Şimdi Ara

Sınava Hazırlık için kitap önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar lise açık öğretim mezunuyum malesef yol gösterecek kimse yok çevremde ,bana kaynak lazım ,eşit ağırlık için hangi kitapları önerirsiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• biraz bilgi verirsen ona göre 2-3 tavsiye verilir, mesela matematik ne alemde? türkçe-edebiyat durumun ne? aynı şekilde tarih-coğrafya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-21B0EEEB6 -- 1 Mart 2018; 17:40:17 >
  • Kitaplar birbirinden farklı zorlukta, seviyeni bilmeden kitap öneremeyiz. Deneme çöz ve netlerini buraya yaz, ona göre bir şeyler önerelim.
  • Çok haklısınız ,coğrafyam sınavlarda 60-70 puan arası seyrediyordu,biyoloji 60 civarı,edebiyatım açıkçası pek iyi değil 50-55 arası notlarım,fen ve matematik 45 -50 arası seyrediyor .

• serseri006 kullanıcısına yanıt
    muhtemelen mezun oldunuz ve haziranda sınava girmek istiyorsunuz, açıköğretim sınavları kolay olur o yüzden seviyenizi o sınavlardan ölçemeyiz ama az çok bilginiz var deneme çözün 1 tane ardından netlerinizi buraya yazın ona göre bir şeyler düşünürüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pherradi

muhtemelen mezun oldunuz ve haziranda sınava girmek istiyorsunuz, açıköğretim sınavları kolay olur o yüzden seviyenizi o sınavlardan ölçemeyiz ama az çok bilginiz var deneme çözün 1 tane ardından netlerinizi buraya yazın ona göre bir şeyler düşünürüz.

yakın zamanda dönüş yapacağım.
  • sosyal-10 doğru 7 boş 3 yanlış
    türkçe 19 doğru 9 boş 12 yanlış
    fen 5 doğru 8 boş 7 yanlış
    ve matematik 3 doğru 4 yanlış

ösym nin örnek soru kitapçığının sonuçları,oldukça kötü durumdayım en azından 250 civarı puan almam lazım,lütfen acil yardımcı olursanız sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Matematik ve geometride temelden başlaman lazım matematik için antrenmanlarla matematik veya karekök 0 alabilirsin geometri içinde aynı şekilde antrenmanlarla geometri alabilirsin. Türkçe'de ara ara paragraf soruları çözmeni öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madenx

Matematik ve geometride temelden başlaman lazım matematik için antrenmanlarla matematik veya karekök 0 alabilirsin geometri içinde aynı şekilde antrenmanlarla geometri alabilirsin. Türkçe'de ara ara paragraf soruları çözmeni öneririm.

Teşekkürler antrenman serisi iyi fikir gibi Geometride sanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.