Şimdi Ara

Sınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abılerım yasım 15.Sınırlerıme hıcbır turlu hakım olamıyorum.Annemı ve babamı uzuyorum.Bunun farkındaym ama sınırıme hakım olamıyorum.Bana yardım edın

• Ergenlik
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cia_Soldier

Abılerım yasım 15.Sınırlerıme hıcbır turlu hakım olamıyorum.Annemı ve babamı uzuyorum.Bunun farkındaym ama sınırıme hakım olamıyorum.Bana yardım edın

ergenlik olabilir

bir diğer seçenek, ben kendimi bildim bileli çabuk parlarım, buna halk arasında gazozluk diyorlar. eğer o varsa sende ona çözüm yok.
  • Sorunlarının olduğu bir gerçek! Eğer bunları oturup konuşursan iyi olur. En azından biriyle paylaş.
  • Gazozlugu bıraz acabılırmıyız abı
  • quote:

Gazozlugu bıraz acabılırmıyız abı

hemen gaza gelmek işte, hiç mi duymadın yahu

devamlı asabiyet gibi bir olay.
  • yok duymadım sagol :)

EVet cok asabıyım :(

Sorunların var demıs bır abım,herhangı bır sorunum yok :) sadece cabuk sınırlenıyorum bunun cozumu nedır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yok duymadım sagol :)

EVet cok asabıyım :(

Sorunların var demıs bır abım,herhangı bır sorunum yok :) sadece cabuk sınırlenıyorum bunun cozumu nedır

çocukluğundan beri bu böyle mi?
    değilse ergenliktir, etkilerinin çabuk geçmesi eğer 20 yaşında gidersen askerlikle olur
  • Ben pc alındıktan sonra boyle oldugumu bılıyorum :) Yanı pc bas dusman

Sınırımı yutamıyorum ya ergenlık yada pc yuzunden
  • bende öyleyim aynen yaş 18
    sinirden dolayı çok zayıfım hatta
  • Pff.Nasıl yenecez su sınırı ya.seytanın ısı var
  • oo kendimi bildim bileli asabiyimdir cabuk parlarim.sabah markete gidilecek 2 dk lık yol kim gidicek diye kıyamet koparirim evde.yada cöp atilcak ayri bir olay.hep olay hep olay.onun icin bilgisayarimin basina sabah otururm aksama kadar gecelere kadar kalkmam kim ne yapiyorsa yapsin ..yada cık disariya arkadaslarinla paylas biraz aktif ol.yani kendini disarda desarz et
  • Aynı dusunuyorum ama ıste pc den kalkamıyorum aha da demın ıdmana gıtmedım sınırden
  • kardeşim çevrendeki insanlara özellikle aile mensuplarına kızıp sinirleneceğin anda bugünü onların son günüymüş yarın yanında olmayabilir gibi düşün işte bunu başarabilirsen o kaar sinirlenmezsin...birde ailene seni kızdırdıları zaman böyle yaparak beni üzüyorsunuz gibi tabirler kullan onlarda sana karşı tutumlarının zamanla değiştiğini göreceksin
  • quote:

Orjinalden alıntı: nKEEPr

kardeşim çevrendeki insanlara özellikle aile mensuplarına kızıp sinirleneceğin anda bugünü onların son günüymüş yarın yanında olmayabilir gibi düşün işte bunu başarabilirsen o kaar sinirlenmezsin...birde ailene seni kızdırdıları zaman böyle yaparak beni üzüyorsunuz gibi tabirler kullan onlarda sana karşı tutumlarının zamanla değiştiğini göreceksin

insanı doldurur oda be
  • bende sigara bulamadığımda esip gürlüyor ama bugün bırakmaya karar verdim bakalım nasıl olcak o iş
  • @nKEEPr abı dogru dıyosunda ne bıleyım benı uzuyorsunuz demeye de utanıyorum :D bana gore bısey degıl gıbı sankı
  • quote:

@nKEEPr abı dogru dıyosunda ne bıleyım benı uzuyorsunuz demeye de utanıyorum :D bana gore bısey degıl gıbı sankı

o zaman sende beni kırıyorsunuz sizin gözünüzde değerim yokmu yada bumu vs. deyiver biraz duygusal sömürü yap açıkçası...sonrasında hem sen vicdanen rahat edersin hemde onlarda sana karşı mahçupluk hissi uyandırırsın haklı bile olsalar etkili oluyor...insan duygusal bir varlıktır..
  • anlamıyorum direk abi diye giriyorsunuz
    bende 15 yaşındayım burda birine abi dedim mi sor bakalım
    gercek hayatta görsem saygıda kusur etmem ama burası sanal dünya buranın yaşı yok !!!

bendede arasıra oluyor ben sinirimi coğunlukla duvardan cıkarıyorum bi iki yumruk falan
    olmadı yatagı tekleme küfür et zart zurt ...
    yada okulda dershanede birileriyle kavga ediyorum
    çağın gereksinimleri naparsın ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

anlamıyorum direk abi diye giriyorsunuz
    bende 15 yaşındayım burda birine abi dedim mi sor bakalım
    gercek hayatta görsem saygıda kusur etmem ama burası sanal dünya buranın yaşı yok !!!

bendede arasıra oluyor ben sinirimi coğunlukla duvardan cıkarıyorum bi iki yumruk falan
    olmadı yatagı tekleme küfür et zart zurt ...
    yada okulda dershanede birileriyle kavga ediyorum
    çağın gereksinimleri naparsın ...

buranın yaşı var kardeşim ve benim yaşım seninle diğer arkadaşın yaşlarınızın toplamı kadar...ama kimse tabii ki bana abi demek zorunda değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.