Şimdi Ara

Sinan Samil Sam bu aksam Oliver McCall a karsi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
0
Favori
4.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: zalimtürk

Neyse bu adam gelecek maçini ya vitali ile yada maskaev peter maçinin galibi ile(büyük ihtimal maskaev olacak) yapacak o zaman boyunun ölçüsü alinir.Dedigim gibi Sinan sanssizdi
    quote:

Orjinalden alıntı: bguzelsoyy

yaw professional usta olan adam o gözunun altini o sekile getirtmezdi..gerci mactir bu hersey olur ama madem adam o gözune asiliyor sen professionalsin bisiler yap ya sende zarar ver yada ona izin verme..

Arkadaşım hangi şansdan bahsediyorsun ? ringde zar mı atılıyor ? ikisinin de elinden kolundan tutan olmadı ve hak eden kazandı. bunu kabul etmek gerekiyor. gözünün altının açılmasından bahsediyorsanız şans olarak bu hemen hemen her boks maçında oluyor ve gözü çılan boksör maç kaybediyor diye bir kural yok. maçı hepimiz izledik, rakip; fiziği, tekniği ve tecrübesi ile çok çok üstündü.

• Taner kesinlikle o farkli bi konu adam TECRUBE ILE KAZANDI !
  • Bu adami abartmayin benim arsivde 1997 de lewisle yaptigi ikinci maçi hüngür hüngür aglayip terkediyor.
    ama çok saglam bir boksör oldugu da bir gerçek hiç sirti yere degmemis
  • bariz farkı gördükten sonra üzülmek neye yarar ki? rakibin fiziği daha iyi, yumrukları daha sert, kondisyon desen öyle. bunlar var iken yaşının yüksek olması dezavantaj getirmez. tam tersine avantaj sağlar. bütün bunlar bir yana yorumcu ve spiker için yukarıda gereken yorumlar da yapılmış. seyircinin tavrını da bunlara iliştirirsek, yaş düşer 17' e ve duygu sömürüsü başlar. çok kötü bir maçtı. hatta doktor kontrol yaparken bile inşallah maçı bitirir dedim. şimdi sinanı kim daha çok milli duygular içerisinde izledi o maçta? adam gözünü kaybetse daha mı iyi olacak milli duygularımız için. sopa yedik o kadar. sopa atanı da pas geçmeyelim. daha çok sopa yediği için daha çok sopa attı buna tecrübe deniyor.

• Boksu bilen biriyim ve gerçekleri yazacağım şimdi.

Sinan' ın Dünya Şampiyonluğu olayı bitmiştir arkadaşlar. Daha önce bir kez daha bu noktaya geldi ve yenildi, bu son şansıydı artık. Bu şansın olması bile büyük çaba gerektirdi. Öyle her kafanıza estiğinde Kemer maçları oynayamazsınız. Kaç tane galibiyet, kaç KO gerekli bunun için.

Sinan bir kez Menajer kurbanı oldu denildi, WBC Şampiyonluğu için oynayamadı. Bu ikinci şansında ise gerçekten kötü dövüştü. Elmacık kemiğinin üstü açıldı. Ama açılmaması gerekirdi. O kadar dibine girip neden sarılıyorsun adama daha maçın başı. Uzak dövüş biraz, sonlarda sarılırsın. Bismillah başın başında sarılmalar başladı. Daha sonra, tamam kanaman var, gözü de koruyamadın, o da şişti davul oldu. Neden kapatmıyorsun o gözü, o kanayan bölgeye yumruk yedikçe yedi, yedikçe yedi. Kaldır guardını orayı koru, geri kaç, pro boksörsün yeme o kadar yumruk. Sonra, neden sürekli arkanı dönüp abuk sabuk yerlere gitmeye çalışıyorsun. Hayatının maçı gelmiş, artık son şans, arkanı dönüp nereye gidiyorsun.

Sinan S. Şam' ın o cüssesine rağmen çok iyi vuruşları vardır. Kombine inanılmaz vurur. Maçın başında öyle de yapıyordu ama sonra unuttu kombineleri, her kontrayı yedi, sürekli yarılı gözüne direkler yedi.

Ve sonuçta Amerikalı haklı bir şekilde aldı maçı. Spiker rezaletti. Boksda açılma ve kanama, şişme olan bölgeye vurulur özellikle. Adamın haberi yok ne maçı anlattığından. Futbolda boş kaleye gol atmamak gibi birşey vurmamak. Ve Sinan olsa vurmazdı diyor.

Sinan için çok kötü oldu, bir insana 30 kez kemer, Şampiyonluk maçı vermezler. Verselerde zaten Sinan, WBC Dünya Ağır Siklet Şampiyonluğu için dövüşebilecek durumda değil. Keza öyle bir maça çıksa şu an ki şampiyon Oleg Maskaev ile, çok çok kötü bir şekilde maçı kaybeder.

Bundan sonra bakalım neler yapıcak Sinan, umarım Kıtalararası Kemerine tekrar kavuşabilir, Oliver eğer WBC kemeri için dövüşürse, yerden jiletle kazırlar Kendine geldiğinde ise Sinan' ın menajeri iyi bir kulis yapıp bir Rövanş maçı istemeli. Yoksa Sinan' ın kemer için çok kişiyi yenmesi gerekebilir.

• olıver neden aglıyarak bırakmıstı macı ılgınc ızledımde sanırım ruhsal sorunları vardı
    http://www.youtube.com/watch?v=nCPBaEGqmKE
  • Lafla pilav pismez olan oldu olay bitti..Artik bizim yorumlarla bisi degismiycek..zaten belliydi !
  • Lennox Lewis su adam ne manyak bırseymıs yaw
  • maçın başından beri gardı hep düşüktü sinanın. sanki gel bana vur diyordu oliver mccall a. adamda vurdu işte. kısacası bence sinan kendini savunamadı ama helal olsun bırakmadı.
  • Valla maça gölge düşürdü spiker anlatımıyla,boks maçlarını ehliyle anlatacak bir kişi bulamadılarmı?
    ''%100 kazandık abi takma kafana sen'' gibi konuşmalarla maç sonunda dumura uğrayan izleyiciye oluyor.

quote:

Orjinalden alıntı: gael
    spiker olduğu iddia edilen bir ruh hastası var sizin bu kanalda diye mail attim
    bu raundu da aldık değil mi n'olur bir şeyler söyle mahir?
    + aşkolsun abi almaz olur muyuz. tabi, muhakkak.
  • hiç alakası yok ama başka nereye koyacağımı bilemedim. işte boks dünyasının gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu. 3 snde 11 yumruk varmı daha iyisi?
    http://www.youtube.com/watch?v=jU2YPXghFkU&NR=1

bu arada bizim spikerde işinden olacak gibi. o kadar mailden sonra.
  • boksor dedigin boyle olmali,koydumu oturtmali,sinan gibi sarilma taktigiyle kimse mac kazanamaz
    http://www.youtube.com/watch?v=rYSi-fAePl4
    http://www.youtube.com/watch?v=uAlnGmtZUX8
  • bende sinan yenilince çok üzüldüm yavs
  • sinan yedi daya kardeşim babam bile sinanın kaybettini anlıyo spiker hala sinan kesin kazandı diyor
  • Beyler Sinan Şamil Sam'a hak vermelisiniz orda 6 yaşındaki bi çocukla bile dövüşse her kemiği açılırdı yanında öyle spiker olduktan sonra insanın! Onun yanındaki hele ya uyuz oldum.."SİNAN ÇOk İYİ DÖVÜYO EVEAATT İŞTEE EVEATT BU İYİ OLMADIEEAAA sen ne düşünüyon osman? ivit girçiktin çık gizğil bi mıç ülüyür.
    ---Sinan Şamil Sam'ın bu kadar çömez olduğunu bilmiyodum hiçbir hücümda bulunmadı elmacıktan önce de bulunmadı sonra da sürekli 2 yumruk atıp 5 yumruk yedi. Yenildiği adam da adam olsa bişi demicem karşısındaki bi Lennox Lewis bi Mike Tyson falan değil ya nedir bu ki!
    ---------Lennox Lewis K.O izleyin MikeTyson da var----
    http://www.youtube.com/watch?v=cuOzydfpv28&NR=1
    ---------Lennox Lewis vs OliverMcCall (94'de lennox tam pişmiş değildi ama 97? Bi de fransızca olduu için komik bi video)http://www.youtube.com/watch?v=nCPBaEGqmKE&mode=related&search= ------

(EDİT: KO COMPiLATiONDA ÇOK SAYIDA ADAMI PATAKLIYO AMA MADEM GÜNDEMDE OLiVER VAR o çömez için 52-55 saniye arası falan verilmiş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamingExpert -- 17 Haziran 2007; 10:49:49 >

• 2:40'tan sonrası süper zaten Mike Tyson geliyo (metallica çalıyo)
  • sinanın her tarafı yağlı göbekli.rakip adamın bissürü kası vardı. bi de rakip kafa atıp kanattı.
  • böyle bir spiker gerçek olamaz
  • Sinan boksu bırakabilir çok kötü bi yenilgi aldı bu saatten sonra da bi yere gelemez ben olsam bırakırdım boksu
  • Ne zaman izlesem maçını Sinan'ın yeniliyor nasıl iş anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.