Şimdi Ara

Simfer 1210 ZERW 1. YIL SONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2010 kasım ayında almıştım ürünü ama 2011 şubatta kullanmaya başladık 1 yıl dolunca paylaşım yapayım istedim,
    hepsiburadadan kdv dahil 450 Tlye almışız ürünü 12 taksitle yani fiyat olarak gerçekten çok iyi sanırım kayseride üretiliyor simferler,
    ilk gelen fırında gaz emniyeti denen sistem ocakların yanması için 15 sn elimiz düğmede beklememizi gerektiriyordu ve fırın tepsisi küçük olduğu için düşüyordu genleşme nedeniyle
    servisi bu iki konu için ayrı ayrı çağırdık aslında ucuz etin yahnisi diye hayıflanıyordumki Simfer merkezden aradılar ve ürünü 1.ay dolmadan yenisi ile değiştirdiler ,
    yeni gelen ürün sorunsuz çıktı ve fırın performansından oldukça memnunuz A sınıfı enerji performansı ve alarmlı saat vs gibi ek özellikleri olması artıları şuan hepsiburada fiyatı ise 539 Tl olmuş araştırmadım ama daha uygun fiyata da bulunabiliyordur herhalde
    ürün kadar müşteriye karşı kendini sorumlu hisseden bir üretici olması nedeniylede ben memnunum kısıtlı bütçe ayıranlara tavsiye ederim.

• Sıkıntınızı halletmenize sevindim. Simfer Gorenje'ye de pişirici cihazlar üretiyor.
  • eyvallah
  • Tam internetten fırın araştırıyordum, multifonksiyonlu olması vb özellikleriyle bu ürünü nereden alabilirim diye bakıyordum ki, yorumunuzu gördüm, çok büyük ihtimalle bu modeli alacağım teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enemy

Arkadaşlar 2010 kasım ayında almıştım ürünü ama 2011 şubatta kullanmaya başladık 1 yıl dolunca paylaşım yapayım istedim,
    hepsiburadadan kdv dahil 450 Tlye almışız ürünü 12 taksitle yani fiyat olarak gerçekten çok iyi sanırım kayseride üretiliyor simferler,
    ilk gelen fırında gaz emniyeti denen sistem ocakların yanması için 15 sn elimiz düğmede beklememizi gerektiriyordu ve fırın tepsisi küçük olduğu için düşüyordu genleşme nedeniyle
    servisi bu iki konu için ayrı ayrı çağırdık aslında ucuz etin yahnisi diye hayıflanıyordumki Simfer merkezden aradılar ve ürünü 1.ay dolmadan yenisi ile değiştirdiler ,
    yeni gelen ürün sorunsuz çıktı ve fırın performansından oldukça memnunuz A sınıfı enerji performansı ve alarmlı saat vs gibi ek özellikleri olması artıları şuan hepsiburada fiyatı ise 539 Tl olmuş araştırmadım ama daha uygun fiyata da bulunabiliyordur herhalde
    ürün kadar müşteriye karşı kendini sorumlu hisseden bir üretici olması nedeniylede ben memnunum kısıtlı bütçe ayıranlara tavsiye ederim.

selamlar arkadaşm son yorumundan epey zaman geçmiş acaba şu andaki fırın hakkında görüşlerin nasıl bi sakat durumu varmı acaba fırının bende almak istiyrm bundan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALUKC -- 22 Eylül 2013; 20:27:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HALUKC

quote:

Arkadaşlar 2010 kasım ayında almıştım ürünü ama 2011 şubatta kullanmaya başladık 1 yıl dolunca paylaşım yapayım istedim,

selamlar arkadaşm son yorumundan epey zaman geçmiş acaba şu andaki fırın hakkında görüşlerin nasıl bi sakat durumu varmı acaba fırının bende almak istiyrm bundan

2.5 yıl oldu hocam hala sorun yok .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HALUKC

quote:

2.5 yıl oldu hocam hala sorun yok .

sağolasın fiyatıda uygun alaym bende o zaman iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SAKIN SİMFER ALMAYIN
    Fırın 7029, Ocak 3701, Davlumbaz 8624 MF, Mikrodalga M2800
    28.06.2013 saat 11:39 da arızalı olan fırın ve ocak için 4440611 müşteri hizmetlerini aradım sorunumu bildirdim ( ancak ne hikmetse şu an bu arama kaydına ulaşamadıkları için tarafımı haksız gösterme uğraşındalar) gün içerisinde servis geldi 20 iş günü olan azami tamir süresinde sorunu gideremedi, bende 26-27.09.2013 tarihinde 4440611 tekrar arayarak ürünlerimin yasal süreçte ücretsiz değişimini talep ettiğimde tekrar servis ile onarım teklifi ile olumsuz yanıt verdiler. Şimdi soruyorum arama kayıtlarını bile doğru düzgün sahip çıkamayan bir firmadan ürün alınırmı ? Eğer sinir hastası olmak istiyorsanız durmayın SİMFER denilen merdiven altı üretim kalitesi ile tanışın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi_bayoz

SAKIN SİMFER ALMAYIN
    Fırın 7029, Ocak 3701, Davlumbaz 8624 MF, Mikrodalga M2800
    28.06.2013 saat 11:39 da arızalı olan fırın ve ocak için 4440611 müşteri hizmetlerini aradım sorunumu bildirdim ( ancak ne hikmetse şu an bu arama kaydına ulaşamadıkları için tarafımı haksız gösterme uğraşındalar) gün içerisinde servis geldi 20 iş günü olan azami tamir süresinde sorunu gideremedi, bende 26-27.09.2013 tarihinde 4440611 tekrar arayarak ürünlerimin yasal süreçte ücretsiz değişimini talep ettiğimde tekrar servis ile onarım teklifi ile olumsuz yanıt verdiler. Şimdi soruyorum arama kayıtlarını bile doğru düzgün sahip çıkamayan bir firmadan ürün alınırmı ? Eğer sinir hastası olmak istiyorsanız durmayın SİMFER denilen merdiven altı üretim kalitesi ile tanışın.

geçmiş olsun dostum yalnız üzerinden 3 ay geçmiş neredeyse çözemedinizmi hala tüketici mahkemesine filan verseydiniz baya ilerlemiş olurdu durum.

• Teşekkür ederim.
    GSM operatöründen görüşme kayıtlarımı istedim sanırım bayram sonrası gelecek gelir gelmez hukuki süreci başlatıyorum.
  • quote:

Teşekkür ederim.
    GSM operatöründen görüşme kayıtlarımı istedim sanırım bayram sonrası gelecek gelir gelmez hukuki süreci başlatıyorum.

3 aydır fırın nerde hocam tamir demi hala ? görüşme kayıtlarına neden ihtiyaç duyuyorsunuz siz cihazı servise verirken servis form almışsınızdır, o formla başvuruda bulunabilirsiniz şukadar zaman geçti cihaz tamir edilmedi deişimini istiyorum diye , görüşme kayıtlarına gerek yok demek istediğim.
  • quote:

quote:

Teşekkür ederim.

3 aydır fırın nerde hocam tamir demi hala ? görüşme kayıtlarına neden ihtiyaç duyuyorsunuz siz cihazı servise verirken servis form almışsınızdır, o formla başvuruda bulunabilirsiniz şukadar zaman geçti cihaz tamir edilmedi deişimini istiyorum diye , görüşme kayıtlarına gerek yok demek istediğim.

Servis fırını ve ocağı onarım için almadı parça siparişi verelim dedi gidiş o gidiş. Firma herşeyi kabul ederken birden dönüş yaptı yok efendim o zamanki tlf kayıtlarına ulaşamamışlar falan... Ben sadece yeni yapılan değişikliğe göre 20 iş günü içerisinde sorunumu gideremedikleri için değişim talebinde bulunmak istiyorum başka birşey değil sadece hakkım olanı istedim. İşin enteresan yanı davlumbazımda simetri hatası vardı ve hiç şikayetim yoktu bu olanlardan sonra onun da değişimini istedim onu değiştirecekler :D diğerlerinde halen ayak sürtüyorlar. Halbuki bu kadar tlf trafiğine ve tantanaya hiç gerek yoktu güçlü firma aksini ispat edemiyorsa müşteri memnuniyeti için gerekli değişimi yapması gerekirdi. Yıllar önce Sinbo ekmek yapma makinası almıştım bayada kullandım bir sorun çıktı firma onarılabilmesine rağmen hemen yenisi ile değişim gerçekleştirdi. Firmaların büyüklükleri satış sonrasındaki destekleri ile belli olur. Simfer için aynı şeyi maalesef söyleyemeyeceğim. Evime gelenler setimi beğeniyor ben ise aman sakın uzak durun diyorum. Bir firmanın iyi ve kötü reklamını en iyi müşterisi yapar lafı hakkaten doğruymuş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.