Şimdi Ara

Simülasyon hayranlarına müjde: Euro Truck Simulator 2 konsollara geliyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
2.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ETS bir rahatlamadır, kafa dağıtmadır, uzaklara dalmaktır. Rekabetin olmadığı, stresin olmadığı bir oyundur. Çok da kurcalamamak lazım bazı şeyleri. Şimdi büyük tv de oynamak farklı bir deneyim olacak.

• B-2 Spirit kullanıcısına yanıt
    Bi aç da gir bakalım oyun 15 senelik motor mu? Bilmeden sallıyorsunuz.

• Araxes kullanıcısına yanıt

Aynen hocam yıllardır yaldır yaldır öldürüyoruz bir bitmiyor;zombisi,uzaylısı,hortlağı,teröristi,dostu,düşmanı,uçanı,kaçanı...vs bayıyor bazen,açıyorsun amaçsızca müzik dinleyerek dolaşıyorsun.

Hatta ATS daha kolay amerika yolları geniş,ETS'yi çok oldu bırakalı daracık yollar yüzünden.  

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• swat882 kullanıcısına yanıt
    bir oyun, tarzın değil diye böyle eleştiremezsin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 19 Ağustos 2025; 10:45:39 >
    bu bende king of road oyunundan kalma, King of Road'ı çok uzun süre oynayıp keşfetmediğim yeri kalmamış, büyük şirket olmuştum. bundan 20 yıl öncesinden bahsediyorum :)

• 13-14 senelik oyun. Komik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyunu oynamıyorum, listemde var. 20 yıl önce oynadım ve o zamanlar aşırı zevk aldığım oyundu ama bu tarz oyunları oynayanların zamanı, bakış açısı, beklentisi farklı. oynayan varsa demek ki başarılıdır. Atıyorum Knight Online kimisi için boş bir oyundur ama oynayan binlerce insanın gözünü kırpmadan binlerce lirasını akıttığı oyundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 19 Ağustos 2025; 10:50:19 >

-İkinci büyük problem ai araçlarda salınım namına bir şey yok. Belkide işlemciyi çok yoracağından üstünde durmadılar.

-Üçüncü büyük problem 13 yıldır yağan yağmurun aracın hızına göre ivmelenme efektini yapmadılar. Mesela 100 ile gidiyorsun yağmur aşağı düz yağıyor. 

Genelde grafik tasarım ve modelleme üzerine dlclerle uğraşıyorlar o nedenle artık bende bayadır dlcleri almıyorum.

Işıklandırmanın da artık yetersiz kaldığı ekleyeyim. Aşağıda bir modun videosu var.

Snowy Moonyoutube
    This is a lighting mod to improve lighting in ETS 2 and ATS. It is replacing default lighting system with modern lighting methods. - When it will be released? Test version will be released until 23/03/2025. I will release it even if there is something missing, I don't want to delay it anymore. - Is it free or paid? I'm planning to keep it free if donations are enough after release, if its not enough its going to be 1$/month subscription (you don't need to donate/subscribe before release). - Sunlight? This is using PBR lighting but game doesn't have PBR textures so it doesn't look good as perfect PBR lighting. The problem with sunlight is calculations make it worse when used without PBR textures. So sunlight looks worse with PBR lighting because of lack of PBR textures for objects in the game. For now I'm planning focus on overcast and rain. To add sunlight I need to somehow convert default textures to proper PBR textures. I can try to do that later but its hard to do because it depends on surface type. - Night? To add night I need to replace lighting system for each type of light, I will do it later but currently its daytime only. - Using with other asset mods/TruckersMP? This is a .dll plugin like TAA, you can use with any mod you want including mods change assets. - VR and multi monitor? Currently it doesn't work because I don't want to spend time on that but after everything is ready I will implement for VR and multi monitor. - Performance? This was the last test I did with max settings 2-3 weeks ago (I should do a new one): GPU: RTX 4050 (laptop) = RTX 3060 for desktop Game settings: Highest Quality with 100% resolution scaling at 1080p (low quality mirrors for better comparison) New lighting settings: Highest Quality Result: 130-140 fps Rendering a frame takes 7 ms on average (everything included, game base rendering + new lighting + TAA). New lighting with new AO + Reflections takes 2 ms (average) to render. Everything depends on the scene.
    https://www.youtube.com/watch?v=PD8K4L5r7IM

• Sempron 3200 kullanıcısına yanıt

Ben 15 yıldır bu oyunda zerre radikal bir değişiklik görmedim. neyse rakip yok bizi öven çok çöp dlcler ile söğüşe devam

15 yılda rakibi bile olamayacak kadar iyi bir oyun yapılırdı bunlar boş dlc çıkarmayı tercih etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 19 Ağustos 2025; 12:17:32 >

Böyle şeyler para kazandırmaz dlc çıkartıp satmak daha kolay

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.