Şimdi Ara

SİMYA YAYINLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
2
Favori
34.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • simya yayınları nasıldır kullanan var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

SİMYA Yayınları: Kapsamlı Bir İnceleme

SİMYA Yayınları, Türkiye'nin önde gelen eğitim yayın evlerinden biridir. 2001 yılında kurulan yayınevi, öğrencilere kaliteli eğitim materyalleri sunmayı amaçlamaktadır.

SİMYA Yayınları Zorluk Derecesi

SİMYA Yayınları'nın kitaplarının zorluk derecesi değişir. Bazı kitaplar öğrenciler için daha erişilebilirken, bazıları daha zorlayıcıdır. Yayınların zorluk derecesi, hedeflenen eğitim seviyesi ve konuya göre belirlenir.

SİMYA Yayınları Nasıl Kullanılır?

SİMYA Yayınları'nın kitapları, öğrencilerin ders çalışmalarına destek sağlamak için kullanılabilir. Kitaplar, konu anlatımları, örnek çözümler, alıştırmalar ve sınavlara hazırlık materyalleri içerir. Öğrenciler, kitapları ders notlarını tamamlamak, konu eksiklerini gidermek veya sınavlara hazırlanmak için kullanabilirler.

SİMYA Denemleri Zor Mu?

SİMYA Denemleri, öğrencilerin sınavlarda başarılarını artırmak için kullandıkları bir kaynak kitaptır. Kitap, çeşitli konularda çok sayıda deneme sorusu içerir. Denemelerin zorluk derecesi, hedeflenen eğitim seviyesine göre değişir.

SİMYA Dershanesi Yorumları

SİMYA Yayınları, ülke genelinde dershaneler de işletmektedir. Dershaneler, öğrencilere yüz yüze eğitim ve destek sunar. Dershaneler hakkındaki yorumlar genellikle olumludur ve öğrencilerin akademik başarılarının geliştiğine işaret etmektedir.

SİMYA Yayınları Zorluk Derecesi 2021

SİMYA Yayınları'nın kitaplarının zorluk derecesi, 2021 yılında da değişmiştir. Bazı kitaplar daha erişilebilir hale getirilirken, bazıları daha zorlayıcı hale gelmiştir. Öğrencilerin kitap seçimi yaparken hedeflenen eğitim seviyelerini ve konuyu göz önünde bulundurmaları önerilir.

SİMYA Yayınları, öğrencilerin akademik başarılarını artırmak için kullanabilecekleri kapsamlı bir eğitim kaynağıdır. Yayınların zorluk derecesi değişse de, hedeflenen eğitim seviyesine uygun kitap seçimi ile öğrenciler ders çalışmalarına destek sağlayabilir ve sınavlarda başarılarını artırabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • berbat mufredatla alakası yok ve zor sorular saçma sorular war

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı.

• Bayram ödevi olarak mat hocamız aldırdı ve işledigimiz tum konuları ödev olarak verdi ve tüm bayram boyunca simya cözduk hatta daha bitmedi o yuzden butun dershane nefret etti simyadan ama bizim mat hocasının cok hosuna gitmiş zorular zor bireyB ile nerdeyse aynı tabı Mat ygs için konusuyorum digerlerini görmedim ama tavsiyem baska yayınlara bak mat için bence fem mat1 konu özetli bireyb felan çöz temelin zayıfsa kartezyande olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkano

simya yayınları nasıldır kullanan var mı?

Ben fizik kimya ve biyoloji sini hem konu anlatımını hem soru bankalarini aldım cok da memnunum bir yayınevi herkese hitap etmeyebilir o nedenle büyük bir kitapçıda bildiğin bir konu üzerinden kitapları karsilastirabilirsin

• uppp
  • bende ygs-lys fizik var fena değil bence , biyolojiside bir arkadaşta vardı oda fena değil diyordu , dershanede hocalar önermişti zaten , bence sen git bir kitapçıya incele beğenirsen al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aydın yayınları geometri
    6 yıl önce açıldı
    Türkçe paraf yayınları
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu kitapda her kitapçıda yok
  • işlerde oluyor hocam
  • ben kullandım çok iyi yayın kesinlikle. tavsiye ederim sorular biraz zor ama kaliteli
  • Dershane tüm soru bankası ve konu anlatımlılarını verdi..Tek kelimeyle berbat sadece geometri soru bankası idare eder. ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

Dershane tüm soru bankası ve konu anlatımlılarını verdi..Tek kelimeyle berbat sadece geometri soru bankası idare eder. ..

hangi dersane
  • Geçen sene simya dersanesindeydim. Pek kullanmadım kitaplarını. Niye bilindik kaliteli yayınları kullanmazsınız ki.

• Ben farklı soru tipi görmek adına denemelerini çözdüm ama gerçekten rezil bilindik yayınlara harca paranı boşver simyayı falan.

• Bizim dershanenin verdiği kaynakların hepsi simya.Hiçbirini çözmediğim için yorum yapamayacağım ama denemeleri çok kolay.
  • SİMYA YAYINLARI LYS BAŞARILACAK ARKADAŞ DİYE DENEME SINAVI ÇIKARTMIŞ. ALDIM ÇOK BEĞENDİM. HATTA KUZENİME DE ALDIM O DA ÇOK BEĞENDİ SİZLERDE ALIN SINAV YAKLAŞMIŞKEN MUTLAKA ÇÖZÜN FAYDASINI GÖRECEKSİNİZ.
  • BENCE BİLİNDİK YAYINLARIN SADECE İSMİ VAR SİMYA O KADAR DA KÖTÜ DEĞİL. BİZİM DERSHANE DE 3 YILDIR SİMYA VAR HERKES ÇOK MEMNUN (ÖZELLİKLE ÖĞRETMENLERİMİZ ÇOK BEĞENİYOR:))))
  • Fem ve final ardından ygs lys kimya kitabını çözüyorum soruları müfredat düzeyinde pek zor değil, tekrar etmek için iyi bence
  • Denemeleri süperdir,öneririm
  • up up
    Bizim dersane eksen ve simya dağıttı.Eksene dandik diyorlar o yüzden eksen yerine başka kaynaklar takılıyorum.Ama simyaları çözmeyi düşünüyorum.Biraz fazla test var gibi çözenler var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.