Şimdi Ara

SİNEMİAYA GÜVENMEYİN SAKIN !!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sinemia kullanıcıları bu kadar saçma bir firima yok üyeliğinizi hatalı kullanımdan dolayı iptal ediyolar sonra üzerinizi çizip bi daha üyelik alamıyorsunuz bu konuyla alakalı ne yapabilirim ?

    Geçenlerde check in işlemini kaçırmışım diye üyeliğime son verdiler. Bende bu konuyla alakalı bir yazı yazdım durumu nasıl düzeltebilirim yani bari en azından yeni üyelik açayım parası neysede vereyim diye düşündüm onada izin vermiyolar. Hesabımda 3 kart kayıtlıydı hiçbirinden para çekememişler göya ?
    Bu üyelik iptal mevzusu ayrı komedi şimdide farklı bahaneler uydurup iptal ediyolar o yüzden uzun süreli almanızı tavsiye etmem.

    İleri tarihli bilet almak riskli ufacık bir sebebten düşünsenize 6 aylık veya 9 aylık üyeliğinizden olabiliyorsunuz geride para iadesi yapılmaksızın bide üstüne diyolarki bi daha üyelik açmaya kalkmayın onuda iptal ederiz. Eee dedim evdeki aile bireylerinden başka bir kişi üye olsa onun hesabıyla kendi cebimden açsam ne olur dedim onuda iptal ederiz diyolar

    Madem cekilemedi bisey oldu mesaj ile bildirmeleri lazim adamlarin ne telefonu var ne bisey bu foto cekme olayi geldkten sonra direkt iptal etmeleride manidar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardstyler -- 15 Nisan 2017; 14:28:57 >







  • Kişiye özel nedir ya ben parasını verim diyorum kabul etmiyolar iptal oldu bi daha üyelik açamazsınız diyolar hayır birkez ödenmedi parayı karttan çekememişler bende nerdne bileyim eskiden çekemediğinde alamıyordun bilet.
  • belirttiğim gibi Sinemia üyeliği kişiye özeldir ve 1 kişi yalnızca 1 Sinemia üyeliği oluşturabilmektedir, farklı bir e-posta ile üyelik oluşturulması dahilinde ücret iadesi olmaksızın üyelik iptali söz konusudur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardstyler -- 15 Nisan 2017; 6:40:55 >
  • Sinemiaya güvenmeyin en ufak şeyde para iadesi olmaksızın iptal edip üsütne tekrar üyelik açmaya kalkarsanız parayı alıp iptal ederiz diyolar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardstyler -- 15 Nisan 2017; 12:37:47 >
  • İstediğinizi yazın sıkıntı yok her firima için yazıyolar bunu diye bir cevap geldi böyle bir firima adamlar kendilerinden emin nasılsa müşteri gelir parasını alırız dikkat etmezse diyolar
    3 tane karttan nasıl çekilememiş onuda ekşisözlükte okuduğum yazılardan sonra sorgulamaya başladım acaba bunlar beni kastenmi attı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardstyler -- 15 Nisan 2017; 7:18:8 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.