Şimdi Ara

sinirlerim bozuldu halen uyumadim.uyutur musunuz beni?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet...uyutun beni biraz...uykum yokken sunu soylemek istiyorum param yokken evlenmiyorum kendimi daha cok sikintiya sokmuyorum.guzel olmayan kadini basima bela etmiyorum.bu benim asil soylu oldugumun gostergesidir.

Sonuc olarak bu benim akli saglim ekonomisinin kiymetini bilen biri oldgumu gostermez mi?

Su an evli ve sevmedigim cirkin biriyle olsaydim ve cocuk da olsaydi daha cok mutsuz olurdum.ama ne kadar su an ne kadar yalnizliktan kirilsam da evli olan durumdan daha mutluyum.cok evlenmek istiyorum ama nasip degilmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan0403

en azindan baskalarina zarar vermiyorum.elimden geldigi kadar helal ekmegimin pesindeyim.ben bi suru adam gosterebilirim adam aile babasi ama art niyetli...baskalarinin hakkini caliyor. 1 tane degil...onlarca binlerce kotu niyetli var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekonomik olarak kismen batik olsam da en azindan serefim namusum var...en azindan elimden geldigi kadar kimseye zarar vermedim...bu da yeter...bu namussuz adamlarin eline dustum.siz dusmeyin...ben kotu biri degilim...asiri haram evliligi ve para yi da istemiyorum....dualarinizi da eksik etmeyin

• yasim 30 u geciyor...hic guzel kiz arkadasim olmadi.maddi anlamda buyuk sirketler kuramadim.ama yasiyorum su an saglikliyim.yasadigim surece umud var demektir.

• Yalnizlik bir secimdir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • turbo ağlattın
  • Clio'yu sat Nc750x al. 1lt ile 25km gidersin. Yakıt,vergi derdin olmaz. 4 saniye 0-100 değeri ve 200kmh son hız ile clio'dan sonra Mercedes gibi gelir.

• recebe söyleriz ayakta uyutur seni

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.