Şimdi Ara

Sınırlı Kronolojim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
5
Favori
5.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sabah C projesini yarıladım, saçma ve dandik bir kargolama sistemi gibi bişey. Ütüleri bitirdim sonra, bitiyormuş demek

    Diğer yarısına başlıyorum şimdi, bir an önce çıksın aradan.
  • Projeyi bitiremedim canım sıkıldı. Çıktım dışarı biraz spor yapayım dedim. Doğa yürüyüşü bisiklet falan. Orman uyanmış.

    Eve geldim baktım hala canım sıkkın dedim Game of thrones 8. bölümü izleyeyim. Kesmedi bide labirent filmini izledim. Bugün iyice boşa gitti gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen çok bencil biri olduğumu düşünüyorum. Neden bilmiyorum, belkide mütevazilik olsun diyedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortaya söylenmiş bir lafı neye göre üzerimize alınırız acaba, kriterlerimiz nedir. Bunu araştırıyorum an itibariyle, sonra yatarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chtsydn -- 2 Haziran 2015; 23:59:29 >
  • Korsan kullanıcısına yanıt
    Biraz araştırdım da baya karmaşık bir konuymuş. Tüm detaylar kritik bir şekilde etkiliyor sonucu, her şeyi göz önünde bulundurmak lazım.

    Veya üzerine alınmayacaksın kafa rahat
  • Son java dersi bugündü, gitmedim. Gözüme görünmesin o hoca

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanların hayallerini, amaçlarını, büyük işler başarmalarını engelleyen şeyin ne olduğunu düşünüyorum. Öyle ki dünyada büyük işler başaran insanları toplam nüfusa oranladığımızda %0.001 bile değil.
  • Oynadığım ilk oyun buydu sanırım

  • Bugünü full kitap okuyarak geçirmişim. Arada anneme falan yardım ettim, saat 2 gibi spor yapmaya çıktım. Sonra bi duş alıp yine kitaba devam ettim. Yaklaşık 1 saattir de projeyle uğraşıyorum (proje dediğim dandik bi ödev işte, proje deyince daha ciddi bişey gibi oluyo kendimi kandırıyorum )
  • Korsan kullanıcısına yanıt
    İyi fikir, yarın kendimi çaylarım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chtsydn

    İnsanların hayallerini, amaçlarını, büyük işler başarmalarını engelleyen şeyin ne olduğunu düşünüyorum. Öyle ki dünyada büyük işler başaran insanları toplam nüfusa oranladığımızda %0.001 bile değil.

    Sanırım buldum. Bunun şerefine biraz AoE oynayayım da yatayım
  • Dün yatmadan önce arkadaşım evine çağırmıştı. Canı sıkılıyormuş, kaç gündür evde kimse yok gelsene falan sabahtan beri ordayım işte kahvaltıyı da orda yaptık. C projesini bitirdim o arada pc yi almıştım yanıma.

    Çıktım şimdi babam da dışarıdaymış dedim geçerken beni de al, şimdi onu bekliyorum otobüs durağında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bol bol çayladık kendimizi orayı da atlamamak lazım

    Ayrıca naughty.gif e bakmayın şakasına yaptım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orta yolu bulmak lazım, demek istediğim şu ki Yanımdan bi adam geçti muhtemelen operatörünün müşteri hizmetleri ile konuşuyordu. Cümle şu;
    ..daha uygun bir tarifeniz var mıdır diye rahatsız etmiştim ben sizi efendim..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korsan kullanıcısına yanıt
    Birçok etken var ve bunların kronolojik sıralaması ile önem sıralaması tam uyuşmuyor, kronolojik sırayla söyleyeyim konuya uygun olsun :)

    En başında kapasitenizin olması gerekiyor bu bir gerçek, bunun yanında hayattaki amacınız başı çekiyor. Ne için yaşıyorsunuz, ne istiyorsunuz, onu neden istiyorsunuz ve bunları elde etmek için gitmeyi planladığınız yol cidden doğru yol mu? Kendi isteklerinizi, yeteneklerinizi ve yapmayı sevdiğiniz şeyleri göz önünde bulundurmalısınız.

    Hepimiz okula gidiyoruz, gerekli veya gereksiz bir çok şey öğreniyoruz veya öğrenmiyoruz (burada gereksiz olanlar üzerinde duracağım, zaten onlar çoğunlukta). Çoğu zaman hocaya bu ne işimizi yarayacak diye soruyoruz, genelde şu sınav senin bu sınav benim cevaplar geliyor. Okuldan çıktığınızda yüzlerce gereksiz bilgi ile dolmuş oluyor çoğumuzun beyni. Ne olacak peki bunlar, bi yerde kullanacağız o kadar emek verdik boşa gitmemeli? Burada kpss ve büyük şirketler devreye giriyor, sınavlara mülakatlara gidiyorsunuz, hepsi okulda öğrendiğiniz gereksiz bilgileri referans alıyor, ona göre iş veriyor. Siz bu yerlerde işe girebilmek için gençlik enerjinizin çoğunu onların istedikleri bilgiyi elde etmek uğruna harcıyorsunuz.

    Ve son vuruşu yapıyorlar, aylık maaş sistemi. Bu sistem insanı bitiren en önemli noktalardan biri. Öyle ki o işte olduğunuz sürece maaşınızın aylık olarak düzenli bir şekilde yatacağını bilmek sizden hayallerinizi, bir şeyler başarma hırs ve isteğinizi koparıp alıyor. Maaş almaya başladığınızda öyle bir düzenin içine çekiliyorsunuz ki bunu bozmaya cesaret edemiyorsunuz. Sizi rahata alıştırıyorlar ve o rahatlığı bozamıyorsunuz. Bi hayal edin, size rahatça yeten bir maaşınız kurduğunuz bir düzeniniz var diyelim. Neye ne kadar cesaret edebilirsiniz?

    Zamanında bir çok insan geldi geçti, yaptıklarıyla dünyayı şekillendirdiler, belkide tek başlarına geleceği inşa ettiler. Peki biz onlardan biri olmayı hiç düşündük mü, hayal ettik mi? Çoğumuz hiç düşünmemiştir bile, çünkü daha en baştan sistemin bir parçası olarak yetiştirilmeye başlıyoruz. Ellerimizde olan geleceği ve hayatı bizden alıp yerine önceden planlanmış bir hayat ve sonu belirlenmiş bir gelecek verip bizi kenarda tutuyorlar. Zaman geçtikçe daha da zorlaşır ancak bunu değiştirmek her zaman insanın elindedir. Aklımızın derinlerinde bir yerde mutlaka ulaşamadıkları bir yer kalıyor çünkü.

    not: Onlar zamirini kullanmama bakmayın belirli kişilerden değil sistemin kendisinden bahsediyorum. Her ne kadar bazı insanların bunda payı daha büyük olsa da neticede bunu biz bu hale getirdik, hepimiz sorumluyuz.




  • Ben bu yaşıma geldim daha csb yazmadım. En küçük kardeşim geldi az önce sokaktaydı, dedi ki beni bi siyah araba kaçırdı. Abim (ondan bi büyük olan kardeşim yani, 5 kardeşiz biz) gördü arabanın plakasını babama söyledi onlar da hemen polise haber vermişler. Polis bunları bi evde bulmuş baskın yapıp kurtarmışlar sonra adamları hapse atmışlar ve kardeşim de eve gelmiş
    Dedim senin 11 yaşında ne işin var csb ile
  • Bir insanın para, mal, mülk ile arasındaki ilişki aslında her şeyi özetliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir insan bana sürekli hangi partiye oy vereceksin, siyasi bir konu açıp, bu konuda ne düşünüyorsun gibi sorular sorunca ben buradan şunu anlıyorum;
    Sen bu olaya gereğinden fazla değer veriyorsun ve bundan sonra aramızdaki ilişkiyi benim bu siyasi tercihime göre düzenleyeceksin veya devam ettireceksin.

    Umarım yanlış anlıyorumdur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ev işleri bitmiyor arkadaş. İnsanlık olarak en büyük hatayı yerleşik hayata geçerek yapmışız sanırım
  • Bugün ders çalıştım olan o (evin ıvır zıvır işleri hariç, onlar standart ) finaller çarşamba günü başlıyor.

    Arada minecraft oynadım 1 saat falan çaktırmıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.