Sorunların var demıs bır abım,herhangı bır sorunum yok :) sadece cabuk sınırlenıyorum bunun cozumu nedır
çocukluğundan beri bu böyle mi? değilse ergenliktir, etkilerinin çabuk geçmesi eğer 20 yaşında gidersen askerlikle olur
Ben pc alındıktan sonra boyle oldugumu bılıyorum :) Yanı pc bas dusman
Sınırımı yutamıyorum ya ergenlık yada pc yuzunden
bende öyleyim aynen yaş 18 sinirden dolayı çok zayıfım hatta
Pff.Nasıl yenecez su sınırı ya.seytanın ısı var
oo kendimi bildim bileli asabiyimdir cabuk parlarim.sabah markete gidilecek 2 dk lık yol kim gidicek diye kıyamet koparirim evde.yada cöp atilcak ayri bir olay.hep olay hep olay.onun icin bilgisayarimin basina sabah otururm aksama kadar gecelere kadar kalkmam kim ne yapiyorsa yapsin ..yada cık disariya arkadaslarinla paylas biraz aktif ol.yani kendini disarda desarz et
Aynı dusunuyorum ama ıste pc den kalkamıyorum aha da demın ıdmana gıtmedım sınırden
kardeşim çevrendeki insanlara özellikle aile mensuplarına kızıp sinirleneceğin anda bugünü onların son günüymüş yarın yanında olmayabilir gibi düşün işte bunu başarabilirsen o kaar sinirlenmezsin...birde ailene seni kızdırdıları zaman böyle yaparak beni üzüyorsunuz gibi tabirler kullan onlarda sana karşı tutumlarının zamanla değiştiğini göreceksin
quote:
Orjinalden alıntı: nKEEPr
kardeşim çevrendeki insanlara özellikle aile mensuplarına kızıp sinirleneceğin anda bugünü onların son günüymüş yarın yanında olmayabilir gibi düşün işte bunu başarabilirsen o kaar sinirlenmezsin...birde ailene seni kızdırdıları zaman böyle yaparak beni üzüyorsunuz gibi tabirler kullan onlarda sana karşı tutumlarının zamanla değiştiğini göreceksin
insanı doldurur oda be
bende sigara bulamadığımda esip gürlüyor ama bugün bırakmaya karar verdim bakalım nasıl olcak o iş
@nKEEPr abı dogru dıyosunda ne bıleyım benı uzuyorsunuz demeye de utanıyorum :D bana gore bısey degıl gıbı sankı
quote:
Orjinalden alıntı: Cia_Soldier
@nKEEPr abı dogru dıyosunda ne bıleyım benı uzuyorsunuz demeye de utanıyorum :D bana gore bısey degıl gıbı sankı
o zaman sende beni kırıyorsunuz sizin gözünüzde değerim yokmu yada bumu vs. deyiver biraz duygusal sömürü yap açıkçası...sonrasında hem sen vicdanen rahat edersin hemde onlarda sana karşı mahçupluk hissi uyandırırsın haklı bile olsalar etkili oluyor...insan duygusal bir varlıktır..
anlamıyorum direk abi diye giriyorsunuz bende 15 yaşındayım burda birine abi dedim mi sor bakalım gercek hayatta görsem saygıda kusur etmem ama burası sanal dünya buranın yaşı yok !!!
bendede arasıra oluyor ben sinirimi coğunlukla duvardan cıkarıyorum bi iki yumruk falan olmadı yatagı tekleme küfür et zart zurt ... yada okulda dershanede birileriyle kavga ediyorum çağın gereksinimleri naparsın ...
quote:
Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93
anlamıyorum direk abi diye giriyorsunuz bende 15 yaşındayım burda birine abi dedim mi sor bakalım gercek hayatta görsem saygıda kusur etmem ama burası sanal dünya buranın yaşı yok !!!
bendede arasıra oluyor ben sinirimi coğunlukla duvardan cıkarıyorum bi iki yumruk falan olmadı yatagı tekleme küfür et zart zurt ... yada okulda dershanede birileriyle kavga ediyorum çağın gereksinimleri naparsın ...
buranın yaşı var kardeşim ve benim yaşım seninle diğer arkadaşın yaşlarınızın toplamı kadar...ama kimse tabii ki bana abi demek zorunda değil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme