Şimdi Ara

Sınıfta %10 a girme ile ilgili acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2. öğretim için sınıfta %10 a giren öğrenciler birinci öğretim harcı yatırıyor bildiğiniz gibi. Ben dün giremediği öğrendim ve çok şaşırdım. Sınıf 47 kişilik yani ilk 5, 1. öğretim harcı verecek. Zaten notudnu bildiğim iki kişiden notum yüksek (Ayrıca sınıfta alttan dersi olmayan 5 kişi var) Ama ben giremiyorum benden notu düşük olan arkadaş giriyor.

Öğrenci işleriyle ne kadar konuşsamda sürekli başlarından savmaya çalıştılar. Doğru düzgün cevap vermediler. Sizden yardım bekliyorum ne yapmalıyım?

Dilekçe yazayım diyorum ama nasıl? Bir örnek koyabilirseniz sevinirim. Ya da başka ne ypabilirim? Okulda çaresiz beklemekteyim...

• Yaz okuluna gidip diğer öğrenciler notlarını yükseltmiş olabilirler
  • Kocaeli üniversitesinde okuyorum ve okulumuzda yaz okulu yok. Sınıfta en düşük not benim olsa bile zaten alttan dersi olmayan 5 kişiyiz. 5 imizinden girmesi lazım.

Bir şey soricam.

1.sınıfta alttan dersim vardı sonradan 2.sınıfta geçtim ve şu anda alttan dersim yok. Yeni 2.sınıf bitti. Bu %10 a girmeme engel olabilir mi?

Teşekkürler
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sihirb -- 6 Eylül 2007; 12:35:05 >
  • Bu engel olmaz ama senin okulunda yaz okulu yoksa başka okuldan o dersi alabiliyorsun.Bizim okula Mersinden öğrenciler geliyor.Orada yaz okulu açılmadığı için.
  • Her sene farklı %10 lar belirlendiğine göre 2.sınıfın ortalaması alınması gerekiyor heralde. Ben genel ortalamayua bakıyorum. Orda yanlış yapmış olabilirim. Yani genel olarak alttan dersi olmayan 5 kişi var ama 2 sınıfta alttan dersi olmayan daha fazla kişi olmuş olabilir. Eğer böyleyse durum farklı olur. Çünkü 2.sınıftaki notlar hakkında bir bilgim yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fearless

Her sene farklı %10 lar belirlendiğine göre 2.sınıfın ortalaması alınması gerekiyor heralde. Ben genel ortalamayua bakıyorum. Orda yanlış yapmış olabilirim. Yani genel olarak alttan dersi olmayan 5 kişi var ama 2 sınıfta alttan dersi olmayan daha fazla kişi olmuş olabilir. Eğer böyleyse durum farklı olur. Çünkü 2.sınıftaki notlar hakkında bir bilgim yok

bende kocaeli deyim dedigin gibi yanlışın bu olabilir çünkü bende senelik biliyorum not ortalamasını fakat yine alttan hiç dersi olmaması gerek hangi bölümdesin? piyasada çok gizli inek var iyi takip etmemiş olabilirsin diycem ama 5 kişi nin alttan dersi yok diyorsun ilginç tabi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-ticaret yardım ve öneri
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.