Şimdi Ara

Sınavda Bu Netler Gelir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkçem hep 28-30 geliyor. Sosyal çok değişik 25-35 genelde. Matematik. 10-15. Geometrim hiç yok problemlerdende anlamıyorum maalesef.

Arkadaşlar sizce sınavda tr30 sos30 mat15 gelebilir mi?

Hergün deneme çözüyorum ve matematik çalışıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi denemede geliyor onlar? Genelfr denemelerde yaptiginin 6~7 net asagisini yaparsin sinavda istisnalar vardir fakat genel olarak boyle

• quote:

Orijinalden alıntı: practice

Hangi denemede geliyor onlar? Genelfr denemelerde yaptiginin 6~7 net asagisini yaparsin sinavda istisnalar vardir fakat genel olarak boyle

fem.Buarada dediğin saçmz geçen sene 5 net fazla etmiştim.Ama hiç heyecanlanmamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayGlock

quote:

Hangi denemede geliyor onlar? Genelfr denemelerde yaptiginin 6~7 net asagisini yaparsin sinavda istisnalar vardir fakat genel olarak boyle

fem.Buarada dediğin saçmz geçen sene 5 net fazla etmiştim.Ama hiç heyecanlanmamıştım.

Arkadaş rakip eleme mode on yapmış. Geçen sene Final Türkiye genelinde 385 almıştım. Gerçek sınavda ise 430 aldım. Önemli olan sınavda heyecanlanmamak sorular çoğu sınavdan kolay..

• quote:

Orijinalden alıntı: CLieNsoo51

quote:

Orijinalden alıntı: BayGlock

quote:

Arkadaş rakip eleme mode on yapmış. Geçen sene Final Türkiye genelinde 385 almıştım. Gerçek sınavda ise 430 aldım. Önemli olan sınavda heyecanlanmamak sorular çoğu sınavdan kolay..

Arkadaş rakip elemek için yazmamıştır bence.Çoğu kişi özellikle ilk gircekler denemelerde yaptıkları netten daha düşük alacaklarını düşünüyor.Bence heyecan yapmayan biri daha fazlada alır senin yaptığın gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.