Şimdi Ara

Sınav zekayı değil emeği ölçmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnsanlar doğuştan gelen extralar ile değil.
    Kendi emeğinin karşılığında bi yere varmalıdır.
    Bu yüzden sınav zor olmalıdır. Böylece çalışan emeğini alsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• abi kesinlikle yanlış düşünüyorsunuz, ben ortalama zekaya sahip bir insan olarak sınavın zekayı ölçmesi taraftarıyım, üreten bir toplum için bu gerekli çünki.

Öbür türlü adam 1 sene masa başından kalkmıyor veriyor ezbere sınavda takır takır yapıyor aradan zaman geçiyo, ne hatırlıyorsun yavrum ? "Hiçbişey" Problem çözmeyi biliyor musun "Hayır" (kalıpları ezberlemek dışında)

Özetlemek istediğim, insanlar analitik düşünceyi öğrenmeli,gerçek anlamda problem çözmeyi, bilimsel bilgi basamaklarını hayatlarında uygulayabilecek seviyeye gelmeli, bu dediklerim için doğuştan gelen zeka kavramının biraz gelişmiş olması gerekiyor. Bende fazla gelişmemiş açıkcası o yüzden yapacağım işin çapı belli.

Hiçbir zaman unutmayın bu hayatta her zaman istisnasız zekiler kazanır.
  • Zaten ygs lys tamamen emeği ölçüyordu sistemi biraz daha zekaya yönelik yapmalılar sonra köle insanlar yetişiyor

• abi kesinlikle yanlış düşünüyorsunuz, ben ortalama zekaya sahip bir insan olarak sınavın zekayı ölçmesi taraftarıyım, üreten bir toplum için bu gerekli çünki.

Öbür türlü adam 1 sene masa başından kalkmıyor veriyor ezbere sınavda takır takır yapıyor aradan zaman geçiyo, ne hatırlıyorsun yavrum ? "Hiçbişey" Problem çözmeyi biliyor musun "Hayır" (kalıpları ezberlemek dışında)

Özetlemek istediğim, insanlar analitik düşünceyi öğrenmeli,gerçek anlamda problem çözmeyi, bilimsel bilgi basamaklarını hayatlarında uygulayabilecek seviyeye gelmeli, bu dediklerim için doğuştan gelen zeka kavramının biraz gelişmiş olması gerekiyor. Bende fazla gelişmemiş açıkcası o yüzden yapacağım işin çapı belli.

Hiçbir zaman unutmayın bu hayatta her zaman istisnasız zekiler kazanır.
  • YGS-LYS iyiydi ya başımıza iş çıkardılar yemin ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınavın tyt kısmı ales gibi olabilir,pazar günkü sınav yine lysnin aynısı olur bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çalışkanlıkta doğuştan gelen bir şey sonuçta? Ben de bunun adaletsiz olduğunu düşünüyorum.

• YGS her yıl emeği ölçmüyordu yalnız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yorumları okuyunca şuna kanaat getirdim. En iyisi annen baban ne iş yapıyorsa o işi yap. Aksiyona girne bunlar nasıl yorum la

• Bununla ilgili araştırmalar var.Türkiyede genelde zekiler istediği karşılığı alamıyor.Zaten bundan önceki sistemler hepsi ezbere dayalıydı.Önemli ilerlemeler yapabildikmi?

• kardeşim biri sırf 9dan beri sosyal değil diye, oturup alanı olmayan biyoloji dersini bile sırf çalışma bağımlılığından bitiren biri benim en iyi üniversitelerden birinde bilgisayar mühendisliği öğrencisi olmama engel oluyorsa sistem fail demektir.çok zeki olduğumu iddia etmiyorum ama yapmam gereken meslek bu. keşke mf3 mf4 geri gelse. fizikle biyoloji ayırt etmeyen bu boktan sistemi üretenlere ne desem yakışır...

• SerkanHur konuya bekleniyor

• Bu kendini zeki sananları sınav sonuçları açıklandıktan sonra da görmek isterim.
  • bazı tembel kekolar kendini zeki felan sanıyor he anam adamlar lise müfredatını bırakıp sana rastgele bilgi gerekmeyen sorular yazacak oldu.la sacmalamayin

• Bence sınav stres anında sakin kalabilmeyi ölçüyor ama siz bilirsiniz.

• x.Freeman kullanıcısına yanıt
    İÇİM İÇİMİ YİYOR HOCAM
  • GYGD G kullanıcısına yanıt
    Cidden iyi bir yere deginmissin hocam,caliskanlik harbiden dogustan mi geliyor ben de merak ediyorum bunu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle zekayı ölçmeli çok yanlış düşünüyorsun üstlere parlak beyinler gelmeliki ilerleyelim emeği ölçmek çok büyük hatadır ki diğer ülkelerdede zekayı analitik düşünmeyi ölçer sınavlar

• GYGD G kullanıcısına yanıt
    Çalışkanlık doğuştan gelmez. Çalışkanlık kazanılan bir alışkanlıktır. Çalışkan dediğin insanlar ilkokulda bu alışkanlığı kazanırlar. Fakat zeka için bunu söyleyemeyiz.

• SerkanHur kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok hocam çalışmaya devam o hukuk kazanılacak

• Emin olun bu dandik egitim sisteminin dandik kurumunun sınavı zekayı da emeği de ölçmüyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.