Şimdi Ara

Sınıftaki seviyesiz ortam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11. sınıfım sınıfta saçma diyaloglar ve hareketler oluyor cidden. Mesela sabah sırada dikiliyoruz çocuk gelmiş arkadan ayağıyla dizimi büküyor ne yapıyorsun diyorum sanane diyo şimdi buna dalsam boyu benden uzun ve arkası var ben mesela birini çağırmak istesem yok abim felan.O yüzden fazla ses çıkarmıyorum bu tür hareket yapan bikaç çocuk var. Onun dışında mesela görüyorum önündeki çocuğu dürtüyor sandalyesini ittiriyor bazıları hiçbir şey yokken. Orasına burasına dokunan var mesela pek tepki de vermiyorlar.

Benim her sınıf grubunda hep adam gibi adam kardeşim diyebileceğim 1 arkadaşım olmuştur şimdi de var onun dışında sınıfta 2-3 seviyeli çocuk var ama o en iyi arkadaşım okula gelmeyince çok sıkılıyorum.

Fazla orta yerde konuşmam söz alırım derste konuşurum gereksiz konuşmam bağırmam.Bilmiyorum ben mi çok olgunum ama hiçbir zaman düzgün seviyeli ortam bulamadım unide bulurmuyum acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah kolaylık versin kardeşim ben şuan çıldırdım klavye başında. Nefret ederim o tiplerden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: herseyinhayirlisi

Allah kolaylık versin kardeşim ben şuan çıldırdım klavye başında. Nefret ederim o tiplerden.

Saolun valla bitsede kurtulsam

• Her yerde bu tür tiplerle karşılaşarsın.Üniye geçsende yine buna benzer tipler olacaktır.

• Ryad Boudebouz kullanıcısına yanıt
    1.sınıf yazcaktın faliba bi 1 fazla olmuş

Dizini falan büküyorsa tepki ver sanane dediğinde geri basarsan olmaz kavga etmekten korkma orda çocuğu dövdün yada o seni dövdü hiç bişey olmaz zaten tam manıs ciddi bir dayak olmadan biter mesele orda.Abisin çağırsa ne tek başına seni 10 kişimi dövecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

1.sınıf yazcaktın faliba bi 1 fazla olmuş

Dizini falan büküyorsa tepki ver sanane dediğinde geri basarsan olmaz kavga etmekten korkma orda çocuğu dövdün yada o seni dövdü hiç bişey olmaz zaten tam manıs ciddi bir dayak olmadan biter mesele orda.Abisin çağırsa ne tek başına seni 10 kişimi dövecekler

Yok 11'im geçen senede aynı sınıftı ama ilk baş kimse birbirini tanımadığı için ortam iyiydi sonradan değişmeye başladı bu sene düzelmişlerdir dedim yok daha kudurmuşlar

• Durum bu işte sabrediyoruz bitse işe felan başlasak keşke hemen o zaman bunları okur güler geçerim 3-5 kişi hariç diğerlerini de tanımam gördüğümde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Susarsan ezilirsin.

• Kır zincirlerini kavga et. o tipleri bilirim cevap vermeyenlere atarlanan tiplerdir.
    Zaten sonrasında konuşmazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarmaLia

Kır zincirlerini kavga et. o tipleri bilirim cevap vermeyenlere atarlanan tiplerdir.
    Zaten sonrasında konuşmazsınız.

Aynen öyle biraz boy farkı var güvenim gelse yaparım zaten ne dayak yerim ne atarım ayırırlar ama belalı tip biraz

• Ryad Boudebouz kullanıcısına yanıt
    Hacı susup oturma, yılanın başını küçükken ezeceksin.Bir kere daha aynı olay yaşandığında susup kalma.De ki "Bana eşek şakaları yapacak kadar samimi misin benle?" diye.Tavrini koy ortaya biraz, yoksa işler dahada ileri boyutlara gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umbrella Corporation -- 23 Eylül 2016; 8:19:53 >
  • nerde yaşıyosun konuya ekle forumdan birileri varsa seve seve gelirler. korkma hiç kimseden. sürekli kavga et serseri ol demiyorum ama kavgadan da korkma hiçbir zaman. tavrını koy ortaya. bir de yakın bi yerde boks salonu falan varsa yazıl. nerde ne yapacağını öğrenirsin korkun da kalmaz

sana bi anı anlatayım. buralarda tanınan bizden yaşça büyük(3 4 yaş, lise çağını geçmişlerdi) belalı serseri 2 tip vardı. okulun içine girmişler ellerinde kemerler bildiğin filmlerdeki rolleri kesiyolar. e herkes de korkuyor adamlardan belalı tipler. okuldan boksa giden bi çocuk vardı. cool cool çantasını yere koydu önlerine çıkıp ikisini de çocuk gibi dövdü hiçbir şey yapamadılar. o zamanlar ben de sarmıştım boksa kafayı da olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 23 Eylül 2016; 8:36:21 >
  • Hocam hiç öyle deme dövüyorlar (çok ciddi hasarlar olmasada yıpratıyorlar )
  • Daha yüksek puanlı bir okula geçmeyi deneyebilirsin, mesela bizim okulda senin duruma benzer hiçbir şey olmuyor.

• Onlara patronun kim olduğunu göster.

• Açık lise candır.aklı olan oraya gider,boşuna 4 senenizi harcamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 23 Eylül 2016; 9:18:42 >
  • daraldım okurken bilirim öyle tipleri kolay değil sık dişini
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Açık lise candır.aklı olan oraya gider,boşuna 4 senenizi harcamayın.

zamanında geçmediğime o kadar çok pişman olmuştum ki anlatamam doğru diyorsun
  • İdare etmeye çalış.iyi bir üniversite kazanırsan asla böyle bir ortamın olmaz merak etme.

• Bak ben lisede kavgacı değildim. Derslerine çalıșan biriydim. Benim gibi tipler genelde çok hor görülmeye çalıșır. Geçen sene 12'deyken bașıma bir el șakasına maruz kaldım. Sussam devam edecek. Sert bir dille bundan hoșlanmadığımı, eğer devam etmeye kalkarsa 2 metreden fazla yaklașmamasini söyledim. Sonuçta "tamam ne kızıyorsun yea" tarzı oldu.
    Hem de bu iyi bir lisede oluyor. Her yerde varlar.

Mesela sen yanlıșa düșmüșsün. "Ne yapıyorsun" tarzı bir cevap çok çekingence. Hem ayranım dökülmesin tarzı bir șey yapmaya çalıșmıșsın. O adam uğrașmaya devam edecek seninle. Sert bir dille, "lan dayak yemeyelim șimdi" demeyerek tepkini göster. Bir șey kaybetmezsin. Aksine karșındakinin saygısını kazanırsın. O tiplerin saygısı pek önemli değil ama yine de bunu yapmak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ludwig Wittgenstein -- 23 Eylül 2016; 10:06:24 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.