Şimdi Ara

Sinir bozucu durum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,çok saçma bi durum içindeyim bide sizin fikrinizi alayım dedim.Üniversite öğrencisiyim şuan ablamla beraber yaşıyorum.Ablamın yaklaşık 1 yıldır bi sevgilisi var ve adam bizim evde yaşıyor resmen..40 yaşında herif kendi evi olmasına rağmen burda kalıyor.Sürekli evde bide hiç çıkmıyor nerdeyse.Benim kira verdiğim evde beleşe yaşıyor yani.Adam zaten işsiz.Üstüne dikkat ettim ablamın parasınıda yiyor.Mesela hemen hemen her aksam yemek siparişi veriyorlar ve hepsini ablam ödüyor ve yemekler öyle ucuz şeyler değil otalama 50 tl lik sipariş veriyorlar.Sadece yemek için değil bu durum herşeyde böyle.Çoğu zaman kredi kartını adama bırakıyor.Hatta geçen gün bi fiş buldum evde adam kendine 250 tl lik ayakkabı almış ablamın kartıyla.Acayip ayar oluyorum bu duruma. 1-2 kere konuşmayı denedim ablamla baya laf söyledim falan ama kız anlamıyor.Aşık olmuş ne desek boş resmen adamı eve aldı besliyor ama gözü görmüyor bunu.Birde sonuçta benden büyük çalışan eden insan kendi parasını kazanıyor bi yere kadar laf söyleyebiliyorum.En son konustugumda 1-2 hafta kalmadı bizde adam ama şimdi yine başladı yaklaşık 2 haftadır evden çıkmıyor.Sonuç olarak benim kira ödediğim evde bedava kalıyor.. ablamdan 13-14 yaş büyük adam..parasınıda yiyor..patlamamak için kendimi tutuyorum bi başlasam tartışmaya durmayacam bu sefer ablamla aram açılacak.. ben 22 yaşındayım bu arada..evden ayrılmayı düşünüyorum artık ama şuanda beraber eve çıkabileceğim kimsede yok..Siz olsanız ne yapardınız? Seviyeli olgun cevaplar yazın lütfen..

• ablanın sevgilisi sizinle aynı evde kalıyor ve sen eyvallah diyorsun üstelik ablanıda sömürüyor kusura bakmada çok genişsin birader
  • quote:

Orijinalden alıntı: also

ablanın sevgilisi sizinle aynı evde kalıyor ve sen eyvallah diyorsun üstelik ablanıda sömürüyor kusura bakmada çok genişsin birader

Hocam ne yapayım..Baya sert konustum en son sefer zaten ama kulağından çekip kızacak değilim ya ablam sonucta 6 yaş büyük benden iş güç sahibi insan..Evet belki başta geniş davranarak fazla taviz verdim ama bu kadar zamandan sonra bi patlarsamda fazla ağır olacak,kendimi biliyorm ben bi başlarsam konusmaya önümü alamam.. bu seferde aram açılacak iyice ve evden ayrılmaya kadar gidebilir durum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altiran -- 24 Aralık 2012; 10:05:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altiran

quote:

ablanın sevgilisi sizinle aynı evde kalıyor ve sen eyvallah diyorsun üstelik ablanıda sömürüyor kusura bakmada çok genişsin birader

Hocam ne yapayım..Baya sert konustum en son sefer zaten ama kulağından çekip kızacak değilim ya ablam sonucta 6 yaş büyük benden iş güç sahibi insan..Evet belki başta geniş davranarak fazla taviz verdim ama bu kadar zamandan sonra bi patlarsamda fazla ağır olacak,kendimi biliyorm ben bi başlarsam konusmaya önümü alamam.. bu seferde aram açılacak iyice ve evden ayrılmaya kadar gidebilir durum..

ya kardeşim bunun napimi varmı çekcen ablanı bir odaya alacaksın karşına konuşacaksın ve kuralları koyacaksın ya o adam ya ben diyeceksin aynısını adama yapacaksın ve diyeceksin sana şu kadar süre gittin gittin gitmedin o zaman görürsün gibi sert kurallar koyacaksınn bu kadar geniş ve rahat olmayın sonuçta ablan senin adam takılır parasını yer kusura bakma ama işini görür yarin sıkılınca tkmeyi basar olmadı sen bir şey yapamıyorsan git ailene anlat durumu. en basit örneği benim ablam evli evlendiği adamla bile nişanlandı nişanlılıktan evliliğe kadar görüşmedi sadece istemeye gelince girdi bizim eve az kuralcı sert olun önünü alamassınız ablanda zannedersem 27 28 yaşında var aklı başında az gerçekleri görsün

• quote:

quote:

quote:

ya kardeşim bunun napimi varmı çekcen ablanı bir odaya alacaksın karşına konuşacaksın ve kuralları koyacaksın ya o adam ya ben diyeceksin aynısını adama yapacaksın ve diyeceksin sana şu kadar süre gittin gittin gitmedin o zaman görürsün gibi sert kurallar koyacaksınn bu kadar geniş ve rahat olmayın sonuçta ablan senin adam takılır parasını yer kusura bakma ama işini görür yarin sıkılınca tkmeyi basar olmadı sen bir şey yapamıyorsan git ailene anlat durumu. en basit örneği benim ablam evli evlendiği adamla bile nişanlandı nişanlılıktan evliliğe kadar görüşmedi sadece istemeye gelince girdi bizim eve az kuralcı sert olun önünü alamassınız ablanda zannedersem 27 28 yaşında var aklı başında az gerçekleri görsün

+1

• Hakkatten zor bir durumdasın. Ben olsam ne yapardım bilemiyorum ama olay ablanda biter. Ablanla konuş birbir anlat gerçekleri. Eğer olmazsa birkaç plan yaparsın o adamın kötü olduğunu ablana kanıtlarsın.
  • Üniversitesini bitirmiş kendi hayatını kurmuş bi insana öyle odaya çekip rajon keserek bi yere varamazsın,kardeşi olmam bana onun hayatıyla ilgili kararlar verme lüksü tanımıyor hadi abisi olsam bi nebze...o yüzden sadece uyarırım düşündüğüm için diğer yandan ev arkadaşı olarak bakarsan yine haksızlık var ortada o yüzden bi kere daha konusacam adam gibi yine dediğimi dikkate almayıp 1-2 hafta sonra aynı sekilde devam ederlerse umrumda olmaz artık koca insanlara sürekli nasihat verecek değilim devam etsin ben ayrılıp giderim evden bugünden itibaren ev arkadaşı aramaya başlıyorum zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altiran -- 24 Aralık 2012; 13:11:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bilmiyorum ama bu durumu nasıl kabullenip o evde yaşayabiliyorsun o psikolojiyi çözemedim olayların içinde olsam belki ama gerçekten hazmetmek zor , adamın yaptıklarını hiç söylemiyorum bile ayrıca mantığında seninle çelişiyor ablam ne yaparsa yapsın diyorsun ablan doğal olarak kendi kira verdiği tarafı erkek arkadaşıyla paylaşıyor oda seni ilgilendirmez o zaman , eğer anlattıkların gibi bir ilişki varsa eleman ablanı kullanıyor bunu daha somut şekilde göremezsin adam daha ne yapsın ? yakında senin paranı yediklerinde mi konuşacaksın ? birde ne olursa olsun ablanın yaşı ne olursa olsun sahip çıkacak erkek olacak sensin orada adam ablanla erkek arkadaşı aynı evde adam ablanı kullanıyor ve sen o evde duruyorsun yapma kardeşim bunlara hay hay demek yanlış en kötü ihtimal evden git bari
  • Hacı böle bi ablan var sen niye kira veriosun onu çözemedimde hadi onu çözdüm diyelim , Ee senn zaten şuanda forum da deil Ceza evinde olmak gerekliydi ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Hocam bilmiyorum ama bu durumu nasıl kabullenip o evde yaşayabiliyorsun o psikolojiyi çözemedim olayların içinde olsam belki ama gerçekten hazmetmek zor , adamın yaptıklarını hiç söylemiyorum bile ayrıca mantığında seninle çelişiyor ablam ne yaparsa yapsın diyorsun ablan doğal olarak kendi kira verdiği tarafı erkek arkadaşıyla paylaşıyor oda seni ilgilendirmez o zaman , eğer anlattıkların gibi bir ilişki varsa eleman ablanı kullanıyor bunu daha somut şekilde göremezsin adam daha ne yapsın ? yakında senin paranı yediklerinde mi konuşacaksın ? birde ne olursa olsun ablanın yaşı ne olursa olsun sahip çıkacak erkek olacak sensin orada adam ablanla erkek arkadaşı aynı evde adam ablanı kullanıyor ve sen o evde duruyorsun yapma kardeşim bunlara hay hay demek yanlış en kötü ihtimal evden git bari

Dediğim gibi zaten kabullenemiyorum artık iyice rahatsızlık vermeye başladı ev içinde oldukça ters davranmaya başladım zate.. kira konusunda ise o mantıkla bakarsan ben kira verdiğim sürece 2-3 tane arkadaşım evde kalabilirmi? zorunlu ekstra ev arkadaşı getirme oluyor bu öyle birşey yok eğer biri sürekli kalıyorsa o evde kirayı paylaşmak zorunda kim olursa olsun bide ablamın erkek arkadaşı olunca dahada uyuz oluyorum çünkü ikimiz para veriyoruz adam vermiyor...aynen dediğim gibi son konusmamı yapar giderim evden başka seçeneğim yok dediklerimizi görmüyorsa nasıl sahip çıkabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altiran -- 24 Aralık 2012; 13:25:53 >

• quote:

quote:

Hocam bilmiyorum ama bu durumu nasıl kabullenip o evde yaşayabiliyorsun o psikolojiyi çözemedim olayların içinde olsam belki ama gerçekten hazmetmek zor , adamın yaptıklarını hiç söylemiyorum bile ayrıca mantığında seninle çelişiyor ablam ne yaparsa yapsın diyorsun ablan doğal olarak kendi kira verdiği tarafı erkek arkadaşıyla paylaşıyor oda seni ilgilendirmez o zaman , eğer anlattıkların gibi bir ilişki varsa eleman ablanı kullanıyor bunu daha somut şekilde göremezsin adam daha ne yapsın ? yakında senin paranı yediklerinde mi konuşacaksın ? birde ne olursa olsun ablanın yaşı ne olursa olsun sahip çıkacak erkek olacak sensin orada adam ablanla erkek arkadaşı aynı evde adam ablanı kullanıyor ve sen o evde duruyorsun yapma kardeşim bunlara hay hay demek yanlış en kötü ihtimal evden git bari

Dediğim gibi zaten kabullenemiyorum artık iyice rahatsızlık vermeye başladı.. kira konusunda ise o mantıkla bakarsan ben kira verdiğim sürece 2-3 tane arkadaşım evde kalabilirmi? öyle birşey yok eğer biri sürekli kalıyorsa o evde kirayı paylaşmak zorunda kim olursa olsun bide ablamın erkek arkadaşı olunca dahada uyuz oluyorum çünkü ikimiz para veriyoruz adam vermiyor...aynen dediğim gibi son konusmamı yapar giderim evden başka seçeneğim yok dediklerimizi görmüyorsa nasıl sahip çıkabilirim.

hocam başta şu var durum kabullenilmeyecek bir şey ama buna başta müdahale edip olaya el atacaktın şimdi olacakları söyleyeyim mevzu oldu adamı dövdün yada aranızda sürtüşme oldu ablan adamı gider teselli eder ya seninle daha da kötü olur yani kazanan adam olur , konuşursan her türlü tepki bekle ablan bunlara rağmen adamı evde besleyecek mantıkta hareket ediyorsa sanane oğlum ! diyerek olayı kestirip atabilirler başta adamla konuş ama tuhaf şeyler söyleme adam gidip konuş yoksa ablanı doldurur yine sana olan olur yada ablanla net konuş izah et durumu en kötü ihtimal ikisiyle beraber konuş burada konuştuğun gibi gerçekleri söyle dolandırmadan sonuç neyse ona göre hareket et

• Öyle bi durumda ablamı da o adamıda vururdum ortada nikah yok evlilik yok aynı evde kalıyorlar oda yetmiyor senin yanında yapıyorlar bu işi sizin aile baya rahatmış kardeş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan Paşa -- 24 Aralık 2012; 13:30:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evden niye gidiyorsun adamı kovmak yerine? ablanı daha fazla sömürsün diye mi? gerekirse babana, amcalarına falan söyle. gücün yetiyorsa adamı döv kov evden. allah bilir o adam evlidir birde. arkadaş nerden tutsan elde kalan bir konu. Allah ıslah etsin ablanı...ben senin yerinde olsaydım şu anda cezaevindeydim heralde. hazmedilecek birşey depil çünkü. sen hiç bir şey yapmasan bile babana anlat durumu. ablan cezasız kalmasın.

• quote:

quote:

quote:

Dediğim gibi zaten kabullenemiyorum artık iyice rahatsızlık vermeye başladı.. kira konusunda ise o mantıkla bakarsan ben kira verdiğim sürece 2-3 tane arkadaşım evde kalabilirmi? öyle birşey yok eğer biri sürekli kalıyorsa o evde kirayı paylaşmak zorunda kim olursa olsun bide ablamın erkek arkadaşı olunca dahada uyuz oluyorum çünkü ikimiz para veriyoruz adam vermiyor...aynen dediğim gibi son konusmamı yapar giderim evden başka seçeneğim yok dediklerimizi görmüyorsa nasıl sahip çıkabilirim.

hocam başta şu var durum kabullenilmeyecek bir şey ama buna başta müdahale edip olaya el atacaktın şimdi olacakları söyleyeyim mevzu oldu adamı dövdün yada aranızda sürtüşme oldu ablan adamı gider teselli eder ya seninle daha da kötü olur yani kazanan adam olur , konuşursan her türlü tepki bekle ablan bunlara rağmen adamı evde besleyecek mantıkta hareket ediyorsa sanane oğlum ! diyerek olayı kestirip atabilirler başta adamla konuş ama tuhaf şeyler söyleme adam gidip konuş yoksa ablanı doldurur yine sana olan olur yada ablanla net konuş izah et durumu en kötü ihtimal ikisiyle beraber konuş burada konuştuğun gibi gerçekleri söyle dolandırmadan sonuç neyse ona göre hareket et

Dediklerinin hepsine katılıyorum hocam resmen aklımdan geçenleri yazmışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Paşa

Öyle bi durumda ablamı da o adamıda vururdum ortada nikah yok evlilik yok aynı evde kalıyorlar oda yetmiyor senin yanında yapıyorlar bu işi sizin aile baya rahatmış kardeş..

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: u9ur10

quote:

Öyle bi durumda ablamı da o adamıda vururdum ortada nikah yok evlilik yok aynı evde kalıyorlar oda yetmiyor senin yanında yapıyorlar bu işi sizin aile baya rahatmış kardeş..

+1

Konu o değil..Çok umrumda olan birşey değil o rahatlıksa evet rahatım o konuda yaşını başını almış insan o konuda beni bağlamaz.Siz olsanız rahatsız olursunuz eyw herkezin kendi bakış açısına saygı duyarım.Benim ayar olduğum durum adamın para yemesi ve sürekli burda kalması
  • quote:

quote:

quote:

+1

Konu o değil..Çok umrumda olan birşey değil o rahatlıksa evet rahatım o konuda yaşını başını almış insan o konuda beni bağlamaz.Siz olsanız rahatsız olursunuz eyw herkezin kendi bakış açısına saygı duyarım.Benim ayar olduğum durum adamın para yemesi ve sürekli burda kalması

heam adisyon tut ozaman ne diyeyim

• quote:

quote:

quote:

quote:

+1

heam adisyon tut ozaman ne diyeyim

Eyw kardeşim..

• quote:

quote:

quote:

+1

parasını yemese sorun yok yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

evden niye gidiyorsun adamı kovmak yerine? ablanı daha fazla sömürsün diye mi? gerekirse babana, amcalarına falan söyle. gücün yetiyorsa adamı döv kov evden. allah bilir o adam evlidir birde. arkadaş nerden tutsan elde kalan bir konu. Allah ıslah etsin ablanı...ben senin yerinde olsaydım şu anda cezaevindeydim heralde. hazmedilecek birşey depil çünkü. sen hiç bir şey yapmasan bile babana anlat durumu. ablan cezasız kalmasın.

Ne cezasından bahsediyorsun kardeşim ablam dediğim kişi köyünde örgü örüp babasının eline bakan biri değil.Kendi ayakları üstünde duran nerdeyse 30 yaşına gelmiş kadın.Düşündüğümüz için uyarmaktan başka hiç bi halt edemeyiz.Adam evli falanda değil annesiyle falan bile tanışıyoruz ayrıca adam burda yaşıyor diyorum 7/24 nasıl evli olacak.Farklı yerlere çekmeyin konuyu.Adamın sırf kullanmak için beraber olmadığına eminim 1 yıldan fazladır tanıyorum herifi sadece yapı olarak fazla rahat adam..Benim rahatsız olduğum şey bu...Durum saçma evet ama biraz saygılı olun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altiran -- 24 Aralık 2012; 14:29:05 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.