Şimdi Ara

ŞİMDİDEN SONRA GİRERMİ Kİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler dün gece sabahlamıştım.Sabah 6 gibi iyice uyku bastırdı.PC pazara bırakıp yattım.1 saat sonra kalktım pc kapanmış.Geri açtım.R1'e girdim tekrar.Az önce uyandım.PC gene kapalıydı.Ya babam kapattı yada elektrik kesildi diyo.Ama kesin babam kapatıyo.Şu anda pc haşat durumda.Klavyeyi kırdım , başka bi klavyeyle yazıyorum şimdi.Feel Hurricane camlı bi kasa vardı.Camını yumrukladm.Ön kapağını kırdım.Hoparlörlerin 2 si gitti.Yere düştü.Bu saaatte sonra Ronark'a alırmı ki ?25 defa denedim almadıÇok sinirliyim duvarı yumrukluyorum şu an.Ellerim titriyo

• Başka birşey bulamadınmı yahu ne bu boyle

• quote:

Orjinalden alıntı: greedy187

Başka birşey bulamadınmı yahu ne bu boyle

Lan zaten çok sinirliyim adam gibi sorduk işte adam gibi cvp istiyorum
  • sadece 2 gece uyuma babanı izle daha ne diim
  • bak her servera sırayla dene msl a Beramus A Aldı Back Yap Ronark A dene Bir kaç kere Almaz Ama sonra Alır Ben Hep Öle Giriyorum...
  • tmm abi kızma
    denemekten baska çaren yok
    r1 r2 r1 r2 r1 r2 dene bi birine bi birine
    girer büyük ihtimal
    yada premium
  • Artismisin lan nabak topic açıyosan akıllı olcan bura bebe forumu değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: PAŞHA

Artismisin lan nabak topic açıyosan akıllı olcan bura bebe forumu değil

Sanamı açtım topiği yazma topiğime cvp
  • quote:

Orjinalden alıntı: PAŞHA

Artismisin lan nabak topic açıyosan akıllı olcan bura bebe forumu değil

+1
  • o kırdığın şeyler yerine kırdıklarının parası ile rahat bi bronze alırdın
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarknesS__

sadece 2 gece uyuma babanı izle daha ne diim

• bu dewirde babana bile güwenmiycen

o kapatıyodur kesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: DevilLOff

Beyler dün gece sabahlamıştım.Sabah 6 gibi iyice uyku bastırdı.PC pazara bırakıp yattım.1 saat sonra kalktım pc kapanmış.Geri açtım.R1'e girdim tekrar.Az önce uyandım.PC gene kapalıydı.Ya babam kapattı yada elektrik kesildi diyo.Ama kesin babam kapatıyo.Şu anda pc haşat durumda.Klavyeyi kırdım , başka bi klavyeyle yazıyorum şimdi.Feel Hurricane camlı bi kasa vardı.Camını yumrukladm.Ön kapağını kırdım.Hoparlörlerin 2 si gitti.Yere düştü.Bu saaatte sonra Ronark'a alırmı ki ?25 defa denedim almadıÇok sinirliyim duvarı yumrukluyorum şu an.Ellerim titriyo

İyi halt yemişsin..Aklın başında olsan yapmazsın zaten..Sinirliymiş pehh

• quote:

Orjinalden alıntı: AzteK

quote:

Orjinalden alıntı: DevilLOff

Beyler dün gece sabahlamıştım.Sabah 6 gibi iyice uyku bastırdı.PC pazara bırakıp yattım.1 saat sonra kalktım pc kapanmış.Geri açtım.R1'e girdim tekrar.Az önce uyandım.PC gene kapalıydı.Ya babam kapattı yada elektrik kesildi diyo.Ama kesin babam kapatıyo.Şu anda pc haşat durumda.Klavyeyi kırdım , başka bi klavyeyle yazıyorum şimdi.Feel Hurricane camlı bi kasa vardı.Camını yumrukladm.Ön kapağını kırdım.Hoparlörlerin 2 si gitti.Yere düştü.Bu saaatte sonra Ronark'a alırmı ki ?25 defa denedim almadıÇok sinirliyim duvarı yumrukluyorum şu an.Ellerim titriyo

İyi halt yemişsin..Aklın başında olsan yapmazsın zaten..Sinirliymiş pehh

Sen şimdi yakınımda biyerlerde olacaktın kii seni varya .....

• zor kanka silver var ben giremiom şuanda
  • quote zor kanka silver var ben giremiom şuanda quote

oha kardes sende teselli ederken biraz abarttın beanasıl girmez silver pre.yle
  • muhahaha cık dısarı silver var giremiyorum diyor. Ya ben napıyım oyunu en fazla 20 dakka oynayabiliyorum pc reset atıyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.