Şimdi Ara

Sinir bozucu fps droplar.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım ortalama özelliklere sahip.Battlefield multiplayer da 32 vs 32 oynarken,ultra ya alsamda,lowa alsamda,3-4 saniyede bir 100 olan fps 30 a düşüp duruyor ve yani ciddi ciddi donuyor oyun yarım saniyeliğine öyle devam ediyor.Çok sinir bozucu nasıl düzeltebilirim bu problemi.Lowa alsamda aynı şey ultra alsamda

• quote:

Orijinalden alıntı: afacan2000y

Bilgisayarım ortalama özelliklere sahip.Battlefield multiplayer da 32 vs 32 oynarken,ultra ya alsamda,lowa alsamda,3-4 saniyede bir 100 olan fps 30 a düşüp duruyor ve yani ciddi ciddi donuyor oyun yarım saniyeliğine öyle devam ediyor.Çok sinir bozucu nasıl düzeltebilirim bu problemi.Lowa alsamda aynı şey ultra alsamda

Son güncellemeden çıkan bir hata daha öncesinde hiçbir problem yokken bir anda çıktı çözmek için uğraşıyorum bir şey bulursam haberdar ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SentnieL

quote:

Orijinalden alıntı: afacan2000y

Bilgisayarım ortalama özelliklere sahip.Battlefield multiplayer da 32 vs 32 oynarken,ultra ya alsamda,lowa alsamda,3-4 saniyede bir 100 olan fps 30 a düşüp duruyor ve yani ciddi ciddi donuyor oyun yarım saniyeliğine öyle devam ediyor.Çok sinir bozucu nasıl düzeltebilirim bu problemi.Lowa alsamda aynı şey ultra alsamda

Son güncellemeden çıkan bir hata daha öncesinde hiçbir problem yokken bir anda çıktı çözmek için uğraşıyorum bir şey bulursam haberdar ederim.

Tamam dostum sağol,çok sinir bozucu ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.