Şimdi Ara

Sınıf wp grubunun salak dolu olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaç gündür ders seçimini yapamadılar. Okul, fakülte, öğrenci işleri konuyla ilgili her defasında mail atıyor adamlar hala daha bu nasıl olacak cart curt. Bazı dersler çakıştı mesela. Aşağıya dipnot düşmüşler çakışabilir sorun olmaz diye. Herkes birbirine soruyor işte ne yapmam lazım diye. En son dayanamadım şurada yazı var arkadaşlar okusanıza dedim görmedik dediler. Şaka gibi dehşete düşüyorum bunlar burayı nasıl kazanabildi? Burası dediğim de marmara hukuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalkülüslüDiferansiyel -- 10 Ekim 2020; 22:57:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Senin durumun daha kötü fjjdjdjd

• Heyecan tamam da mailleri de mi okumazsın be

• HAHAHAHAHHAHAHAH

• üst dönemden birileri yok mu grupta onlar yol göstermesi gerek

sonra da siz kendi temsilcinizi seçeceksiniz

ve her dönemin temsilcileri ile bir grubu olacak ve öğrenci işleri dekanlıkla falan onlar arasında bir grupları olmalı

o zaman çok çok az hata ile yürüyor bu işlemler

sistem bu şekilde olmalı biziim okulda böyle siz de bunu oluşturabilirsiniz

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Üst sınıflardan birkaç kişi var galiba onlar da sadece reklam atıp gidiyorlar. Danışmanlarla vs grubumuz yok. Olmasa bile okulun attığı mail veya videolarla da anlaşılıyor. Dediğim gibi sayfadaki dipnotu okumuyor adamlar

• yoo hocam gruplar baya yardımcı oluyor hiç mail falan uğraşmıyorum

her şey wpye geliyor tüm bildirimler falan herkes de zaten birbirine saygılı insanlar kimse bir sorun çıkarmıyor ufak sorunlara da hemen müdahale ediyorlar

baya iyi bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ama sadece gerekli bilgilerin paylaşılmasından yanayım zaten gerektiği yerde sohbet de yapılır ilk sene baya yapılıyordu sonradan sohbet için farklı gruplar kurduk asıl geyikliği orada yapıyoruz

asıl gruba da fazla takılmıyoruz önemli bilgi paylaşılır bizim yüzümüzden başkası kaçırabilir onlara hak geçmesin diye kendi aramızdaki grupla yapıyoruz

• Ben de bu gruplardayım da hangi gruptan bahsediyosunuz acaba? Gerçi her üst dönem aklına esince grup açtığı için 20 tane falan grup var ama acleşmwğxkwşw

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dogustantmci D kullanıcısına yanıt
    Kaçıncı sınıfsın

• Gruplarda düzgün insan olsa da hocam üniversite ile alakalı konuların kişisel olarak takip edilmesi taraftarıyım. Arada bir ilgili sayfaların duyurularını, akademik takvimi v.b kontrol etmek çok da zor olmamalı sonuçta.

• Çok haklısın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.