Şimdi Ara

SINAV ANINI KONTROL EDEBİLMEK(ilk 5k)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk 5kdakileri merak ediyorum bunun önceden pratiğini hazırlığını yaptınız mı? İyi netler yapsam da sınav anını kontrol edemediğim için başarılı olamadım bu sene(ygs için) konularda da görüyoruz "şu kadar net yaptım 10-15 eksiğini yaptım vs." seneye de bunu yaşar mıyım korkusu içimi kemiriyo. Ben dahil birçok kişi bunun cevabını merak ediyor bence. Ya da sadece o günün psikolojisine mi bağlı? Cevaplarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Hocam sınava sokarım sınava ben daha değerliyim diyerrek girmeniz lazım.
  • ve harbiden bunu kalpten benimsemek lazım onun alıştırması da çok deneme çözmek gerçekten iyi olduğunu görmek
  • bak ne kadar ayarlasan da ygs matematıgı problem agırlıklı oldugu ıcın yapacak bısı yok bol problem cozmek lazım
  • Ben 2015 ygsde ( ki en zor ygsdir bence 2017 haric 2017yi bilmiyorum ) turkcede zorlanmistim.normalde full 1 2 yanlis yapiyordum. Testi atlamadan ben yapamadiysam kimse yapamamistir.diyip icimi rahatlatip devam ettim. Sonucta turkce 7 yanlisim cikti ama 1200. Oldum yani cidden kimse yapamamisti. Isin ozu.kendine.guvende . Kendine guven bilgine.guven stres yapma gir ve bitir isi

• Bol bol deneme çözmek, bunun bir kısmını da zor(Metin,ÜçdörtBeş gibi) denemelere ayırmak lazım. Ne kadar çok pratik sınavda o kadar az sürpriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş ben normalde mattaki 50 sorudan 45 net yapan biriydim 2016 lysde 28.5 yaptim

Bi sene daha kaldım mat netim 42

Bunu sürekli deneme çözerek aşabilirsin.Ama her sınavı sanki lysye giriyormus gibi çözüceksin.O psikolojiye giriceksin.Sınav dersanedeyse mesela 9.45te hatta daha erken orada olucaksın.Yetismezsem giremem diye koşturucaksın.

Zihnen hazırla kendini.Bunun icinde lysde ne yapıyosan evde çözdügün denemede de onu yapman gerek.

• 4900. oldum bu tamamen şansa ve kisiye bagli..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARALIK AYINDAN YGSYE KADAR 55 TANE MAT 45 TANE FEN BOLUM DENEMESI COZDUM VE BUNLARIN 30-40 TANESINI BERABER COZDUM YANI 80 DK, ILK ZAMANLAR 90 DK FLN OLUYORDU IKISI AMA SIKINTI DEGIL MAKSAT HIZLANMAK VE O SURE STRESINI HER GUN BOLCA YASAMAK.
  • Mindfulness diye bir şey var hocam, bir araştırın derim. Kaygısız olmak başarıyı ve o anki zekanı ciddi ölçüde arttırıyor. Ha- ben bunu çok yapamadım çünkü kaygılı olmamanın kendisi bile bir kaygı oluşturuyor benim için. Biraz insanın karakteriyle ilgili bir şey ama çoğu ilk bin böyledir. LYS'de biraz daha rahattım ama ilk sınavım olduğu için heyecanladım büyük ihtimal YGS'de. Sanmıyorum artık heyecanlanacağını senin de. Meditasyon falan deneyebilirsin rahatlamak için ya da namaz vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owoselammicsuedcheck -- 18 Temmuz 2017; 22:1:48 >
  • Bakarım hocam ama cidden zihnimin de hazırlamam gerektiğini kimse söylememişti sadece sayılar önemliydi ben ve çevremdekiler için, hocalarda falan son haftalarda 125-135 gidiyodum "oo tamam bu sene istediğine girersin vs." lerle gazlayıp durdular başka olaylar oldu falan kısaca bilinçsiz çalışmışım. Sonuç: try again in 2018.

• quote:

Orijinalden alıntı: scienceandart

Bakarım hocam ama cidden zihnimin de hazırlamam gerektiğini kimse söylememişti sadece sayılar önemliydi ben ve çevremdekiler için, hocalarda falan son haftalarda 125-135 gidiyodum "oo tamam bu sene istediğine girersin vs." lerle gazlayıp durdular başka olaylar oldu falan kısaca bilinçsiz çalışmışım. Sonuç: try again in 2018.

hocam aynı ben, stres yapmamanın en önemli yolu profesyonelleşmek. yani bir konuyu ne kadar iyi biliyorsanız o kadar az stresli olursunuz ösymye gönder aq gönder bir daha gönder dersiniz...
  • Şöyle söyleyeyim tüm arkadaşlarıma ygsden önce sorsalar circassian Türkçe testinde kaç net yapar herkes en fazla 30 falan derdi. Çünkü dil bilgim rezaletti paragrafım iyi değildi derken Türkçe testine bir girdim sana yemin ediyorum hayatımda böyle bir odaklanma daha yaşamadım teste girmem ve çıkmam bir oldu yanlış hatırlamıyorsam 35 36 dkda falan bitirdim testi (Kişisel rekorum ) sonuç 37-0 geldi 3 boşta dil bilgisi (Demiştim rezalet diye ) Edebiyatta da aynısı oldu 51-5 yaptım ama herkesin aksine yanlışlarım salladığım sorular 4 edebiyat yanlışım olması lazım 1 tane de Türkçe

Ama öte yandan ygsden önce mat için yine arkadaşlarıma sorsalar circassian kaç yapar diye herkes 37 38 falan derdi en az sınava bir girdim ilk başlar iyi gidiyordum aslında ama işte geoya bir geldim öyle böyle değil fena yamuldum doğru dürüst sosyalede bakamadım ki acayip çişim gelmişti (sınav anı olabilecek şanssızlıklardan) sonuç olarak geodan 2 3 tane işaretleyebildim (11 tane çıkmıştı sanırsam) ve matım 29-3 geldi.

Yani 1 test beklentilerin çok üstünde 1 testte çok altında geldi. Bu tamamen sınav anına bağlı bir faktör öncelikle sınavı "önemsemek" gerekiyor ve yapabileceğine "inanmak" gerekiyor. Allah sınav anında kusma,tuvalet,hastalık gibi başka dert vermesin. Ygsde daha matın ortalarında deli gibi çişimin gelmesi beni mahvetmişti son 10dk adam gibi 2 3 soru işaretleyemedim fenden.

Not: Ygsde yaşadığımdan sonra tüm lyslere bezle girdim sınav sabahları ne çay ne kahve içtim ve evet böyle bir korkunuz oluştuysa çekinmeyin utanmayın yetişkin bezi alın belli olmuyor rahatsız da etmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Circassian- -- 18 Temmuz 2017; 22:40:3 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.