Şimdi Ara

sinek yiyen bitki aldim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
5.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: RihLOUDestFan

quote:

Orijinalden alıntı: TenVeFeknoloji

quote:

quote:

quote:

quote:

Parmağını koysana oraya bi, Allah aşkına parmağını koy merak ediyorum ne olacak

Parmağını koysa yapraklar kapanır ama parmağını çekmekte asla zorlanmaz. Ama parmağını çekmedi enzimlerin gelmesini bekledi o zaman parmak gider. Yani anlayacağın istediği gibi parmağını çeker zorlanmaz. Biyolojin kaçtı Allah aşkına lisede? Tabi liseye geçtiysen

Allah razı olsun kardeş, samanyolundaki belgeseli kaçırmıştım, üstün biyoloji bilgin sayesinde özet geçtin direk. Harcanıyorsun buralarda.

Malum lise de Bitki Biyolojisi filan varya ordan öğreniyoruz bunları. Sen de öğrenirsin geçte bi liseye önce.

Yeni geçmişsin liseye, heyecanından belli :)

Bitki biyolojisi Lise 1'de gösterilmez. Liseye geçememişsin bunu bilmediğinden belli

Demek istediğimi bile anlamamışsın, boşver

• ss gelsin diyenler fotolari gormuyor mu ?
    gorenler nasil goruyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Parmağını koysana oraya bi, Allah aşkına parmağını koy merak ediyorum ne olacak

Parmağını koysa yapraklar kapanır ama parmağını çekmekte asla zorlanmaz. Ama parmağını çekmedi enzimlerin gelmesini bekledi o zaman parmak gider. Yani anlayacağın istediği gibi parmağını çeker zorlanmaz. Biyolojin kaçtı Allah aşkına lisede? Tabi liseye geçtiysen

Allah razı olsun kardeş, samanyolundaki belgeseli kaçırmıştım, üstün biyoloji bilgin sayesinde özet geçtin direk. Harcanıyorsun buralarda.

Malum lise de Bitki Biyolojisi filan varya ordan öğreniyoruz bunları. Sen de öğrenirsin geçte bi liseye önce.

Yeni geçmişsin liseye, heyecanından belli :)

Bitki biyolojisi Lise 1'de gösterilmez. Liseye geçememişsin bunu bilmediğinden belli

Fen lisesi mezunuyum sizde nasıl göstermişlseler görende bitki hcl salgılıyor sanacak insan epidermisine etki edecek güçde değil sindirim enzimi düz mantıkla konuşuyorsun meslek lisesin galiba biyoloji bilmiyorsun

• Bizdede vardı baya büyüdü kereta gelen misafirleri falan kokluyordu fark edilince hemen yerine geçiyordu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.