Şimdi Ara

SINAV SENESINDE KIZ İŞİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sadece sınav senesinde değil mümkünse hiç kız işlerine girmeyin aq
  • cardenio kullanıcısına yanıt
    Öncelikle eğer kız arkadaşım olmasaydı ilk seneden 16 bin yapacağımın garantisini nasıl verebiliyorsunuz?
    Yazdığım yazıda eleştirdiğim tutum, Sınav senesi şu olmaz,bu olmaz gibi öznel şeyleri kesin yapılmaması gerekiyormuş gibi aktarmanız.
    Olumsuz örneklerin olduğunu da bahsettim.Sene içinde bi kızdan hoşlanıp derslere odaklanamayan arkadaşıma,Sınav senesi uğraşma derslerine odaklan dediğim de oldı.Çünkü o bu işi yürütemiyordu.Sen de yürütemiyorsun belli ama bu herkese sevgili yapmayın demenizi doğru kılmıyor.
    Bu başlık altında nerdeyse herkes sınav senesi sevgili olmaz yazmış.Belki sevgilisi olan ve iyi çalışan biri bu başlığa girip,SEVGİLİM VAR SINAVI KAZANAMAYACAĞIM düşüncesine girecek ve iyi giden bir ilişkisini bozacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zgrtmr Z kullanıcısına yanıt
    Herkesin kendi doğrusu vardır elbet, dediğin 'kesin' tutumuna katılıyorum. Değiştireceğim

• Bunu ilk mezun senemde yaşamış biri olarak şöyle şeyler söyleyebilirim bile bile o yola girdim daha önce denedik ama karşılıklı bitmişti hep bu sefer çok farklı gelmişti ve çaresizdi bende kıyamadım bu sefer farklı olur lan diye kendimi kandırdım ne yapayım kalp işte keşke söz geçse geçmedi ben ona kıyamadım ama o bana yine kıydı :)) tek tavsiyem varsa devam edin yoksa hiç bulaşmayın o sene birde onun acısını çektim duygusal bir insanım gelip geçiyordu ama en çok ona bağlanmıştım şimdi hala görünce içim bir kötü olur ama eski ben yokum tabi ki girmeyin agalar vallahi billahi bu işlere girmeyin 11 ay sonra gidin istediğinizi yapın eve girmeyin ya ama şimdi boşa zaman öldürmeyin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • helikaz H kullanıcısına yanıt
    İkimiz de ilk başlarda birbirimizden uzak durmaya çalıştık. Lakin derslerde gözlerimi ondan, o da gözlerini benden almıyordu. Sonra dayanamadık olanlar oldu, ilk başlarda çok güzel geliyor her şey dünyanın en mutlu adamı oluyorsunuz fakat ilerledikçe birbirimize zarar verdik, bitirdik bidaha denedik; sonuç olarak beceremedik ve kızla beraber matematik, fizik ve kimya da beni bırakıp gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cardenio -- 8 Ağustos 2020; 14:1:7 >
  • Çok haklısın kardeşim. İlk başlarda insan sevginin körlüğüyle her şeyi güllük gülistanlık sanıyor. Birini ne kadar severseniz sevin tam anlamıyla tanıyamazsınız. Lisede özellikle her şey güzelken herkes iyidir. Ama stres altında öfke anında insan babasını bile harcar. Sevgiliniz varsa ayrılmayın ama sınav süreci zor bir dönem. Kötü etkilemesi çok olası. Nadir olarak iyi örnekler vardır fakat bunun size denk geleceğini bilemezsiniz. Bence risk almaya değmez.

• +999999

• Ben ayrıldım. Ama pişman gibiyim. Hayatımda sadece o vardı. Şimdi ise kimse yok.

• smd123 S kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam.

• Kendi çalışmamanıza türlü türlü bahaneler uyduruyorsunuz gerçekten. Senin hedefin belliyse oturur çalışırsın. Kızla 3 saat dışarda gezdiysen eve gelir 6 saat çalışırsın. Kazanamadığınızın suçunu başka şeylerde aramayın. Çalışmadınız diye suçlamaya çalışmıyorum, gerçeği görmenizi istiyorum sadece.

• Cidden Bomboş bir tavsiye. Gun 24 saat 3 saatini kız arkadaşina ver 6 saat ders çalış 13 saat ister uyu ister takıl. Böyle çok rahat 5k tarzı bir derece yaparsınız. Önemli olan zaman kontrolü.

• Yaşamayan bilmez, uzaktan konuşmak kolay. Her şeyi öyle planlasak, hayatı elimizin altına alsak kızı mı dert edicez? Kolay mı öyle yok kıza şu kadar ayırırım, ders bu kadar çalışırım. Robot musun sen? Güldürmeyin beni Allah aşkına, anca rakip eleyin.

• cardenio kullanıcısına yanıt
    Rakip elemek derken? Ben sınavı kazandım zaten gidiyorum ve 4 yıllık sevgilim var. İnsanın kendisini suçlaması zordur, başka şeyleri suçlamak ise aşırı kolay. Kazanamadıysanız suçu kendinizde arayın bence.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.