Şimdi Ara

sınav senesinde spor yapmak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
4
Favori
7.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam şu an 1 yıl ara verdiğim için iyi bir durumda değil fiziğim zaten sıkı bir diyet de uygulayamam.akşam gitmeyi düşünüyorum sabahtan olunca gün boyu yorgunluğu çıkabilir.bakalım duruma göre hareket edeceğim zaten sonrasında hızlı bir toparlanma olur. İlk önceliği YKS'ye vermiş durumdayım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir pişmanlık da benden olsun keşke futbolu bırakmasaydım çok net devam edebilirmişim haftanın 3 günü idman cumartesi günü maç oynanıyordu çok etkilenirim diye bıraktım ama idman okul çıkışı 6da bitiyordu zaten maçlarda en geç 1de biterdi. Tüm sene vidan azabını çektim ve benim geri dönme gibi bir şansım da yok

• hocam futbolda sakatlanma olasılığınız diğerlerine göre biraz daha fazla vardı belki de böylesi daha iyi olmuştur

• 8 sene futbol oynadım hiç sakatlanmadım ama 3 aylığına fitness yaptığımda sakatlandım :D kader yani belli olmuyor

• Hocam dedigim gibi 3 gun full body yaparak hem kafa dagitirsiniz hem cok fazla vakit kaybetmemis olursunuz. Hem de guzel bi alt yapi olur sinav sonrasi vucudunuz icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fitness yaparken sabirli olup kademe kademe ilerlemek lazim. Insan biraz gaza geliyor o yuzden sakatliklar olabiliyor

• Günde yapacağınız 1 saatlik spor çalışmanızı etkilemez bahanelerin arkasına sığınmaya gerek yok yapın sporunuzu
  • serokut S kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum. everyone has a little bit of zyzz in them:))) bu yolda sickunt olmaya devam :)

• Hem sporu bıraktım hem de binge eating atakları başladı pişmanlığım had safhada.

Sınav bittiğinden beri diyete başlamaya çalışıyorum spor yaparken de çok zorlanıyorum bayağı hamlamışım.

Tüm iletileri okumadım normalde nasıl spor yapıyorsun bilmiyorum ama uzun süreli spor yapıp vakit kaybetmeyi saçma bulmakla birlikte günde en azından 45 dakika hareketi sağlayıp formunu korumanı tavsiye ederim. Sınav sonrası zorlanıyorsun sonra.

Ama tabi sınav sürecini nasıl etkiler bilemiyorum. Ben yapmamayı tercih ettim ve vakit kazandırdığını düşünüyorum. Ama bedeli de oldu.

• SilenceofEva S kullanıcısına yanıt
    aöl geçeceğim,haftada 4 gün 1.30-2 saat sğrse kardiosuyka beraber çalışmalarımı tamamlayıp gideceğim için sıkıntı olmayacağı görüşüne vardım çarşamba başlıyorum.

• Tamamen zaman yönetimine bağlı,ısınması soğuması duşu gidip gelmesi falan 3 saate yakın alıyor senden.Mezun olsan düşünmeden yap derdim,mesela benim mezun senemde spor yapmamak pişmanlığım çünkü günde 7-8 saat çalışabiliyordum en fazla arta kalan zamanım ölü zaman oluyordu ama okulla birlikte bu kadar vakit bulabilir misin bilmiyorum.
  • Dell_Naja kullanıcısına yanıt
    açığa geçeceğim ondan sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

• alwaysneedmentalreset kullanıcısına yanıt
    Hocam hort sıralama ne geldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jwthh kullanıcısına yanıt

8022

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.