Beyler dün gece sabahlamıştım.Sabah 6 gibi iyice uyku bastırdı.PC pazara bırakıp yattım.1 saat sonra kalktım pc kapanmış.Geri açtım.R1'e girdim tekrar.Az önce uyandım.PC gene kapalıydı.Ya babam kapattı yada elektrik kesildi diyo.Ama kesin babam kapatıyo.Şu anda pc haşat durumda.Klavyeyi kırdım , başka bi klavyeyle yazıyorum şimdi.Feel Hurricane camlı bi kasa vardı.Camını yumrukladm.Ön kapağını kırdım.Hoparlörlerin 2 si gitti.Yere düştü.Bu saaatte sonra Ronark'a alırmı ki ?25 defa denedim almadıÇok sinirliyim duvarı yumrukluyorum şu an.Ellerim titriyo
Başka birşey bulamadınmı yahu ne bu boyle
quote:
Orjinalden alıntı: greedy187
Başka birşey bulamadınmı yahu ne bu boyle
Lan zaten çok sinirliyim adam gibi sorduk işte adam gibi cvp istiyorum
sadece 2 gece uyuma babanı izle daha ne diim
bak her servera sırayla dene msl a Beramus A Aldı Back Yap Ronark A dene Bir kaç kere Almaz Ama sonra Alır Ben Hep Öle Giriyorum...
tmm abi kızma denemekten baska çaren yok r1 r2 r1 r2 r1 r2 dene bi birine bi birine girer büyük ihtimal yada premium
Artismisin lan nabak topic açıyosan akıllı olcan bura bebe forumu değil
Sanamı açtım topiği yazma topiğime cvp
quote:
Orjinalden alıntı: PAŞHA
+1
o kırdığın şeyler yerine kırdıklarının parası ile rahat bi bronze alırdın
quote:
Orjinalden alıntı: DarknesS__
sadece 2 gece uyuma babanı izle daha ne diim
bu dewirde babana bile güwenmiycen
o kapatıyodur kesin
quote:
Orjinalden alıntı: DevilLOff
Beyler dün gece sabahlamıştım.Sabah 6 gibi iyice uyku bastırdı.PC pazara bırakıp yattım.1 saat sonra kalktım pc kapanmış.Geri açtım.R1'e girdim tekrar.Az önce uyandım.PC gene kapalıydı.Ya babam kapattı yada elektrik kesildi diyo.Ama kesin babam kapatıyo.Şu anda pc haşat durumda.Klavyeyi kırdım , başka bi klavyeyle yazıyorum şimdi.Feel Hurricane camlı bi kasa vardı.Camını yumrukladm.Ön kapağını kırdım.Hoparlörlerin 2 si gitti.Yere düştü.Bu saaatte sonra Ronark'a alırmı ki ?25 defa denedim almadıÇok sinirliyim duvarı yumrukluyorum şu an.Ellerim titriyo
İyi halt yemişsin..Aklın başında olsan yapmazsın zaten..Sinirliymiş pehh
quote:
Orjinalden alıntı: AzteK
quote:
Orjinalden alıntı: DevilLOff
İyi halt yemişsin..Aklın başında olsan yapmazsın zaten..Sinirliymiş pehh
Sen şimdi yakınımda biyerlerde olacaktın kii seni varya .....
zor kanka silver var ben giremiom şuanda
quote zor kanka silver var ben giremiom şuanda quote
oha kardes sende teselli ederken biraz abarttın beanasıl girmez silver pre.yle
muhahaha cık dısarı silver var giremiyorum diyor. Ya ben napıyım oyunu en fazla 20 dakka oynayabiliyorum pc reset atıyor :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme