Şimdi Ara

Sınıf Geçmesi Kolay Tıp Fakültesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
6
Favori
34.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dinoco mavisi

Hocam yani bu yatay gecis seylerinde kopek gibi yuksek gano'lar goruyorum. Mesela acip inceleyin herangi bi devlet ünisine yapilan gecis basvurularini ilk sıralarda okan görmeniz zordur. Hep belli 2 3 üni olur haliç falan. Bizim kutuphaneden cikmayan bi ark vardi bu sene 2. Sinifta sanirim komitelerden paso 91 falan aldı. Ama baska duymadim ortalamasi 90ı geccek kadar yuksek olan birini. Varsa da cok azdir. Online sinav muhabbetini saymıyorum. Simdi baktim 90 ortalama 4lük sistemde 3.6 yapıyor sanırım. Bu senin istedigin şeyi kurtariyo mu bilmiyorum. Hedefin nedir kac binle girdin nereye gecmek istiyosun?

Alıntıları Göster
    hocam birde okanda hocalar kitap istiyor mu dersi şu kitaptan işleyeceğim diye mesela anatomi dersi için

• Özellikle tıp fakülteleri için okulun giriş puanı arttıkça okul zorlaşır gibi bir algı var ancak öyle değil malesef. Özellikle cerrahpaşa, istanbulda puanı en yüksek ilk 5 üniden sınıf geçmesi en kolay olanı mesela.
    Yukarda marmara tıp geçme notunun 50 olmasından bahsedilmiş ancak komiteler diğer fakültelere göre daha zor. Baska bi fakültede min 95 le AA alınıyor ama ben marmarada 86 yla AA aldıgımı hatırlıyorum.
    Benim arkadaslarımın olduğu okullar arasındaki kolaydan zora sıralamam:
    Cerrahpasa tr,cerrahpasa ing , çapa tr, medeniyet, çapa ing, uludağ, ankara = marmara, hacettepe ing.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hacettepe ankara gazi aybü gülhane de komitede ne alırsanız alın final zorunluluğu var

bence marmaranın daha alt sıralarda olması beklenebilir

+ çam sistemi de yok 95 la aa 86 ile aa notu olsun diye sadece marmara da çam sistemi var o da amrmarayı kolay yapan özelliklerden biridir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 1 Eylül 2020; 20:39:32 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.