Şimdi Ara

Sincap nerden alınır & bi kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sicap hakkında bi kaç soru ve nerden alabileceğim hakkında bilgi istiyorum
    pet shop larda oldugunu biliyorum ama mecidiye köy yada bakırköyde nerde bulurum yada şişliye yakın yerlerde

sorularımbaya kısa oldu
    1)Sincap alırken neye dikkat etmeliyim ? Yaşı sağlığı vs anlayabileceğim belirgin bir özelliği var mı?
    2)Seçeceğim kafesin ebatları konusunda ne diyorsunuz
    3)Kafes almak yerine yaptırsam daha mı ucuza gelir?
    Nasıl birşey olmalı Yaptırmalıysam ebatları ne olmalı?
    4)Sincapların en büyük hastalık taşıyıcılarından biri olduğunu okudum bir kaç yerde,bu doğru mu ? Ev içindeki bir hayvan için olası mı ? Bu hastalıklara karşı alabileceğim önlemler nelerdir?
    5)Sincap sahibi olunca,aşı vs yaptırmam gerekiyor mu veterinere?
    6)Ele avuca gelmesi için ,ilk andan itibaren elden beslemem gerekiyormuş sanırım dogrumu
    ayrıca bu sincapları kafes dışına bırakınca kaçarmı ? yani bizlere alıştıktan sonra
    ayrıca sincapları eğite bilirmiyiz

• Elimi ısırmıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emq/Emq

Elimi ısırmıştı

geçmiş olsun ürkütmüşsün yavrucazı ısırır tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: S.T.A.L.K.E.R

quote:

Orjinalden alıntı: Emq/Emq

Elimi ısırmıştı

geçmiş olsun ürkütmüşsün yavrucazı ısırır tabi

yok ne ürkütmesi vahşiydi zaten dayım getirmişti ormanda yakalamış, bende sevim dedim
    />

sonra sicabı
    />

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emq/Emq -- 31 Aralık 2007; 18:00:10 >

• Pet-Shop'larda bulmak biraz zor olabilir.Online birçok Pet-Shop var.Araştırırsan belki bulursun.Bu arada sincabı elbette eğitebiliyorsun.Yazın Ayedr yaylasında bir balık çiftliğinde görmüştüm.Adam 3 yıl eğitmiş satıyordu 100 YTL'ye.Gerçekten sevimli hayvanlar.Bende almak istiyorum ama malum anne temizliği.
  • veterinere sorsan bunları..
    biz nerden bilelim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: extree

veterinere sorsan bunları..
    biz nerden bilelim..

belki forumda veteriner vardır

quote:

Orjinalden alıntı:CrimeIce

Pet-Shop'larda bulmak biraz zor olabilir.Online birçok Pet-Shop var.Araştırırsan belki bulursun.Bu arada sincabı elbette eğitebiliyorsun.Yazın Ayedr yaylasında bir balık çiftliğinde görmüştüm.Adam 3 yıl eğitmiş satıyordu 100 YTL'ye.Gerçekten sevimli hayvanlar.Bende almak istiyorum ama malum anne temizliği.

yaw ben ikna ettim bişi demezler sevinmi hayvanlar alıcam bitane bulamıyorum ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 31 Aralık 2007; 18:15:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NASIL SORU ??
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.