Şimdi Ara

Sınavda sırada nasıl oturulacağı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben 160 dk kafam onume egik aynı vaziyette duramam acaba geriye yaslanıp kitapçığı kucağımıza falan koyup çözmede bır sıkıntı olur mu yoksa illa sırada kafamız egik aynı vaziyette durmak zorunda mıyız?

Bi de kısa kısa aralar verin diyorlar ya 30sn nereye bakalım gözlerimizi mi kapatalım ya da cama yakınsak soyle bi dısarı bakabilir miyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben onu yapamam bunu yapamam diyenler acaba neyi yapacak merak içindeyim
    160 dakika duramıyosan cık dışarı gez dolaş sonra geri dön sınavına devam et

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözetmenle muhabbet etmeyi dene rahatlatır seni

• Ben köşesine oturuyorum

• Amuda kalkarak çöz

• Kardeşim dışarı bakman filan sorun olmaz fakat kitapçığı kucağına filan alırsan muhtemelen sınavın iptal olur hatta diğer insanlarınki de iptal olabilir arkandaki kişi vs.

Bu yüzden marjinal ayaklarını bırakıp insan gibi çözmenizi tavsiye ederim. Sendeki boyun herkesde var. Hepimizin boynu tutulacak yapacak bir sey yok.

Bende sigara içmeden çözemiyorum o Zaman sınıfta sigara mı yakayım yani?

• Abi zaten yan oturmak bile şey sayiliyormus mecbur dum düz oturup cozecwn yanı yapcak bisey yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaspar Hauser

15 net artiracak formul veriyorum. kitapcigi silindir sekline getirip ustune oturmaya calisiyoruz. Boun ee hayirli olsun.

Sağ ol kardeş net arttıracak formüle ihtiyacım yok başka bir şey sordum ben ama önerin için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Nassilla

Ben onu yapamam bunu yapamam diyenler acaba neyi yapacak merak içindeyim
    160 dakika duramıyosan cık dışarı gez dolaş sonra geri dön sınavına devam et

Peki

• quote:

Orijinalden alıntı: PureWhite

Kardeşim dışarı bakman filan sorun olmaz fakat kitapçığı kucağına filan alırsan muhtemelen sınavın iptal olur hatta diğer insanlarınki de iptal olabilir arkandaki kişi vs.

Bu yüzden marjinal ayaklarını bırakıp insan gibi çözmenizi tavsiye ederim. Sendeki boyun herkesde var. Hepimizin boynu tutulacak yapacak bir sey yok.

Bende sigara içmeden çözemiyorum o Zaman sınıfta sigara mı yakayım yani?

Marjinal ayaklarından kastını anlamadım ama sağ ol oturacağız düzgünce artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mentollü Kurşun -- 8 Mart 2016; 23:43:34 >
  • Kitapçığın masada durucuk, sen de rahatlamak adına sırada hafif yayılabilirsin ama yayılırken mesela hafif kayarsın hizan düşer, gözetmen seni önündekine bakıyosun sanar, onu yapma, yere tahtaya fln bak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.