Şimdi Ara

SINAV SONUCUM(SS'Lİ) SİZCE MEZUNA KALMALI MIYIM? 28K->15K

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sonuç ortada potansiyelimin yüksek olduğuna inanıyorum fiziğimin bu kadar kötü gelmesini hiç düşünmezdim nasıl kafayla girdim o sınava ben de bilmiyorum.Kararsızım şu an gidebileceğim birkaç yer var ama hedefim daha yükseklerdi mezuna kalsam kendimi ilk 7k içinde görüyorum ama bir yandan insan korkuyor koca 1 sene tekrar aynı konular aynı eziyet sonucun ne geleceği belli değil.Tavsiyeleriniz çok önemli.Ciddi yorumlar bekliyorum.Sağolun.

SINAV SONUCUM(SS'Lİ) SİZCE MEZUNA KALMALI MIYIM? 28K->15K

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi activelle -- 3 Temmuz 2015; 5:27:04 >

• Güncel.
  • Dostum zor bir soru, mezuna kalanlar daha iyi aydınlatır ama bu kararı senin oturup seneye bir daha hazırlanmanın artılarını eksilerini göz önünde bulundurarak alman lazım. Yanlış bir karar senin ya bir yılını ya da tüm meslek hayatı etkileyebilir bu yüzden karar senin olmalı. Başarılar
  • activelle A kullanıcısına yanıt
    Kalma aynı düşüncelerle kaldım geçen sene mf3 23 k idi bu yıl 14 k forumda bakma sen 4-5 insan ilk yıl 25 binden 5 bine çeker ama benim gibi stres yaparsan ki ygs beklediğin gibi geçmezse yaparsın çok daha sıkıntılı olabilir. bu sene kafana esen yeri ver 2. veya 3. sınıfta girersin sınava forumda makine müh bırakıpta ilk 500 gördüm üstelik yıldız teknikten.
  • Bölüm tercihi nedir ?
  • mezuna kalmazsan aklında bu düşünce 10 yılda çıkmaz.
    5k'dan mezuna kalanlar var. sen de istiyorsan kalabilirsin.
  • potansiyel var belli. kal bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşünceleriniz için sağolun ama dediğim gibi korkuyorum sonuçta bu sene ygs kimsenin beklediği gibi değildi seneye ne olur nasıl sorarlar o da belli değil 1 kez moral bozuldu mu bu sefer toparlayamam diye korkuyorum.İki arada bir derede kaldım.Bölüm tercihi olarak hacettepe elektrik elektronik,itü kontrol ve otomasyon,itü inşaat falan düşünüyorum.
  • OBP iyimiş Matta iyi potansiyel var ilk 5k oynarsın seneye inşallah kardesim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende geçen sene böyleydim mezuna kaldım 7k yaptım bu sene ama sınav stresi bana baya zarar verdi hem psikolojik hem fiziksel olarak
  • Hocam bizim de bu sene dershane sınıflarında mezunlar vardı adamlar 15 14k lardan mezuna kalmış o zaman ayıplıyodum tabi neyine yetmiyor diye ama sınava girince bir bok olmadığını anlıyo insan çünkü puan farkı yok kimse senden üstün değil bir anda çok daha iyisini yapabileceği dank ediyor insana ama o çocuklardan çok azı başarılı oldu yani tobb etü tam burslu elektrik elektronikten sırf tıp için tekrar hazırlanan arkadaş vardı ygsde dümüre uğradı 28k yaptı yani şok oldu çocuk allahtan dondurup gelmişti.Bilmiyorum kötü örneklerde çok insan korkuyor haliyle.
  • hedefin varsa kalmalısın
  • mat cok iyi bence kendını disiplin edersen 5k rahat......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.