Şimdi Ara

SineVizyon Uygulaması Yayında (WP7 & 8)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SineVizyon ile Sinemalar.com internet sitesindeki verilere Windows Phone telefonunuz ile rahatça ulaşabilirsiniz.

Bu uygulama sayesinde filmler hakkında bilgilere ulaşabilir, filmlerin fragmanlarını izleyebilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz...

Uygulama Linki: http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/sinevizyon/52070208-8c83-4ba4-9fed-4bbf807b1704

• Sinemalar.com'un resmi uygulamasımı bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHTeddy

Sinemalar.com'un resmi uygulamasımı bu ?
    Hayır. Sinemalar.com'daki verileri dışarıdan kullanmaya çalışarak yaptığım bir uygulama. Ama gayet düzgün çalışıyor denemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunkeklik

quote:

Hayır. Sinemalar.com'daki verileri dışarıdan kullanmaya çalışarak yaptığım bir uygulama. Ama gayet düzgün çalışıyor denemenizi tavsiye ederim.

Elinize sağlık bende iyi bir sinema programı arıyordum.. Sinemalar.com'u beklemeye gerek kalmadı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunkeklik

quote:

Elinize sağlık bende iyi bir sinema programı arıyordum.. Sinemalar.com'u beklemeye gerek kalmadı

Teşekkür ederim :) İlk güncellemede seans bilgileri de eklenecektir şimdiden söylemiş olayım ;)

• ceyhunkeklik kullanıcısına yanıt
    Hocam uygulama çok güzel duruyor, seans bilgileri tüm il ve ilçeler için olacak degil mi sinemalar.com alt yapısı kullanacak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceyhunkeklik kullanıcısına yanıt
    Bu arada en iyi filmler listesi falan var ya, onları ekleyebilir misin? Onlar önemli benim için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sitede yapılan yorumlarıda eklerseniz çok daha iyi olcaktır :)
  • İlk güncellemeyi gönderdim mağazaya onaylanması sanırım pazartesi veya salı gününü bulabilir ama şimdiden bilginiz olsun. En iyiler listelerini de bir daha ki güncellemeye eklerim artık :)

İlk güncelleme sonundaki değişiklikler şöyle;

• Ayrıca bol yıldızlı puanlarınızı da bekliyorum mağazada :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.