Şimdi Ara

sınavda taç takmak serbest mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • saç toplayacak kadar uzun değil ama taç veya bandana tarzı bir şey takmadan da rahat edilmiyor. taç takmak serbest mi ona göre takalım da rezil olmayalım sonra. dikkatli bakmazsa taç olduğu gözükmüyor bile, siyah renk. erkeklerden taç takacak var mı ?

• upup
  • aynı durum up
  • Ben de takacaktım hocam ama her yerde basit toka geçiyor sadece saç için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam lastik toka takın bence ince olandan riske atmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74C81C5CF -- 26 Haziran 2020; 12:23:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toka serbest de tac metal plastik yasak 6 aydir tras olmuyorum umarim fazla dikkat cekmem cok uzadi saclarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74C81C5CF

hocam lastik toka takın bence ince olandan riske atmayın
    hocam hiç bilmiyorum onları, taç idare ediyordu beni. neyse artık hiçbir şey takmadan giricez yapcak bir şey yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sola eğik yazmak yetenek mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Üst aramasında taktığım lastik tokanın rengini beğenmeyip çıkarmamı isteyen görevli vardı. Ben itiraz edip bunu yapamazsınız tokam kurallara aykırı değil dediğimde kavga eder gibi bana bağırmaya başlamıştı. Allah'tan vicdanlı bir başka görevli yardımıma koştu o kişiyi uyardı beni sorunsuzca geçirdi böyle manyaklara denk gelince sıkıntı yaşamamak için lastikli toka takın. Mevzuata aykırılığı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CharloteW -- 26 Haziran 2020; 15:18:17 >
  • Taç takmayı bende düşünüyordum da çoğu kişi riske atma diyor. Siyah lastik toka takıcağım mecburen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.