vayy ikea nın bu fikri gerçekten mükemmel,takdir ettim...reklamın böylesi...harbi yılın yaratıcı fikri bence..fikrin ve sahibinin karşısında saygıyla eğiliyorum...zekice.
Özellikle çocukların oynadığı bir oyun olduğu düşünülürse mükemmel bir reklam. İlerde büyüyüp evlenen çocuk "ulan bu IKEA oyunda da vardı iyi bişey olsa herhal" deyip IKEA mağazasının yerini tutar. Büyük firmaların nasıl öyle büyük firma olduğu da böylece anlaşılmış oluyor.
kesinlikle ya reklamın alası impreza ve evo larda avrupada bu şekilde meşhur olmuş artık reklamlam vericeksen oyunlarda kullanıcaksın ama ikea uçmuş kendi ismiyle oyun yapmış üstelik EA games gibi bir firmayla anlaşarak durup şöyle bi bakıp vaybe demek lazım tebrikler ne diyelim sims ikea
quote:
Orjinalden alıntı: TwiNChiL
the simsin kaçtane pakedi oldu şimdiye kadar yaw
Stuff packleri sayarsak 14 tane görmüştüm ben.Bakalım bu ek paketle 15-16 oluyor herhalde.
EA çıkarsın packleri bir şey demiyorum ama adam gibi pack çıkarsınlar 68 mb'lık pack'i 15 dolardan satıyorlar
Ya bişi soracağım.Merak ettim, acaba Sims dışında bu Sims'e benzer bi oyun çıkmadı mı?
quote:
Orjinalden alıntı: O.z.X
Ya bişi soracağım.Merak ettim, acaba Sims dışında bu Sims'e benzer bi oyun çıkmadı mı?
Sims gibi olan tek bildiğim SinglesAile kurmak yok ama sevgili olmak var,simsdeki gibi eşya filan almak var vs. vs.
IKEA = evinizin herşeyi
quote:
Orjinalden alıntı: büyük adam
quote:
Orjinalden alıntı: O.z.X
Sims gibi olan tek bildiğim SinglesAile kurmak yok ama sevgili olmak var,simsdeki gibi eşya filan almak var vs. vs.
singles oyunuda güzeldir :)
Singles güzeldir ama fazla seçenek yoktur. Kendi karakterini falan yapamazsın sadece görevleri falan yapıyon sonra oyun bitiyo.
Bu arada sims 3 oynayan var mı? çoktan çıkmış benim daha 1-2 hafta önce haberim oldu. ben torrent den indiriyom. Torrent hakkında yardım istiyen olursa mesajlara açığım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme