Şimdi Ara

Sınav döneminde psikolojik sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sosyal fobim vardı. Huzursuzdum algım hayata bakışı açım çok değişikdi ve problemliydi sizlerden. Tam üç gün önce bu durum düzeldi, tam 6 yıl sonra tüm kaygı aniden sebepsizce sona erdi tanrıya şükür. Tekrar aksederse ilaç tedavisine başlamalı mıyım antidepresan vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eastindiacompany -- 29 Ağustos 2018; 22:23:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam yendin iste devam böyle , bu saçma şey seni tekrar mi ele geçirecek sanmıyorum ezdirme kendini. Devam böyle

• Bence psikoterapi daha iyi olur sosyal fobi için :) Tabi buna psikiyatristiniz karar versin
  • jesterstory kullanıcısına yanıt
    Tekrar gelir diye korkuyorum aniden sona erdi ve sanki atağa geçmeyi bekliyor gibi

• tipsizim demiyor muydun? peşini bırakmayacak
  • eastindiacompany E kullanıcısına yanıt
    Tamam da gelmesin diye kasarsan sürekli analiz yaparsın kafanda. Acaba geldi mi acaba gelmedi mi, oh be kaç gündür gelmedi. Bunları düşünmen sana daha çok hatırlatır. Zaten hastalık bile degil kafada yenen bisey olduğu icin hayatını yaşamaya devam . Bende olduğunu düşünüyordum bi ara sonra dedim ki ben ezik bir insan olamam ve bum bir daha aklımın ucuna dahi gelmedi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DOKTOR MAAŞLARINDA SON DURUM
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.