Şimdi Ara

Sınavsız İkinci Üniversite Hangi Bölümleri Yazabilirim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
23.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: axi___

quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

muafiyet YOK!"
    BİZZAT KENDİM SORDUM.

-matematik tarih vs vs birsürü ortak ders var onlardan muaf olabilecekmiyim?
    - HAYIR, MUAFİYET YOK

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemine Göre Öğretim Yapan Fakülteler Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 17.Maddesinde “Açıköğretim sistemine göre öğretim yapan fakültelerin öğrencileri, kaydedildikleri ve bulundukları sınıf, bölüm ve programda okutulan derslerin tümünü almak zorundadır. Ancak, öğrencilerin Anadolu Üniversitesinden daha önce alıp da başarmış oldukları Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Türk Dili, Yabancı Dil ve Temel Bilgi Teknolojisi dersleri transfer edilebilir. Sadece bu 4 dersten muafityet var.. peki dedigim şey mantıklı mı ? dış ticaret ve menkul kıymetler diploması?

ben AÖF de okudugnu bilmiyordum. evet onlar muaf, çünkü aynı sistemin içindeler.
    ama diger türlü muafiyet yok.

hayır mantıklı değil.
    boşnua vakit kaybı. uygulama ve staj imkanın nerdeyse 0. o yüzden mantıksız.
    heran soru sorabilecegin,danışabileceğin,takıldıgında sana yardımcı olabilecek bir kişi lazım böle şeylerde.
    ama aöf sisteminde bildigim kadarıyla böle biri yok.

• quote:

hayır mantıklı değil.
    heran soru sorabilecegin,danışabileceğin,takıldıgında sana yardımcı olabilecek bir kişi lazım böle şeylerde.

2.üniversite okumak mı mantıksızlık dış ticaret okumam mı ?
  • bu yıl endüstri müh kazandım aynı zamanda sınavsız açık öğretimden işletmeye kaydolmalı mıyım?
  • quote:

quote:

hayır mantıklı değil.

dış ticaret okuman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5harfli

bu yıl endüstri müh kazandım aynı zamanda sınavsız açık öğretimden işletmeye kaydolmalı mıyım?

up diyelim.
  • quote:

quote:

quote:

hayır mantıklı değil.

dış ticaret okuman.

peki senin önerin ne acaba ?
  • önce, neden aöf den bir bölüm daha okumak istiyorsun onu belirle.
    hobi içinse, boşuna vakit kaybı. gir ygs ye, 2-4 yıllık vakit gecirebilecegin bölümler var.
    ama aöf "vakit geçirmez" sonuçta teorik.
    kpss içinse, zaten işletme okuyorsun en çok alımların yapıldıgı bölümlerden biri.
    ayrıca kpss ye basvururken 1 bölümden basvurabilirsin. 2.diplomanı görmezler.

aöf teorik eğitim verir. buda çok büyük bir dezavantajdır. özelde kimse aöf den 2. diploman olmasına bakmaz.
    dış ticaretle-leasingle-borsa ile ilgili 3-5 kursa gitsen daha mantıklı olur.
  • quote:

önce, neden aöf den bir bölüm daha okumak istiyorsun onu belirle.
    hobi içinse, boşuna vakit kaybı. gir ygs ye, 2-4 yıllık vakit gecirebilecegin bölümler var.
    kpss içinse, zaten işletme okuyorsun en çok alımların yapıldıgı bölümlerden biri.

aöf teorik eğitim verir. buda çok büyük bir dezavantajdır. özelde kimse aöf den 2. diploman olmasına bakmaz.

hobi için bölüm mü okunur yahu =) daha tam karar vermedim ama şöyle düşünüyorum özel şirketler için dış ticaret banka için menkul kıymetler bölümü bi artı olur benim için diye düşünüyorum.. fırsatım varken bi diploma alabilecekken neden tek diploma ile mezun olayım ki?

• quote:

quote:

önce, neden aöf den bir bölüm daha okumak istiyorsun onu belirle.

hobi için bölüm mü okunur yahu =) daha tam karar vermedim ama şöyle düşünüyorum özel şirketler için dış ticaret banka için menkul kıymetler bölümü bi artı olur benim için diye düşünüyorum.. fırsatım varken bi diploma alabilecekken neden tek diploma ile mezun olayım ki?

insanlar takı tasarımı veya fotografçıklık gibi bölümleri neden okuyor sanıyorsun?
    istersen 5 tane diploman olsun kimsenin kulagı duymaz.
    kendini koy adamın yerine, sadece teorik egitim almış hiç staj yapmamış, pazar araştırması nasıl yapılır bilmeyen,
    ingilizcenin yanında extra dil bilmeyen DIŞ TİCARET DİPLOMALI birini işe alırmısın.

sertifika programlarına yazıl.

• ÜÜniversite mezunuyum.Sosyoloji okumak için ygs şart mı?Yani sınavsız okuyabiliyor muyuz? Bir de ücrette ne fark oluyor.Yardımcı olursanız sevinirim.
  • 2 yıllık bilgisayar mezunuyum.aöf tarih bölümünü yazabilirmiyim.yoksa sadece iktisat ve işletme mi yazabiliyoruz? yardım eden olursa iyi olur lütfen.
  • kimse yok mu?
  • http://imzakampanyam.com/tarim-bakanliginin-laborant-veteriner-saglicilara-suni-tohumlama-sertifikasi-vermesi-icin-yok-un-bizi-tanimlamasi-gerekmektedir-imza-kampanyasi

arkadaşlar sizden ricam bu linke tıklayıp bize destek olmanız ve bir ara mail adresinize gelen onay mailini tıklamanız gerkiyor. isminizin yanında mavi tik olacak tıpkı yukarıda gördügünüz gibi. Onay MAİLİ İSTENMEYEN MESAJLAR VEYA JUNK MAİL KISMINA DÜŞMEKTEDİR JUNK MAİL KISMINA BAKABİLİRSİNİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerleyeksan -- 30 Nisan 2013; 14:09:27 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.