Şimdi Ara

Sınav yine ertelenecek !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
2
Favori
2.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ben de böyle düşünüyorum bitsin kurtulalım artık 2.dalga gelmeden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Umuyorum öyle olur hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu daha üç dört gün önce vaka sayılarımız 1600 dü.
    Şimdi 2200 vaka var günlük. Bunlar bir hafta önceki yasakları gevşetmenin bilançosudur, hala daha yasakları kademeli olarak gevşetiyorsak (Mesela 20 yaş altı ve 65 yaş üstünün sokağa belirli saatlerde çıkması kadar saçma bir şey yok. yahu bu adamlar işçi değil kardeşim otursunlar evinde gözünü seveyim sanki saat kuralına uyuyor mu millet?? neyse)
    Bütün bunlar bize gösteriyor ki 25 mayısa kadar tekrar günde üç binlik vaklara ulaşacağız buna emin olabilirsiniz.
  • Graphic Violence G kullanıcısına yanıt
    tutturmuşlar 'reis geri adım atmaz' diye. Yahu sınavlar 25 temmuzdayken geriye çekmeleri geri adım atmak değil de nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheXenos

tutturmuşlar 'reis geri adım atmaz' diye. Yahu sınavlar 25 temmuzdayken geriye çekmeleri geri adım atmak değil de nedir?
    25 temmuza, yök getirdi. Rte değil. yani geri adım atmamış oldu. eğer kendi deseydi önce 25 temmuz sonra haziran olabilirdi dediğin ama

maske satışı yok sonra satış olacak demesine örnek verebilirsin.
  • TheXenos kullanıcısına yanıt
    Vaka sayısı düşüyor kardeşim pik yaptı anladın mı?

Sınav geri alınmaz.Bak şöyle anlatayım muhalefet sınavın tekrar ertelenmesini istiyor Cumhurbaşkanı çok ciddi birşey olmadıktan sonra artık sınavı temmuza almaz bunu unutun.
    Muhalefete koz vermezler.

2.dalga da gelmeyecek yaza giriyoruz virüs umarım azalıcak sınava çalışmaya başlayın şurda 7 hafta kalmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.