Bildirim
Sınava neler sokabileceğimizle ilgili
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben akbilimi ayakkabımın içine saklayıp gireceğim inşallah yakalanmam, yakalanırsam iptal olur sınavım -
quote:
Orijinalden alıntı: dursun1071
ben akbilimi ayakkabımın içine saklayıp gireceğim inşallah yakalanmam, yakalanırsam iptal olur sınavım
Böyle gereksiz aksiyona girmeyin, büyük ihtimal orada bir emanetçi olacaktır oraya bırakırsınız. -
İsteyen 7 sulalesini sokar akbil mi sokamiycaksiniz -
Kagit para sokuluyodu GALIBA
bisey diycem, mat, geo arasinda ne kadar bosluk var
Kalem acip seker yiyip su icebilir miyiz -
quote:
Orijinalden alıntı: ÇukulatabideDomates
Kalem acip seker yiyip su icebilir miyiz
teker teker yaparsan olur kardeş -
quote:
hiç süre yok mat bittiği gibi hoca diyor matematik kitapçıklarınızı kapatıp sıranın kenarına koyun. Hepsini topluyolar teker teker. -
Beyler Nuttertools yazıp bile girebilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: fakir misin nesin defolquote:
teker teker yaparsan olur kardeş
Alıntıları Göster
Kağıt para veya akbil sınav için herhangi bi sorun oluşturmuyor özellikle benim gibi sınava tek gitmek isteyen olursa mecburen cebinde taşıyacak. Girişte çıkarttırmazlar merak etmeyin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: keiraknightley
quote:
hiç süre yok mat bittiği gibi hoca diyor matematik kitapçıklarınızı kapatıp sıranın kenarına koyun. Hepsini topluyolar teker teker.
kitapçıkları dağıtmak toplamak vs bunlar süre alır ama bunları da mı hesaba katmıyorlar -
quote:
mat kitapçıklarını alıp geo kitapçıklarını dağıtana kadar 1-2dk geçiyor o ara yersin
konuyu açan arkadaşa gelince kağıt paraya bir şey demiyolar ama bozuk parayı almiyolar içeri, benim geçen sene otobüs kartımı sokmamıştı içeri, tabi seni arayan kişiye de bağlı biraz, bazıları sadece elliyo cebine bazıları iyice araştırıyo -
Toplarken seker yeriz kardes
K5 k5 -
Beyler deneyip onaylanmış olursa daha sağlıklı bilgi alabiliriz. Mantık olarak bakarsak bir sorun olmaz ama bu sınav sisteminin ne kadar mantıksız olduğunu bildiğimiz için ne yaparlarsa evet diyoruz.quote:
Orijinalden alıntı: ozank_95
Beyler Nuttertools yazıp bile girebilirsiniz.
Kağıt para veya akbil sınav için herhangi bi sorun oluşturmuyor özellikle benim gibi sınava tek gitmek isteyen olursa mecburen cebinde taşıyacak. Girişte çıkarttırmazlar merak etmeyin.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: chealin
quote:
Orijinalden alıntı: keiraknightley
quote:
hiç süre yok mat bittiği gibi hoca diyor matematik kitapçıklarınızı kapatıp sıranın kenarına koyun. Hepsini topluyolar teker teker.
kitapçıkları dağıtmak toplamak vs bunlar süre alır ama bunları da mı hesaba katmıyorlar
Siz mat çözerken son 5 dakika kala kitapçıkları sıranızın yanına koyuyolar. Sınav biter bitmez poşeti yırtıp üstündekileri dolduruyorsunuz.Hatırladığım kadarıyla o kitapçığında numarası vardı. Matematikten farklı olarak.
ORtalama 1 dakika sürüyor matla geo sınavı arası. Zaten bizde görevliler hızlı olmamızı istemişti. 1 dakika içinde şeker yersin kaleminide açarsın zaten :D
2 kalem veriyolar 2 ucunu da aç o sana rahat yeter daha kalem traşla uğraşmazsın.
Geçen seneki sınav çok dehşetti valla psikolojisi yemişti bizi tam hatırlamıyorm neler oldu diye :D O matematik sınavından sonra 2 dakika kendime gelemedim. Hatta arkadaşım geometri sıanvına girmeden çıkmış gitmiş :D
-
Geoya girmeden cikmak yasak 15 dk bekliyosun -
quote:
Geoya girmeden cikmak yasak 15 dk bekliyosun
Tamam işte çözmeden çıktı -
quote:
ben akbilimi ayakkabımın içine saklayıp gireceğim inşallah yakalanmam, yakalanırsam iptal olur sınavım
Aksiyona hiç gerek yok ben usb yi cebimde unutmuşum bahçede çimlerin arası koydum sınavdan sonrada aldım.Bizim bir arkadaşda saatle girmiş normalde saat kesinlikle yasak. -
Bi arkadasim anlatti, saatle giren birinin sinavi iptal olmus
Saatle girdim, bisi olur mu diye sormus sinavda -
quote:
Orijinalden alıntı: ogzhn.bygl
quote:
Aksiyona hiç gerek yok ben usb yi cebimde unutmuşum bahçede çimlerin arası koydum sınavdan sonrada aldım.Bizim bir arkadaşda saatle girmiş normalde saat kesinlikle yasak.
mümkün değil abi daha geçen gün 70 lira verdim aylık yaptırdım. bırakamam öyle çimene emanetçiye falan. -
dostum böyle risklere girme illa tek mi gideceksin sınava arkadaşın konun komşun birini götür bari -
peçete sokuluyor mu?quote:
Orijinalden alıntı: Lavartiene
dostum böyle risklere girme illa tek mi gideceksin sınava arkadaşın konun komşun birini götür bari
Benzer içerikler
- aufbau hund pauli
- maliyeden hukuka geçiş var mı
- yurtta kalmak istemiyorum
- devam zorunluluğu olmayan tıp fakülteleri
- antalya dershane başarı sıralaması
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X