Şimdi Ara

Sınav Töder-3 Gibi Gelirse Kaç Net Kaç K Olur?----TAHMİNLERİ ALALIM---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim Tahminim,

105-73 18k
    109-75 10k
    113-77 5k
    115-79 1k
    118-80 100
    120-80 5

• Forumda ki çoğu kişinin netleri yine balon olup bu sonuçlar baz alınmamalıdır bazı kurumlar perşembe cuma bazıları pazartesi salı yaptı zaten çözümleri internette vardı ve çoğu yerde kitapçık toplanmadan verildi yani bu netler balondur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla iyimser.

Ustune soru yazamayanin ilk 5kda ne isi var?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kac kisi kopya cekecek ki?

Ilk 10kda 1k kisi bile cekse.1k ilerlemis oluruz.Cok fark etmiyor yani.

Ama kopya islemi kademeli de gerceklesmis olabilir.Yanindaki ile birlikte cozme,internetten birkac soru alma gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son ÖZDEBİRi son töderden daha dikkate almamız gerektiğini düşünüyorum. Bence sınav bu kadar yığılma olacak kadar da kolay değildi. Bu işte bir iş var ama bakalım.

• Binlerce kişi kopya çekmiş çok belli istediği kadar basit olsun bu sıralamalar imkansız hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben sınava cuma cumartesi girdim kurumum öyle yapıyor ama sorular benim elimdeydi girmeden önce ve çoğu facebook gruplarındada dolaşıyordu sorular

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NETLERLE KAÇ K OLUR?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 110 tyt 78.25 ayt yapan nasıl 1.5k civarı nasıl olur aklım ermiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: JungleHIV

Forumda ki çoğu kişinin netleri yine balon olup bu sonuçlar baz alınmamalıdır bazı kurumlar perşembe cuma bazıları pazartesi salı yaptı zaten çözümleri internette vardı ve çoğu yerde kitapçık toplanmadan verildi yani bu netler balondur
    bu mesaja itibar etmeyiniz. asıl balon bu mesajdır.
    kopya vs vs olayı olmasaydı arkadaş ilk 10k daydı ama bazı yerler perşembe günü yapınca birden 30k oldu.
    yani kesinlikle arkadaşın beceriksizliği değil tamamen sınavın perşembe günü yapılması.
    lütfen arkadaşa hakaret etmeyiniz hakkı yendi.dostum senin adına üzgünüm avukat ayarlamamı ister misin?
  • Ayt mat ve tyt matın gerçekle alakası yoktu zorlayıcı soru bir tane bile yoktu. Çok da bakmamak lazım o yüzden.

• Bakın gençler bu sınavın baya saçmalığı vardı bunlar şunlar en önemlisi sınav örnek tyt tarzından uzak yani kafa yoracak soru yoktu dikkat hatası yapılacak bir şey yoktu konuların en basit yerlerinden soru gelmiş sınav 1 haftaya yayılmış sıralamalar gerilemiştir elbette msü ye bakın aynı nete 1k olurken bunda daha yüksek nete 3k oluyoruz msü de öyle zor bir sınav değildi kolaydı ama düşündüren dikkat soruları vardı belki msü katılımcıları vasattı ama yinede 1k farkeder 3k da 2k farketmez sınav istediği kadar basit gelsin örnek tyt gibi gelsin yinede 105 net>5k 110net>2k Ayt de 105-70 net sınav çocuk oyuncağı olsa bile 5k tm de ise 1k

• Parama yazık etmediğim için çok mutluyum bu sınavlarla en ufak bir analiz bile yapılmaz o derece söyleyeyim

Soruları inceledim pdfi de var elimde hiç biri bir halta yaramaz özdebire girseydiniz belki daha iyiydi ben ona da girmedim o da çok iyi değil

Ama asıl sınav limit bak o sınavla daha mantıklı çıkarımlar yaparsın ama tödere göre maalesef
  • AdıTYTolsun A kullanıcısına yanıt
    Böyle konuştuğunuza göre 120/80 yaptınız.

• Kel sen kaç yaptın?

Ayrıca tahminine katılıyorum.

• 75 40 tahmini nedir peki?

• Töder pdf cevap anahtarı nereden bulabilirim help

• forumun netlerine bakarsak türkiyede değil japonya da finlandiya da falan olduğumuzu sanarız. sınavla.com dan daha kötüsü gelmez, puangoyu konuşmaya bile gerek yok.
  • Sayanorra3 S kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamışsınız yada yanlış anlattım neyse ben diyorum ki bu kadar kötü gelmez diyorum tyt ben tödere girmedim deneme olarak yapılacak ama Özdebir 2k tyt 98net ayt de 4k sayısal 300 eşit ağırlık 61 net eşit ağırlık ayt 60net sayısal ayt dil bilgisi çözmedim töder de 100lerde gelir herhalde

• Angry Man kullanıcısına yanıt
    110k

• quote:

Orijinalden alıntı: lecørbusier

110k
    Abartmayın, puango bile bundan kötü gelmez diyor ve bu netlere 90k çıkarıyor. Bu netler ile töder gibi gelirse en kötü 85-90k gelir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.