Şimdi Ara

Sınava Nasıl Hazırlanmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben akşam lisesi okuyorum ygs başvurumu yaptım ama sınavlara nasıl çalışmam gerekiyor , hangi konulara çalışcam, hiç bir bilgim yok yardım eder misiniz lütfen. Konularla ilgili hiç bilgim yok sıfırdan çalışmam İçin neler yapmam gerekir.

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konulara calissanda yetismez bu zamana kadar neden calismadin neyse gec kalinmis degil ,

Mattan buyuk ihtimal 5 net xokartirsin simdiden baslasan..
    Turkceden konu yrine full deneme coz femin denemelerinden basla sonra alesin sorularini cöz dilbilgisine su sekilde calis denemelerdkei sorulan dil bilgisini not al sonra konu anlatim kitabindan ogren o konuyu 1 ay iicinde dilbin oturtursun , yorumlama ve dikkatin yuksekse zaten 35 yaparsin ama epey soru cozmen lazim

Sosyaldende seni en zorlayaan cografya olucaktir onlarida bilemedigin sorulari not al dogrusunu bilgisini ogren ayrica kab(p)asakal gibi kodlamalari bilmen senin icin sosyaldende 30 net cikarticaksindir cikartaman diyenleri bosver , muslumansan zaten yaparsin dinkulturumu :D felsefe icin ateiist olmak gerekiyor diyorlar :D ama tabi sakasi isin felsefeyide turkce gibi dusun paragrafda anlatilani anladikdan sonra soru zaten cikiyor tarihdende 5 tanesi bilgi sorusu digerleri yorumlama oluyor yaoamadigini not al dogrusunu ogren ozellikle ilke ve inkilaplari, osmanli yada eski caglardan sorulan sorular yorum gerektirwn sorular bilgi olmadanda yapiliyor

Fenden 3 ent cikartirisn yorumlamayla :D yani ben oyleyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• youlost038 Y kullanıcısına yanıt
    Cevabın İçin Teşekkür Ederim ,
    Peki İnternetten Çalışmak Daha İyimi (Kaynak Varsa Eger Yazarmısın) Yoksa Kitap Tavsiye Edermisin. Elhamdülillah Müslümanım :D Çok Sağol Değerli Yorumların İçin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sınava nerde çalıştınız ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.