Şimdi Ara

Sınav Süreleri Üzerine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk sınav 100dk olursa asıl elenmeler orda olur. Ayrıca Matematik-Geometri yapamayan TMciler için işler zorlaştı, yapabilenler için ise çok büyük bir değişiklik yok. Mat-2 deneyerek yapılabilecek bir ders değil sonuçta. Umarım ilk sınav çok kolay olmaz, ikinci sınav zor olacak gibi duruyor. Hayırlısı artık.

Ayrıca MF olupta kapsamlı olarak Edebiyat çalışmayı düşünen var mı? Eskiden 25soru civarı Türkçe vardı ve MFciler asıl buradan dolayı yüksek yapıyorlardı Edebiyatı.Şimdi Türkçede kalkacak gibi. Size 100’den fazla Fen konusu içinde 40 soru sorulması ne kadar haksızlıksa bize de binlerce eser, yazar, şair, özet arasından 25-28 tane sorulması haksılıktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mf yim edebiyat çalışmayı düşünmüyo değilim. O sınav süresi nedir öyle?

• Hocam Edebiyat çok kolay değil ama ezber olayı çok var, eser özetlerine kadar bilmek gerekiyor. Zamanını yer, ona çalışacağına Matematikte yanlış yapmamaya bak derim ben, Sayısallarda bol yığılma olabilir sınav kolay gelirse.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Skipper..

Tmlere geçmiş oldu hocam. Maematiği iyi olan adamın yks türkçeside iyiyse edebiyattan çok bişe yapmasına gerek yok zaten hukuk için.Coğrafya da var.

Hocam aksine Matematik yapabilen TMler için sistem iyi oldu, zaten Matematik yapamayanlar her zaman bir adım gerideydi bu sefer 2-3 adım gerideler. Hedefim Tm 2k ve 2.oturum zor gelirse benim işime fazlasıyla yarayacak.

Orijinalden alıntı: Syntax 1907

Dilciler ve sözeller üzerindeki matematik etkisinin ne kadar arttığına bakın sonra ilk sınavın kolay olup olmayacağını düşünün.

Hafız biz düşünüyoru düşünmesine ama onlar düşünüyor mu? İlk sınav zor olmayacaktır ama büyük ihtimalle. 2. oturum sürprizlere açık

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.