Şimdi Ara

-> Sinbo Mini çamaşır makinesi tavsiye ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
32.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

mini çamaşır makinesi almayı düşünüyorum.Sinbonun ürünleri arasında karar veremedim.
    üst resimdeki makinede (yani sinbo 6306 da) sıkma özelliğide var ama anlayamadığım şu. 2 kg yıkama kapasitesi demiş ve sıkma için ayrı bi bölümü var.
    1 kg çamaşırı yıkıyor 1 kg çamaşırıda sıkıyor mu yoksa 2 kiloyu birden yıkayabiliyor mu ?
    kullanan varsa yardım ederse sevinirim. yoksa 6301 i alacağım.

SİNBO 6306

SİNBO 6301

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sinbo Mini Çamaşır Makineleri ile Çamaşır Yıkamak Çok Kolay

Sinbo markası, sunduğu kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleriyle tanınır. Sinbo mini çamaşır makineleri de bu ürünlerden biridir. Bu makineler, az yer kaplayan tasarımları ve pratik kullanımlarıyla özellikle öğrenciler, bekarlar ve küçük aileler için idealdir.

Sinbo SWM-6308 Mini Çamaşır Makinesi

Sinbo SWM-6308 mini çamaşır makinesi, 6 kg kapasitesiyle küçük çamaşır yükleri için mükemmel bir seçenektir. 8 farklı yıkama programı sunan bu makine, farklı kumaş türlerine ve kirlilik seviyelerine uygun yıkama seçenekleri sağlar. Ayrıca, zaman ayarlı yıkama özelliği sayesinde istediğiniz zaman çamaşırlarınızı yıkayabilirsiniz.

Sinbo Mini Çamaşır Makinesi Fiyatları

Sinbo mini çamaşır makineleri, fiyat-performans açısından oldukça avantajlıdır. Piyasada farklı modeller ve özelliklerdeki Sinbo mini çamaşır makinelerini bulabilirsiniz. Fiyatlar, modelin özelliklerine ve kapasitesine göre değişebilir.

Mini Çamaşır Makinesi Kullananlar Ne Diyor?

Mini çamaşır makinesi kullananlar, bu makinelerin kompakt boyutları, pratik kullanımları ve uygun fiyatlarından oldukça memnun kalmaktadır. Özellikle öğrenciler ve bekarlar, bu makineler sayesinde çamaşırlarını kolayca ve ekonomik bir şekilde yıkayabilmektedir.

Sinbo Çamaşır Makinesi Mini Modelleri

Sinbo, farklı ihtiyaçlara uygun çeşitli mini çamaşır makinesi modelleri sunmaktadır. SWM-6308 modeli, en popüler modellerden biridir. Bunun yanı sıra, daha küçük kapasiteli veya farklı özelliklere sahip modeller de mevcuttur.

Sonuç

Sinbo mini çamaşır makineleri, küçük çamaşır yükleri için pratik ve uygun fiyatlı bir çözüm sunmaktadır. Az yer kaplayan tasarımları, farklı yıkama programları ve uygun fiyatlarıyla bu makineler, özellikle öğrenciler, bekarlar ve küçük aileler için idealdir. Sinbo mini çamaşır makinesi modellerini inceleyerek, ihtiyaçlarınıza en uygun ürünü seçebilir ve çamaşır yıkama işini kolaylaştırabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İncelediğimide 170-200TL arası fiyatları olduğunu gördüm bence paranızı tamamiyle çöpe atmak olacaktır... İhtiyaçlarınızı siz biliyorsunuz fakat biraz daha bütçeden ayırarak belirtirseniz belki iyi tavsiyeler edineceksinizdir...
  • Bana sorarsanız bunu alacağınıza yüzüne bakılır 2. el bir çamaşır makinesi almak çok daha mantıklı.

Az çamaşırım çıkıyor diyorsanız, iyi bir çamaşır makinesi aldığınızda az çamaşır yıkayınca da tasarruflu çalışacaktır.

Forumda aratma yaparsanız geçmişte ikisinin tüketimlerini karşılaştırmıştım, bir fark da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 19 Aralık 2009; 12:07:18 >
  • quote:

İncelediğimide 170-200TL arası fiyatları olduğunu gördüm bence paranızı tamamiyle çöpe atmak olacaktır... İhtiyaçlarınızı siz biliyorsunuz fakat biraz daha bütçeden ayırarak belirtirseniz belki iyi tavsiyeler edineceksinizdir...

Üsttekini 95 liraya felan buldum.Alttaki 90 lira felan. Bazı sitelerde dediğiniz gibi uçurmuşlar fiyatları :)

quote:

Bana sorarsanız bunu alacağınıza yüzüne bakılır 2. el bir çamaşır makinesi almak çok daha mantıklı.

Az çamaşırım çıkıyor diyorsanız, iyi bir çamaşır makinesi aldığınızda az çamaşır yıkayınca da tasarruflu çalışacaktır.

Forumda aratma yaparsanız geçmişte ikisinin tüketimlerini karşılaştırmıştım, bir fark da yok.

Öğrenci işi olacak ufak makine alacağız yani :) ufak makine alıp almamakta tereddüt yok ama sorumda belirttiğim gibi 1. resimdeki 2 kilo çamaşırı aynı anda yıkayabiliyor mu?

• Dediğim gibi 100TL'ye alacağınız otomatik bir çamaşır makinesi bile daha işlevli olur. Sahibinden.com sitesinden bakabilirsiniz.
  • Sinbo 6301 den aldım.Bekar ve öğrenciler için gayet yeterli bir makine hemde çok tasarruflu.

Normal makinelerin daha tasarruflu olduğu konusuna kesinlikle katılmıyorum.Bizzat bunu denedim ve aradaki farkı gördüm.

120 watt ve tahminen toplamda 20 litre su harcıyorsunuz.Yaktığı elektrik ampül kadar. elektrik faturanızı hiç etkilemiyor.
    Büyük makinemizde var. AEG nin eski bir modeli. haftada 2 yıkamada elektrik faturasını ayda min 15-18 lira etkiliyor.Her yıkamada sanırım 4 kez felan su çekip boşaltıyor.Her seferinde tahminen 15 lt su çekse 1 yıkama min 60 lt su yapar.

Eğer tek kişiyseniz büyük makine tasarruflu olmayacaktır.Büyük makine temiz yıkamak için çok kez su doldur boşalt yapıp fır fır dönderiyor.(Sayaçta fırfır dönüyo :) )

Ama ben büyük makinede çıkartıramadığım lekeleri küçük makinede 4 liraya aldığım leke çıkarıcalarla çıkarttım :)

Tek sorun aldığım modelde sıkma özelliğinin olmaması.(sinbo 6301)
    Diğer modelde sıkma özelliği var ama onunda resimden haznesi çok küçük gibi gözüküyor.Görmediğim için riske girmek istemedim. Sıkma olmayınca mecburen tek tek biraz sıkmanız gerekiyor ki çabucak kurusun ve suyu yerlere damlamasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayabusa+ -- 23 Mayıs 2010; 2:01:08 >

• Makineniz hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bu tip makineler elde yıkanması gereken çamaşırlar ya da birkaç parça giysi için ideal.Sıvı deterjan kullanılırsa daha kolay durulanır diye düşünüyorum. Bizde Sinbo'nun üstteki modelinin daha büyüğü AEG Lavalux vardı(yarı otomatik).Sıkması mükemmeldi(2850 devir).Sıkarken durulama yapabiliyordu ama su sarfiyatı çoktu.Eski otomatik makineler tasarruflu olmuyor ama yeniler öyle değil.Eski otomatik makinemiz de AEG'ydi ½ + E tuşuna basınca biraz daha az su alıyordu.Şimdiki makinemiz 49 litre suyla yıkıyor.
    İyi günler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASUSX51

Makineniz hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bu tip makineler elde yıkanması gereken çamaşırlar ya da birkaç parça giysi için ideal.Sıvı deterjan kullanılırsa daha kolay durulanır diye düşünüyorum. Bizde Sinbo'nun üstteki modelinin daha büyüğü AEG Lavalux vardı(yarı otomatik).Sıkması mükemmeldi(2850 devir).Sıkarken durulama yapabiliyordu ama su sarfiyatı çoktu.Eski otomatik makineler tasarruflu olmuyor ama yeniler öyle değil.Eski otomatik makinemiz de AEG'ydi ½ + E tuşuna basınca biraz daha az su alıyordu.Şimdiki makinemiz 49 litre suyla yıkıyor.
    İyi günler...

sağolun sizin makinenizde hayırlı olsun. durulama konusunda bir problem yok.Kullandığım deterjan elde yıkamalar için. Dediğiniz gibi birkaç parça giysi için ideal. Tek kişiyseniz bu ufak makine gayet güzel iş görüyor. Ancak benim aldığım modelde sıkma yok.Sinbonun diğer modelinde sıkma var.

Yeni makine demek yeni teknoloji demek. Benim demek istediğim eski makinelerden çok çok tasarruflu olması.Bazı arkadaşlar küçük makine yerine, ikinci el bir büyük makinenin daha tasarruflu olacağını savunmuşlardı onların düşüncesinin örnekle yanlış olduğunu anlatmak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cybim

quote:

Orijinalden alıntı: ASUSX51

Makineniz hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bu tip makineler elde yıkanması gereken çamaşırlar ya da birkaç parça giysi için ideal.Sıvı deterjan kullanılırsa daha kolay durulanır diye düşünüyorum. Bizde Sinbo'nun üstteki modelinin daha büyüğü AEG Lavalux vardı(yarı otomatik).Sıkması mükemmeldi(2850 devir).Sıkarken durulama yapabiliyordu ama su sarfiyatı çoktu.Eski otomatik makineler tasarruflu olmuyor ama yeniler öyle değil.Eski otomatik makinemiz de AEG'ydi ½ + E tuşuna basınca biraz daha az su alıyordu.Şimdiki makinemiz 49 litre suyla yıkıyor.
    İyi günler...

sağolun sizin makinenizde hayırlı olsun. durulama konusunda bir problem yok.Kullandığım deterjan elde yıkamalar için. Dediğiniz gibi birkaç parça giysi için ideal. Tek kişiyseniz bu ufak makine gayet güzel iş görüyor. Ancak benim aldığım modelde sıkma yok.Sinbonun diğer modelinde sıkma var.

Yeni makine demek yeni teknoloji demek. Benim demek istediğim eski makinelerden çok çok tasarruflu olması.Bazı arkadaşlar küçük makine yerine, ikinci el bir büyük makinenin daha tasarruflu olacağını savunmuşlardı onların düşüncesinin örnekle yanlış olduğunu anlatmak istedim.

Birkaç parça giysi ya da elde yıkanması gereken az miktarda tekstil ürünü için küçük çamaşır makineleri eski otomatik makinelere göre gerçekten tasarruflu.Yaşadığım yerde suya %100 zam yapıldı, aslında böyle bir makine şart.
    Edit:İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egenin_efesi -- 24 Mayıs 2010; 22:23:06 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.