Şimdi Ara

Sinemada Çalışıyorum Sorularınızı Alabilirim (2.yılım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
2
Favori
156.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1.) Evet salona girip istediğin filmi izleyebiliyorsun ama işini aksatmamak şartıyla. Giriyorsun 10-15dk kalıyorsun dışarı çıkıyon tekrar giriyorsun bu şekilde. O an vizyonda olupta izlemediğin film kalmıyor.
    2.) Evet izlenebiliyor ama kafanı sokarsan film esnasında filmin içine edersin. :)
    3.) Şöyle bir anım vardır; İşe başladığımın 2.haftası lise öğrencisi bi filme bilet almış onu izlemiş bitirmiş sonra sinema salonundan çıkmış ama turnikeden geçmemiş hala büfe kısmında boş bi tane film kestirmiş gözüne ona da girmiş. Biz de genelde salon şu kadar doldu mu dolmadı mı diye bakarız ama o gün sinema sakindi hiç bakmadık geçmiş en arkaya bilet almadığı halde diğer filme girmiş hazır içerdeyken izliyor. İlk zamanlar anlamadım sonra bi kontrol ettik sinemayı boş film oynuyor kimse satın almamış bilet. Gittim çocuğun yanına dedim hayırdır abi izliyorum canım sıkıldı dedi. Dedim kaç tane film izledim abi ben her perşembe okuldan kaçarım böyle yaparım dedi. Hadi izle bakalım dedim liseliler tam çakal dedim. Adam işin kolay yolunu bulmuş yani.

4.) Mali işlerle pek ilgilenmiyorum ama bildiğim kadarıyla %70 civarı işletmeye kalıyor sanırım. Artı buna birde internet alımlarında artık hizmet bedeli de eklendi.
    5.) Dışarıdan yiyecek içecek tavizi kesinlikle verilmiyor. Hee çantasında sokan var mı var ama ona da bir şey diyemiyorsun.

• Kamera yoksa yiyisenleri nasil goruyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dışarıdan yiyecek içecek sokmak yasak, eğer dışarıdan bir şey sokmak isteniyorsa bunu farkettiysek içeri almıyoruz izleyiciyi kabul ederse aldığı ürünleri büfedeki dolapta vs. muhafaza ediyoruz film çıkışı alıyor.

Sık sık salon kontrolü yapıyoruz özellikle tutulan popüler filmde başımıza çok gelen bir şey, genelde sorulan soru film oynarken basamaklarda filan ara ara personel dolaşır bunu neden yapıyorsunuz diye sorarlar işte çekim olmasın diye işletmenin en çok korktuğu şeydir bu. Başımıza geliyor. Öncelikle uyarılır ve cihazına el konur. 2.bir cihaz çıkartıp çekiyorsa hakkında işlem yapılır.
  • Kontrol amaçlı salonu dolaştığımızda.
  • Şu dağ2'yi bi yere upload et de ver gözünü seviyim izleyemedim daha. Not:yer kucuk bi ilçe ist degil

• CrytekGame kullanıcısına yanıt
    teşekkürler:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinyortr1 kullanıcısına yanıt
    anlamadım...
  • Kullanılmış 3d gözlüklerini napıyorsunuz hocam

• Kullanılmış gözlükleri solüsyonlarla temizleyip tekrar ambalajlayıp tekrar seyircilere veriyoruz. Bu arada, bu gözlükleri çıkışta vermek zorunda değilsiniz gözlükleri kiralamıyorsunuz satın alıyorsunuz. Aklınızda bulunsun. Sizden zorla alamazlar gözlükleri geri.
  • Dağ 2 hala vizyonda mı?

• Hocam yıllar önce sevgilimle sinemaya gittiğimizde astıkları "sinemamız termal kamera ile izlenmektedir" yazısıyla birbirimize şööyle bir bakmıştık. Cidden seyircileri izleyen kamera var mı? Karanlık olunca işimize geliyordu 😏

• skydiver132 kullanıcısına yanıt
    Şehir efsanesi tamamen. Hadi normal kameraya eyvallahım varda şimdi başımıza termal kamera mı çıktı? :D Caydırmak amaçlı söylenen cümleler bunlar tamamen korsancılığın önüne geçmek için aslında. Kamera olsaydı her 10-15 dakikada bir sinema personeli salonda dolaşmazdı.
  • Deatwarm kullanıcısına yanıt
    Çoğu salonda oynatılmıyor ama bazılarında hala devam ediyor.
  • CrytekGame kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap için teşekkürler. Valla bak ciddiyim. Bir de 7-8 sene öncesinden bahsediyorum. Düşün o zamanlar öyle bir yazı asmışlardı :D "Ne yapacağız?" diye düşünüyorduk ama yine bildiğimizi yapıyorduk 😏

• skydiver132 kullanıcısına yanıt
    Yok yok kesinlikle kafanız rahat olsun, cılkını çıkartmadığınız sürece kimse size gelip bir şey diyemez.(abartılmadığı sürece)
    O an gelip personel lütfen biraz daha dikkatli olalım diye biri uyarsa sizi o an "-Ne diyon lan sen?" deyip personeli dövseniz haklısınız yani. İşte dediğim gibi bu ince çizgiyi aşmayacaksın.
  • Halkımızda bastırılmış cinsellik olduğu için maalesef sinema salonlarında bu işleri görmeyi tercih ediyor. Haklıyız da ama sevgiliyle rahat zaman gecirebilinecek tek yer. Ev Otel demeyin bir çoğunun böyle bir imkanı yok.

• Kamera sehir efsanesi diyorsunuz ama sizden once bu konuyu acanlar kamera var diyor. Ayrica ben sinemada film sirasinda dolasan personel gormedim hic

• ZhanChi kullanıcısına yanıt
    Çalıştığım yerde 6 tane salon var hiçbirinde kamera yok. Personelde zaten kabak gibi gelip senin önünde dolaşmaz! Sen filme daldığın sıra kapıdan seyirtir 3-5 adım yukarı çıkar aşağı bakar. Zaten amaç siz görmeden seyirciyi rahatsız etmeden bunu yapmak.
  • Hocam hiç o filmi yansıtan odaya girmedim şimdiye kadar. Filmler cd şeklinde mi geliyor hala rulo şeklindemi geliyor bunu çok merak ediyorum?

• 1-Abartılmadığı süreceden kastın nedir? İlişkiye girme aşaması mı yoksa oral yolla ilişki mi? Hiç o durumda yakalanan oldu mu?

2-Diyelim ki bir filme bilet aldık izledik, sonra çıktık yan salondaki filme kimse görmeden girdik salon boş olduğu için zaten cinemaximumlarda kontrol etmiyorlar tek tek, böyle bir durumda yakalanırsak karakolluk mahkemelik olur muyuz?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.