Şimdi Ara

Simetri Ygs Turkce/Sosyal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar simetrinin ygs turkce/ sosyal (felsefe cografya tarih) kitaplarinin kullananlar memnun mudur ? Konu anlatimini oradan calisip baska kaynaklardan soru cozmeyi planliyorum. Konu anlatimi icin yeterli bir kaynak midir ? Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam gecen sene o dedigin derslere sadece simetriden calistim . tarh cog tam yaptm turkce 5y ama hep kotuydu turkce felsefesi de yine yeterliydi bana sorarsan

• quote:

Orijinalden alıntı: SenNeymişsinBe

hocam gecen sene o dedigin derslere sadece simetriden calistim . tarh cog tam yaptm turkce 5y ama hep kotuydu turkce felsefesi de yine yeterliydi bana sorarsan

Sen neymissin be :D alirim o zaman buyuk ihtimal, teskkurler

• Simetrinin tüm kaynaklarını aldım :D sosyali yazmış arkadaş zaten. Şuan türkçe kullanıyorum gayet güzel ve özet bilgi. zaten ilkokuldan beri hep aynı konular var türkçede. Şöyle özet bilgi yetiyor yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Üniversite Adayı

Simetrinin tüm kaynaklarını aldım :D sosyali yazmış arkadaş zaten. Şuan türkçe kullanıyorum gayet güzel ve özet bilgi. zaten ilkokuldan beri hep aynı konular var türkçede. Şöyle özet bilgi yetiyor yani.

Ilkokuldan beri her sene de unutulur o konular :D tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fem Simetri Matematik 1
    10 yıl önce açıldı
    ayt biyoloji deneme onerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.