Şimdi Ara

Sınavda Psikoloji Yönetimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
17
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum sınav geçti,ve durumu iyi olan tanıdıklarım sırf heyecan yüzünden normal performanslarının altında performans sergilediler.forumda paso kaynak deneme tavsiyesi yapılıyor,bunun da yapılması gerektiğini düşünüyorum.şahsen bu seneki en bütük avantajım rahatlıktı.benim uyguladığım yöntemler şunlardı
    -Sınavı hayatımın merkezine koymadım.görüyordum öylelerini, sınava oyundaki son bölümün BOSS'u gibi bakıyordu.bunun yerine,BOSS'un yanındaki vitaminsiz askerleri tavsiye ederimsınavın öneminin farkında olun,ama canınızı sıkınca tiye alabilmek sizi gevşetir
    -Hayatınızı olağanüstü hale almayın.öyle yapınca sınav insanın gözünde çok büyüyor.vardı öyle arkadaşlarım,sırf sınav senesi yemek geliyor meyve tabağı hazır, dersanenin önüne özel araçla bırakılıyor falan nasıl yaşıyorsanız öyle devam edin.şahsen bu sene anneme bulaşık ve yemeklerde yardım da ediyordum,bir işim olduğunda erinmeyip yapıyordum.her zaman yaptığım gibi devam ettim yani.
    -İki ihtimal vardır sınavi ya yaparsınız ya yapamazsınız.ama tavsiyem,yapamama ihtimalinin farkında olun ama yokmuş gibi davranın.yapacağınıza ne kadar inanırsanız şansınız o kadar artar.bunun da bu sene örneklerini gördüm.çocuk mezuna kalacam kalacam dedi büyük ihtimal kalacak.gerek yok öyle şeylere
    -Birşey veya birileri moralinizi bozuyorsa ona mesafeli davranın,varsa öyle bir yeteneğiniz lafı çakıp mesafeli davranınmesela sınavdan önceki 3 gün buralar mayın tarlası gibiydi tyt 118+ ayt 77+ havalarda uçuşuyordu
    Burası biraz psikolojinin dışına kayıyor ama
    -Beslenmenize dikmat edin.sadece sınava özel de değil her zaman.günlük bir avuç kuruyemiş, bir iki meyve yediğinizde gerçekten fark ediyor.sınav senesi diye yağlı et dürüm ve çikolataya sarılmanın lüzumu yok kafanıza göre yiyin,çok yağlı ve çok tuzlu olmamasına dikkat edin yeterli.tavsiyem arada bir sebze yemeği yiyin insanı rahatlatıyor.
    -Hafif egzersiz yapmak iyi oluyor.ısınma hareketleri,yorulmayacak kadar şınav squat plank falan insanı dinç tutuyor ve iştahını açıyor.kahvaltı yapmakta zorlanan biri olarak sınav sabahları ve öncesindeki bir hafta sabah kalkınca iyi kahvaltı yapmak adına sabahları hafif egzersiz yaptım iyi iş gördü.dozunu kaçırıp kanepeye yığılmamak önemli ama
    Aklıma gelen bunlardı umarım birileri faydalanır.1 senelik emeğinizin anlık heyecan yüzünden puf olup gitmesine hiç gerek yok.sizler de ekleme veya düzeltme yapabilirsiniz,düşüncelerinizi merak ediyorum.herkese iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yararli konu up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Forum kitapları daha fazla seviyor anlaşılanup

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.