Şimdi Ara

Sınav öncesi hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Öncelikle her şey gönlünüzce olsun. Sınav öncesi birkaç kelam etmek istedim.

Ben bu sınavlara 2016 ve 2017 yılında girmiş bir arkadaşınızım. 2016 yılında 137 binlik bir sonuç elde etmiştim.Diğer yıl bu sıralamayı 9500'e çektim ve şu an Hukuk Fakültesinde okuyorum. 3. sınıfa geçeceğim.

Öncelikle bu sınavı lütfen gözünüzde aşılamayacak bir şeymiş gibi düşünmeyin. Bu soruları hazırlayan insanların, yıl boyunca binlerce soru çözdüğünüz kitapların yazarlarından farkları yok. Sınavda sorular belli bir dilimde dağılır. %30 kolay, %50 orta, %20 zor gibi.

Eğer disiplinli bir şekilde çalıştıysanız, bu yolda kendinizden feragat ettiyseniz şu an rahat olmaktan başka hiçbir şey yapmamalısınız.Bu sınav bir ilk de değil son da değil.Lütfen sınavı gözünüzde büyütmeyin. Ve gerçekten çalıştıysanız inanın ki her ne kadar çalışmanıza rağmen bir şey bilmiyor gibi hissetseniz de, unutma korkusu yaşasanız da, kaygıya bürünseniz de, inanın ki sınavda bir şekilde emeğinizin karşılığını alacaksınız.Bana güvenin.

Yeni sistemi bilmesem de, ben ygs-lys zamanında matematikte problemlerde zaman sorunu yaşamıştım.Eğer anlayamadığınız bir problem sorusu olursa onu geçip sonra tekrar dönmenizi tavsiye ediyorum.Vakit bu sınav için önemli bir unsur.Türkçe sorularında sakin olmaya çalışın. Bakın türkçeden iyi bir neti sakinlik getirir.Soruyu anlamak getirir.Önce soruyu,sonra paragrafı okuyun.

Üniversite sınavına hazırlanırken şu fakülteyi kazanayım da aman derdim. Emin olun ciddi bir bölüm veya okulda okuyorsanız üniversite eğitimi, üniversiteye hazırlık sürecinden daha çetrefilli.Bu yüzden gireceğiniz sınav için kendinize güvenin.Bu sınavın bir son olduğunu düşünmeyin.

Sınavdan 12 saat önce telefon ve sosyal medya ile ilişiğinizi kesin. Telefonunuzu kapatın. Dikkatinizi dağıtmayın. Gece uyuyamayabilirsiniz.Bundan korkmayın. Uyuyamadım sınavda ne olacak diye korkuya kapılmayın. O adrenalin ile dinç oluyorsunuz.

Herkese başarılar... Hukuk Fakültesi hakkında sorusu olanlar özel mesaj ile sorularını yazarlarsa cevaplarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahsincir -- 14 Haziran 2019; 18:58:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.