Bildirim
Sınavda Bu Netler Gelir mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hangi denemede geliyor onlar? Genelfr denemelerde yaptiginin 6~7 net asagisini yaparsin sinavda istisnalar vardir fakat genel olarak boyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: practice
Hangi denemede geliyor onlar? Genelfr denemelerde yaptiginin 6~7 net asagisini yaparsin sinavda istisnalar vardir fakat genel olarak boyle
fem.Buarada dediğin saçmz geçen sene 5 net fazla etmiştim.Ama hiç heyecanlanmamıştım. -
quote:
Orijinalden alıntı: BayGlock
quote:
fem.Buarada dediğin saçmz geçen sene 5 net fazla etmiştim.Ama hiç heyecanlanmamıştım.
Arkadaş rakip eleme mode on yapmış. Geçen sene Final Türkiye genelinde 385 almıştım. Gerçek sınavda ise 430 aldım. Önemli olan sınavda heyecanlanmamak sorular çoğu sınavdan kolay..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CLieNsoo51
quote:
Orijinalden alıntı: BayGlock
quote:
fem.Buarada dediğin saçmz geçen sene 5 net fazla etmiştim.Ama hiç heyecanlanmamıştım.
Arkadaş rakip eleme mode on yapmış. Geçen sene Final Türkiye genelinde 385 almıştım. Gerçek sınavda ise 430 aldım. Önemli olan sınavda heyecanlanmamak sorular çoğu sınavdan kolay..
Arkadaş rakip elemek için yazmamıştır bence.Çoğu kişi özellikle ilk gircekler denemelerde yaptıkları netten daha düşük alacaklarını düşünüyor.Bence heyecan yapmayan biri daha fazlada alır senin yaptığın gibi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X