Şimdi Ara

Sınava kemerle soktular mı?İçeri kaç geçe almaya başladılar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı okullarda kemer çıkarttılar bizde kemer serbest idi.İçeri 9:35 geçe almaya başladılar , kuyruk oluştu , yetişmedi.Sınava geç başladık geç bitirdik.

• Bizim kapının orası kemer dünyasıydı valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizzat kemerle girdim sınava
  • Cebimde cimbizla girdim la o kadar tum ceplerimi aradim kalmis adamda aradi bulamadi eve geldim baktim cepte cimbiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9:15-20 gibi alımlar başladı girdiğim okulda, kot pantolon giydim kemer taktım zorluk çıkarmadılar biraz ellendikten sonra geçtik :) birinin şapkasını almadılar ama.

• Cebimde peceteyle bozuk para kaldı, suyun ambalajmi artık her neyse onu çıkartmayı unuttum ona da bir şey demediler. Ileri girince çıkarttim tabii. ama salondaki görevliler Son derece dikkatlilerdi, adamlar fotoğraf olayina fazlasıyla dikkat ettiler. Uzun uzun incelediler ve gozetmenlerden birisi tam ortaya oturup tüm sınav boyunca gözlerini salondan ayırmadi. Diğer gozetmenlerde bildiğin ruh gibi gezdiler, çıt bile çıkmadı. Gozetmenlere helal olsun, dört dörtlük yaptılar islerini.

• quote:

Orijinalden alıntı: Graveety

Cebimde peceteyle bozuk para kaldı, suyun ambalajmi artık her neyse onu çıkartmayı unuttum ona da bir şey demediler. Ileri girince çıkarttim tabii. ama salondaki görevliler Son derece dikkatlilerdi, adamlar fotoğraf olayina fazlasıyla dikkat ettiler. Uzun uzun incelediler ve gozetmenlerden birisi tam ortaya oturup tüm sınav boyunca gözlerini salondan ayırmadi. Diğer gozetmenlerde bildiğin ruh gibi gezdiler, çıt bile çıkmadı. Gozetmenlere helal olsun, dört dörtlük yaptılar islerini.

Gözetmenlerin sıraların arasında dolaşmasından rahatsız oluyorum.Ayakkabılar tak tak tak diye ses çıkartıyor , bütün dikkat dağılıyor.Bir de sınav esnasında konuşmamaları gerekiyor.Yine dikkat dağılıyor.Dikkat eden de var etmeyen de.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

quote:

Orijinalden alıntı: Graveety

Cebimde peceteyle bozuk para kaldı, suyun ambalajmi artık her neyse onu çıkartmayı unuttum ona da bir şey demediler. Ileri girince çıkarttim tabii. ama salondaki görevliler Son derece dikkatlilerdi, adamlar fotoğraf olayina fazlasıyla dikkat ettiler. Uzun uzun incelediler ve gozetmenlerden birisi tam ortaya oturup tüm sınav boyunca gözlerini salondan ayırmadi. Diğer gozetmenlerde bildiğin ruh gibi gezdiler, çıt bile çıkmadı. Gozetmenlere helal olsun, dört dörtlük yaptılar islerini.

Gözetmenlerin sıraların arasında dolaşmasından rahatsız oluyorum.Ayakkabılar tak tak tak diye ses çıkartıyor , bütün dikkat dağılıyor.Bir de sınav esnasında konuşmamaları gerekiyor.Yine dikkat dağılıyor.Dikkat eden de var etmeyen de.

Hocam dediğim gibi adamlardan çıt gelmedi. sınıf oldukça büyüktü fakat tüm sınıfı ruh gibi dolaştılar. En fazla helal dediğim de bir gözetmenin sınav boyunca sınıfı usanmadan gözetlemesiydi.

• gözetmenler 10 numaraydı çok dikkatlilerdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.