Şimdi Ara

Sınava hazırlanmaya başladım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şurada 5 gün kaldı artık yavaş yavaş hazırlanmaya başladım Mühendislik kazanalım en azından.

Edit: Ne çok konu varmış 5 günde nasıl halledecem kimse demedi bana bu kadar çok konu var diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi backend -- 8 Mart 2016; 19:27:09 >

• Mühendislik kazanalım en azından cümlesi genel durumun kısa bir özeti aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Own Goal

Mühendislik kazanalım en azından cümlesi genel durumun kısa bir özeti aslında

Aynı şekilde eskiden öğretmenlik çok değerliydi. Sonra hiç bi şey gelmezse ben de öğretmenlik yazarım kafası oluştu. Yeni neslin de öğretmenlerin de cıvkı çıktı bu hiçbir şey olmazsa öğretmen olurum kafası yüzünden. Lafım işini layıkı ile yapanlar hariç tabi her işi layığı ile yapanlara sonsuz saygı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç çalışmadım diyebilirim.3-5 deneme çözdüm okuldayken.evde kendim 1000 soru çözmemişimdir toplamda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FLameS.7

quote:

Orijinalden alıntı: Own Goal

Mühendislik kazanalım en azından cümlesi genel durumun kısa bir özeti aslında

Aynı şekilde eskiden öğretmenlik çok değerliydi. Sonra hiç bi şey gelmezse ben de öğretmenlik yazarım kafası oluştu. Yeni neslin de öğretmenlerin de cıvkı çıktı bu hiçbir şey olmazsa öğretmen olurum kafası yüzünden. Lafım işini layıkı ile yapanlar hariç tabi her işi layığı ile yapanlara sonsuz saygı.

Genel olarak hayattan edindiğim tecrübeler doğrultusunda okumakla para kazanılmayacağını kendim de tasdik ettim. Okumayın demiyoruz ama para için okumayın. Ticari zeka yoksa yine okumalı tabi insan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.