolasiyorum zaten genelde 3 4 saniyede sayfalar aciliyor. Bende mi bi sorun var acaba :)

hicbirsey yapilmiyor derken film video gibi seyler..o dediklerini bende aciyorum hersey normal..sayfalar normal aciliyor..

Videolari kotali kullanirkende kota dolacak diye acamiyordum. Bundada yavas oldugu icin acamiyorum. Ayni hesap radyo sorunsuz calisiyor en guzeli bu bence arabada istedigim radyoyu dinliyorum bu paket sayesinde bana artisi cok.

aynen radyo olayi iyi..bende arabada öyle dinliyorum bazen..istedigim ilin radyosunu acabiliyorm..ama video film download yapabilsek süpernet olurdu

Alıntıları Göster
    Avea- Vodafone -Telekom
    6 Mayıs itibarıyla adsl mi iptal ettirmiş durumdaydım. Evimin telefon hattının eskiliğinden (Telekomcular öyle söylüyor.) en fazla 2 mb interneti ( o da hattan düşerek) görüyordum. Tabi bu internete (8 mb/s kadar olanından) telefon parası da dahil aylık 80 lira civarında para ödüyordum. Sonunda kurtuldum. İşyerimin interneti kablolu olduğu için tabletimde internet ihtiyacı için Avea'nın taraftar hatlı olan interneti (5 gb 24 lira olan) kullanıyorum. Fakat evimin interneti olmadığından Avea'yı eve bırakacağım. Bu paket bana ilaç gibi geldi. İşin güzel tarafı Avea'nın 30'luk paketinden Vodafon'a geçeli daha bir hafta bile olmamıştı. İnternet araştırması yapıyordum. Aslında Avea'nın 30 paketi çok nefis ama onda ikiz kart uygulaması yok maalesef. Artı Avea'nın faturalı hatlar için bu tarifeyi uygulayıp faturasız hatlar için uygulama yapmaması ayrı bir eziyet. Her zaman içimde bir tedirginlik oluyor faturalı hatlarda. Özetle bu tarife benim için biçilmiş kaftan.
    Gelgelelim hıza : 3g hızında benim güzergahımda (Konya'yı bilenler için Aydınlık, Zafer, Tramway hattı) Avea açık ara önde. Çok şaşırtıcı bir durum ama öyle. Avea speed test uygulamasında hiçbir zaman 3500 kbs altına inmedi hatta az önce testi yeniden yaptığımda Avea 5 mb/s iken Vodafone 1.4 mb/s'yi anca gördü. Bu ayın Chip dergisi iki operatörü de başa baş göstermişti halbuki. Kota aştıktan sonrası önemli değil zaten biri 96 kb/s biri 126 kb/s aradaki fark öyle abartılacak kadar kesinlikle değil.
    Şunu açık söyleyeyim her ne olursa olsun en kazık Telekom oluyor burada. (En azından benim adıma). Düşünün telekom parasına hem Avea 30'luk paket hem taraftar paket ( 5 gb 24 lira olanından ) hem de bu paket alınıyor üste para kalıyor.

Faturasız olması, ikiz kart uygulaması, Vodafon'u öne çıkaran özellikler.
    2 gb kota, 3g internet hızı (bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi.) Avea'yı öne çıkarıyor. (Tabi Faturalı 30 liralık paket için konuşuyorum.)

Bence her iki paket de tercih edilebilir. Vodafone için şunu da unutmayın ama ilk üç ay 7 lira .Üç aydan sonra isterseniz paketten ayrılabilirsiniz. O zamana kadar daha ne paketler çıkacak bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Bence hız 64 kbps olacak.

varsayalım 100kbps olarak hızı acıkladı ama 20-30kbps hız verıyor.bunun bi yaptırımı varmı?
    vaad edılen hızın yuzde 80nını vermek zorunda dıye yazıyordu adsl sayfasında,mobılde boyle zorunluluk varmı?
    bilen biri cevaplarsa guzel olur...
    bence şirketler vermedıgı,veremedıgı hızmetın ucretını almamalı ama ozellıkle taahhütlu musterılerden çatır çatır alıyorlar.

bunlar düşük hızlar o yüzden telefonunda sorun yoksa zaten alıyorsun bu hızı.

Adsldeki mevzu farklı yüksek hızlara ulaşıldığından altyapıya bağlı olarak her bölgede aynı yükseklikte hız alınamayabiliyor.Ve birde adsl teknolojisiyle alakalı bir durum var modeme gelen hızın zaten % 85 i civarını alırsın çünkü teknik kayıplar söz konusudur.Bunlar tamamen farklı mevzular yani.

Konumuza gelirsek bu düşük hızlarda o sıkıntı olmuyor, sadece mobil internet olduğundan bulunduğun baza bağlı olarak pingler yüksek seyrederse o etkiler okadar.Ben aylık cepnet kullanıyorum 96 kbps olan nerde hız testi yapsam 90-100 kbps arası çıkıyor.

hocam bazı arkadaslar (yine bu forumda)cepnette 64kbps hız aldıgını soylemıs o yuzden sordum.

Alıntıları Göster
    14 fazla bi 10 tl olsaydı makul seviyede olurdu ama 14 vercegime 30 luk Avea tarifesini kullanırım

• ,
    Günlük Cepnet paketi kullaniyorum, 10mb dan sonra edge hizina dusuyor fakat suan itibariyle 75mb kullanım yaptım, edge hizi ile çok yavasladi 96kpbs. 3g yi actigim zaman internet gayet akici sekilde kullaniliyor paketimin bitmesine daha 10 saat kadar var ogrenmek istedigim 3G ile minimum hiz kaca dusuyor bir bilginiz varmi ona gore 4gb lik yada 500mblik pakete geciş yapacağım.. Onerilerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arınç

,
    Günlük Cepnet paketi kullaniyorum, 10mb dan sonra edge hizina dusuyor fakat suan itibariyle 75mb kullanım yaptım, edge hizi ile çok yavasladi 96kpbs. 3g yi actigim zaman internet gayet akici sekilde kullaniliyor paketimin bitmesine daha 10 saat kadar var ogrenmek istedigim 3G ile minimum hiz kaca dusuyor bir bilginiz varmi ona gore 4gb lik yada 500mblik pakete geciş yapacağım.. Onerilerinizi bekliyorum

Onun yerine aylık cepnet 250 paketini almanı tavsiye ederim. 250 mb adil kullanımdan sonra hız 96 kbps'ye düşüyor, iş görür. hemde kota aşım ücreti ödemek zorunda kalmazsın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

varsayalım 100kbps olarak hızı acıkladı ama 20-30kbps hız verıyor.bunun bi yaptırımı varmı?
    vaad edılen hızın yuzde 80nını vermek zorunda dıye yazıyordu adsl sayfasında,mobılde boyle zorunluluk varmı?
    bence şirketler vermedıgı,veremedıgı hızmetın ucretını almamalı ama ozellıkle taahhütlu musterılerden çatır çatır alıyorlar.

Adsldeki mevzu farklı yüksek hızlara ulaşıldığından altyapıya bağlı olarak her bölgede aynı yükseklikte hız alınamayabiliyor.Ve birde adsl teknolojisiyle alakalı bir durum var modeme gelen hızın zaten % 85 i civarını alırsın çünkü teknik kayıplar söz konusudur.Bunlar tamamen farklı mevzular yani.

Konumuza gelirsek bu düşük hızlarda o sıkıntı olmuyor, sadece mobil internet olduğundan bulunduğun baza bağlı olarak pingler yüksek seyrederse o etkiler okadar.Ben aylık cepnet kullanıyorum 96 kbps olan nerde hız testi yapsam 90-100 kbps arası çıkıyor.

hocam bazı arkadaslar (yine bu forumda)cepnette 64kbps hız aldıgını soylemıs o yuzden sordum.

Alıntıları Göster
    YARDIM EDER MİSİNİZ ?

Aylık CepNet 250MB İLK 3 AY 7 TL, SONRASI 14 TL paketini alsam ve kullanmaya başlasam 250 mb kotayı doldurduktan sonra kota aşım ücreti alınıyor mu ona göre haraket edecem yardımlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: inanç_turasay

YARDIM EDER MİSİNİZ ?

Aylık CepNet 250MB İLK 3 AY 7 TL, SONRASI 14 TL paketini alsam ve kullanmaya başlasam 250 mb kotayı doldurduktan sonra kota aşım ücreti alınıyor mu ona göre haraket edecem yardımlarınızı bekliyorum.

Kota aşım ücreti alınmıyor, sadece hızınız 96 kbps'ye düşüyor. Ek bir ücret yok, kafanız rahat olsun :)
  • quote:

CEPNET paketlerini kullanırsanız limit aşım derdi olmaz bu yüzden sabit fiyat ödersiniz. Linkini verdiğim bu sayfayı inceleyin.
    http://www.vodafone.com.tr/Internet/Aylik-Yeni-Cepnet-Paketleri.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergincenk -- 13 Mayıs 2012; 2:53:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergincenk

quote:

CEPNET paketlerini kullanırsanız limit aşım derdi olmaz bu yüzden sabit fiyat ödersiniz. Linkini verdiğim bu sayfayı inceleyin.
    http://www.vodafone.com.tr/Internet/Aylik-Yeni-Cepnet-Paketleri.php

Alıntıları Göster
    @ibrahimdevrim
    @ergincenk

yardımlarınız için teşekkürler paketi alıyorum o zaman.

• quote:

@ibrahimdevrim
    @ergincenk

yardımlarınız için teşekkürler paketi alıyorum o zaman.

rica ederim. iyi kullanimlar :)
  • 96 kbps, voip için yeterli olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: düşünce suçlusu

96 kbps, voip için yeterli olur mu?

yeterli olur hocam. ben msn'de kamerali bile gorusuyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    güzel haber

• quote:

Orijinalden alıntı: KoTuTuRK

güzel haber

Alıntıları Göster
    2 senedir hızdan memnundum dün akşam net baya yavaştı.
    cepnetci sayısı arttıkça hızda yavaşlamaz umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren16

2 senedir hızdan memnundum dün akşam net baya yavaştı.
    cepnetci sayısı arttıkça hızda yavaşlamaz umarım.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar mehaba. Vodafone un sitesinde 100mb başlangıç paketi var acaba o da 100mb'dan sonra sınırsız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayata gülümse

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    taahüt varmı bunda.mesela 1 ay kullanıp sonra iptal edilebiliyormu.ilk üç ay 7 tl felan demişlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qklavye

taahüt varmı bunda.mesela 1 ay kullanıp sonra iptal edilebiliyormu.ilk üç ay 7 tl felan demişlerde.

iptal edilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boyzof

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: just sky

quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

1gb paket zaten 14 liraydı. 96kbps hızla (sadece telefondan ihtiyaç doğrultusunda kullanımla) 1gb yı zaten dolduramazsın. adamlarınki sadece taktik. yemeyin şunu yutmayın. sınırsızmış. 14 liraya size 3 ay sonra interneti itelediklerinde farkedeceksiniz.

-alıntı-

ya diyorum ya, 14 lira buna vereceğime 1 gblik paketi alırım, hem 1 gb boyunca güya hızlı bağlanırım. saçma sapan uydurmuşlar cepnet diye. kontratım olmasa hemen iptal ettiricem hattımı ama daha 3 ayı var. mecbur bekliyoruz..

hem telefondan hemde telefonu modem olarak tanitarak pcden kullananlar icin bulunmaz bir nimet olmus bu, o kadarda haksizlik etmeyin vodafone'a

Aynen. Biraz pahalandı. Ve tamam, hız da aynı. Ama cepnet mantığı da aynı. İkide bir kotayı aştık mı bakma derdi yok, kafa rahat en azından. Bunu da dikkate almak lazım tabi.

Aynen hocam, bazı arkadaşlar beğenmemezlik yapmışlar ama, bana bu fiyata kota aşımından sonra sınırsız internet veren operatör göstersinler hele?

Üşenmeyip baktım şuan diğer operatörlerde 250 ve 500'lük paketlerin fiyatları bu ve kota aşım ücreti var.

Turkcell 250 mb, aylık 14 tl (kota aşım ücretli, üstelik ilk 3 ay indirim falanda yok)

Avea 250 mb, aylık 15 tl (kota aşım ücretli, üstelik 3 ay indirim falanda yok)

* Vodafone'nun bu paketlerini beğenmeyenleri anlamıyorum. Bu paketler hem cepten kullananlar için, hemde telefonunu modem olarak tanıtıp pc'den bağlananlar için şuan en iyi internet paketleridir. Bu kota aşımı hızdan sonra rahat rahat nette dolaşılır. Pc'dede sayfaları rahatça kanser etmeden açar. Eski cepnet kullanılarındanım ta ki hattım kaybolana kadar.. demem o ki birazcık emeğe saygı olsun, yargısız infaz yapılıyor hemen. ben adamlara her gün en az 3-5 tane mail atıyordum cepnet geri gelsin diye, ki kafamda tasarladığım düzenlemeyle geri geldi. vodafone'nu seviyorum.

ya yuh saniyede 8 kb indirmeyle nasıl pcde rahatça sayfa açıyomuş o. Millet ttnet e akk den sonra 1 mbit e düşüyo sörf bile yapamıyoruz nerdeyse diye kızarken gelmiş 96 kpbs kanser etmeden pcde acar sayfaları diyosunuz, telefonda bile zorlanırsın be.

Şöyle bir karşılaştırma yapalım:

Eski cepnet: 8 lira, 100 mb sonrası hız düşüm
    Yeni cepnet: 14 lira, 250 mb sonrası hız düşüm

Fark 6 lira= 150 mb net. Bence pahalı, hızda aynı.

Yanlışınız var hocam. Ben daha dün 8 liralık Cepnetli hattımı vodeme takıp bilgisayarda denedim (Yer: Amasra, denize sıfır çay bahçesi ). Sayfa görüntüleme konusunda şaşırtıcı biçimde hızlı buldum. Normal ttnet adsl ile yapılan sayfa görüntülemesinden (tekrar ediyorum sayfa görüntüleme konusunda) çok bariz bir farklılık, geç açılma göremedim (şaşırtıcı ama çok ciddiyim). Üstelik Opera turboda mobil siteleri açıp resim- reklam yüklenmesini engelleyici programlar kullanıp ordan kısıp burdan kısıp falan değil, direk Google Chrome'dan normal şekliyle sayfa görüntüleyerek kullandım. Çok şaşırdım ancak helal olsun dedirtecek kadar vardı. Ben video izlemem, download yapmam diyenler için adsl kullanımını mantıksızlaştıracak derecede iyi. Verirsin 8 lira sınırsız kullanırsın. Şu anda adsli ve sabit telefon hattımı kapattırıp cepnet'i daimi internet kaynağım olarak kullanmamı engelleyen tek şey sürekli Bluray film indirip sürekli video- film izlemem.

Bilgilendirme- kıyas yapma açısından bir download örneği vereyim: iTunes'da güzel ve ücretli bir oyunun 1 günlüğüne ücretsiz olduğunu gördüm. Başka şansım yok, taktım vodem'i başladım indirmeye. Oyun 14.2 Mb. Bir yandan internette geziniyorum haliyle. Aşağı yukarı 25 dakikada indirdi. E verdiği hıza göre normal bu tabi. Ancak sayfa görüntüleme surfing konusunda dediğim gibi başarılı buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Liberté -- 14 Mayıs 2012; 13:28:02 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.