Şimdi Ara

Singapore post ve china post Türkiye ye geldikten sonra kaç gün sonra teslim edilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.649
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar takipli aldığım ürün Türkiye ye 10 gün önce gelmiş kaç güne bana ulaşır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Singapore Post ile aldığım ürünler çok hızlı geliyor hocam ki şöyle açıklayayım Singapore Post, Post NL, Sweden Post veya Swiss post gibi firmalar ürününüzü çinden kendi ülkelerine getirir daha sonrasında ise Türkiye ye yollarlar. Çine en yakın ve Posta güvenliği bakımından en iyisi Singapore Post tur. Maximum 15 gün içersinde elinize postanız geçer. Ben 13 günde aldım en son Singapore Post la kargomu. Ancak işin uzun süren tarafı Türkiye de. Ürün 5. Günde Türkiye ye geldi ancak elime ulaşması 13 gün sürdü. Ptt gümrüğe yollama durumu filan olmazsa dediğim gibi Max 15 gün. China post için aynı şeyi söyleyemem hem çinden çıkması uzun sürüyor hemde Türkiye de işlemlerde uzun 21-27 gün filan beklediğimi bilirim. Takipsiz ise iş daha değişik bi hal alır ürün paketi küçükse 14-15 günde gelebiliyor (Telefon kılıfı, kablo, vb küçük şeyler.) büyükse kutulu ise mutlaka gecikecektir.

• Türkiye'ye giriş yapmış ürün Normalde 3-7 gün arasında eline ulaşır ama şu anda biraz karışık ortalık biraz gecikme yaşayabilirsin.

• Baalzebuub kullanıcısına yanıt
    Hocam benim bildiğim kadarıyla singapore post ile china post aynı şirkete ait tabi yanlış biliyor olabilirim
    Birde şuna bakarmisiniz
    MS07381523XSG
    Kargo takip numarası ama ptt sitesinde sorgulayinca birşey çıkmıyor başka yerlerde bakınca Türkiye ye varmış gözüküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Proprietor

Hocam benim bildiğim kadarıyla singapore post ile china post aynı şirkete ait tabi yanlış biliyor olabilirim
    Birde şuna bakarmisiniz
    MS07381523XSG
    Kargo takip numarası ama ptt sitesinde sorgulayinca birşey çıkmıyor başka yerlerde bakınca Türkiye ye varmış gözüküyor

En kısa sürede bakıp durumu mesaj atacağım hocam yoldayımda

• Baalzebuub kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam teşekkürler
    Bu arada aynı firma olduğu düşüncesine burdan vardım

• quote:

Orijinalden alıntı: Proprietor

Tamam hocam teşekkürler
    Bu arada aynı firma olduğu düşüncesine burdan vardım

Doğrudur hocam olabilir uzantı firmalar olabilir ve kod ptt sistemine girmemiş henüz sanırım. Ama Türkiye ye gelmiş görünüyor. Ürün takipsiz olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: First Premolar

Merhaba, ben dhgate sitesinden urun siparis edecegim. China air post diye bir seydi sanirim tam hatirlamiyorum. Bu urunun elime ulasmasi ne zaman olur tahminen simdi siparis verirsem? 15x10x3cm bir kutuda gelecek urun. Okulumun baslamasindan once olup olmayacagini merak ediyorum da, tecrubeniz varsa cevaplayabilir misiniz?

China Post Air Mail se de Small Packet Plus sa da bi aksilik olmazsa Max 27-30 günde elinize geçer. Minimum süre ise 14-15 gündür. Şanslı ve Ankara İstanbul gibi bi yerdeyseniz 14-15 günde elinize ulaşma gibi ihtimal de var. Ürünün ne olduğunu da paylaşırsanız daha yardımcı olabilirim

• quote:

m.dhgate.com/product/nsk-led-dental-high-speed-handpieces-3-water/264694881.html#s1-3-1;searl|3437094732

Yukaridaki urune benzer 2 adet urun siparisi verdim farkli saticilardan. Mobilde oldugum icin tam linkini bulamadim. Eskisehir'deyim

Hocam fiyatı yüksek biraz mutlaka bi gümrüğe girer çıkar. Tam olarak ne olduğunu anlamadım ama gümrüğe takılmaz büyük ihtimalle diye düşünüyorum. Dediğim gibi Max 25-27 günde elinize ulaşacaktır

• quote:

Diş hekimlerinin kullandığı aletler var ya çürük temizlemek için, onun öğrenci versiyonu diyebiliriz Kutu içerisinde geliyor. Kutunun boyutu da tahminen 15x7x2 cm ebatlarında. Ürünlerden biri kargoya verilmiş sanırım, diğeri verilmemiş ve bu saatten sonra da verilmez artık değil mi? Haftasonu verilebiliyor mu acaba, örneğin yarın verebilir mi satın aldığım kişi?

Çinliler bizden çok ilerde kardeşim adamlar hergün çalışıyorlar verilebilir hergün sıkıntı yok o konuda ama uluslararası boyuta düşünce yani Çinden çıkınca iş günlerine göre hareket ederler. Ptt de de istanbuldaki hareketler günün her saatinde olabilir ancak il dışına çıkıp Eskişehire gelirken haftaiçi işler süreç. Postanız da en kısa sürede kargolanır. Ard arda karho vermek sizi sıkıntıya sokabilir hem 2-3 gün ara olması biraz daha iyidir. Baktınız iş uzuyor 1 haftayı aşarda kargolanmazsa satıcıya mesaj atın durumu öğrenin derim

• Beyler ben receiverAddress: Pendik District Seyhli neighborhood Aydos Street Kocadag Street ,Istanbul ,Istanbul , Turkey
    Bu şekilde doldurdum başta. Sonra hata olduğunu anladım işte Seyhli Mahallesi vs vs doğru adresi mesaj attım satıcıya düzeltirmisiniz dedim ok yazmış ama bu şekilde korgolanmış. Sorun olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat57 -- 5 Ağustos 2016; 22:28:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.