Yarın arkadaşlarla beraber sinemaya gidicez. Mağlum öğrencilik gnctrkcll şifresi alamıyoruz(belli bir süre içinde TL yüklemesi yapılmış olması gerekiyor) Eğer geçerli bi şifreniz varsa çok iyi olur
Not: Gnctrkcll şifresiyle bilet aldığımızda bir bilet fiyatına iki bilet alınıyor.
öhö öhö
Rica et şifresiz verirler.
Millette maldı kod alıp sana vercek
quote:
Orijinalden alıntı: Metal4Life
Millette maldı kod alıp sana vercek
Bunu neden dediğini açıklarmısın kendinde biliyosan?
Faturlayım geçende arkadaşıma verdim sana da veremem 40 kuruş almış çok para. Şaka şaka ama uğraşamam şu anda telefonum yok maalesef. Faturamı ödüyorum sadece aptal gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: onur1301
Şifrenin bir resmiyeti yok mu? Yani şifre görevliye öylesine mi gösteriliyo ki acaba o şekilde tölerans tanıyabiliyolar?
Faturlayım geçende arkadaşıma verdim sana da veremem 40 kuruş almış çok para. Şaka şaka ama uğraşamam şu anda telefonum yok maalesef. Faturamı ödüyorum sadece aptal gibi.
40 kuruş alındığını bilmiyodum.. Bilsem hiç açmazdım konuyu.. Teşekkürler yinede :) Onurun söylediği gibi oluyosa çok iyi olur :)
quote:
Orijinalden alıntı: zehirlimanyak
quote:
Şifrenin bir resmiyeti yok mu? Yani şifre görevliye öylesine mi gösteriliyo ki acaba o şekilde tölerans tanıyabiliyolar?
Dediğin gibi öylesine gösteriliyor. Prosedür gibi bir şey. Biraz ağız yapıp şifresiz alıyorum
quote:
quote:
quote:
Dediğin gibi öylesine gösteriliyor. Prosedür gibi bir şey. Biraz ağız yapıp şifresiz alıyorum
Tamam o zaman bende öyle yapiyim çok teşekkürler
Benim bildiğim Dh'de herkes zengindi.Ne şifresi?
quote:
quote:
quote:
quote:
Tamam o zaman bende öyle yapiyim çok teşekkürler
Bayan görevliden iste. Daha kolay alırsın
quote:
Orijinalden alıntı: j_statham
Benim bildiğim Dh'de herkes zengindi.Ne şifresi?
Böyle böyle zengin oluyoruz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme