Şimdi Ara

Sınav sisteminin değişikliliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yıl sınava girdim ve seneye tekrar hazırlanmak istiyorum ama sınavın değişeceği ile ilgili yazılar okudum bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?

• 2015de diyorlar ama çalışan her türlü yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lfecyd

2015de diyorlar ama çalışan her türlü yapar

Torpil geliyor yani...

• quote:

Orijinalden alıntı: MichelTelo

quote:

Torpil geliyor yani...

hocam Hemde en büyüğü geliyor artık sorular yayımlanmayacak sadece sinava giren soruları bilecek

• seneye kadar hükümet değişir mecburen millieğitim bakanı da değişir o iş yatar.daha mantıklı ve şeffaf bir sistem gelebilir bence.çünkü hepimizin bildiği gibi şuan milli eğitimle ilgisi olmayan kişiler millieğitim bakanı oluyor.siyasi görüş belirtmiyorum yanlış anlamayın hepimiz için böyle.
  • quote:

quote:

quote:

Torpil geliyor yani...

hocam Hemde en büyüğü geliyor artık sorular yayımlanmayacak sadece sinava giren soruları bilecek

Demir, "Hiçbir olay ÖSYM'de karanlıkta gerçekleşmiyor. Tamamen şeffaf bir yapıda gerçekleştiriliyor. Bu misyon ile varmak istediğimiz yer, yurt içi ve dışında yüzde yüz güvenli, kripto ve e-imzayla çalışan, uluslararası bir bilgi güvenliğine sahip, toplum nezdinde bir kurum oluşturmak" diye konuştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: billy88

quote:

quote:

quote:

Torpil geliyor yani...

Demir, "Hiçbir olay ÖSYM'de karanlıkta gerçekleşmiyor. Tamamen şeffaf bir yapıda gerçekleştiriliyor. Bu misyon ile varmak istediğimiz yer, yurt içi ve dışında yüzde yüz güvenli, kripto ve e-imzayla çalışan, uluslararası bir bilgi güvenliğine sahip, toplum nezdinde bir kurum oluşturmak" diye konuştu.

Hatirlamakta yarar var burası türkiye yanlış olmasın torpilin olmadığı yer görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lfecyd -- 13 Haziran 2013; 13:41:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasva0X

seneye kadar hükümet değişir mecburen millieğitim bakanı da değişir o iş yatar.daha mantıklı ve şeffaf bir sistem gelebilir bence.çünkü hepimizin bildiği gibi şuan milli eğitimle ilgisi olmayan kişiler millieğitim bakanı oluyor.siyasi görüş belirtmiyorum yanlış anlamayın hepimiz için böyle.

keşke değişse hükümet ama daha çook bekleriz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.