Yalnız ben şike yaptığımıza kesinlikle inanmıyorum. Özellikle Sivasspor maçında son dakikalarda ruhumu teslim ediyordum.
En çok da Antep maçındaki şike lafı komik gelmekte. Antep o maçta bizden puan almak için elinden ne geliyorsa yaptı. Hatta biz iyi oynadıkça maçı çirkinleştirmek için ne geliyorsa yaptılar.
6.04.2011 saat 21.14 (Karşılaşma sonrası)
Levent Kızıl : Hakem... Fener'i mahvetti Hüseyin Göçek... Vallahi billahi inanamazsın ödüm koptu gol olmayacak Aziz bey öldürürdü bizi
Yalnız ben şike yaptığımıza kesinlikle inanmıyorum. Özellikle Sivasspor maçında son dakikalarda ruhumu teslim ediyordum.
En çok da Antep maçındaki şike lafı komik gelmekte. Antep o maçta bizden puan almak için elinden ne geliyorsa yaptı. Hatta biz iyi oynadıkça maçı çirkinleştirmek için ne geliyorsa yaptılar.
Levent Kızıl : Hakem... Fener'i mahvetti Hüseyin Göçek... Vallahi billahi inanamazsın ödüm koptu gol olmayacak Aziz bey öldürürdü bizi
Maçı izlemeden sağdan soldan aldığın linkleri mesaj atman enteresan.
Şike olduğu söylenen Antep maçın da 90+uzatmada gol attık ve maçı kazandık. Şike olsaydı 90+uzatmada gol olmazdı. Gol den sonra Antepli yabancı defans oyuncusu FB Tribünlerine hareket çekti bir de sanki gol nizami değilmiş gibi Antepliler ortalığı karıştırdılar.
quote:
Orijinalden alıntı: DHF_Viper
quote:
Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP
quote:
Orijinalden alıntı: DHF_Viper
Fenerbahçe ve Beşiktaş en az 1 yıl Avrupa yasağı alacaklar, Aziz ve tayfasıyla Serdar A. ve Tayfur Havutçu ömür boyu futboldan men edilecekler dolayısıyla Fenerbahçe yeni bir yönetimle yoluna devam edecek. Bunlar olacak gibi duruyor.
Medyada ve kamuoyunda UEFA bu cezaları verdikten sonra TFF'ye "Kararlarını düzelt" şeklinde bir direktif vereceği dedikoduları var ama bu bence olmayacak.
bunlar iki takım içinde cezadan çok ödül gibi. aziz yıldırımdan kurtulmak kolay mı lan.
Ne yapacaklar kellemizi mi alacaklar? Disiplin müfettişi zaten Fenerbahçe için 2, Beşiktaş için 1 sezon istedi. Verecekleri maksimum cezalar bunlar olur. Kamuoyunda öyle saçma bir algı var ki aynen şu:
8-10 sene men (UEFA'nın böyle bir ceza verdiği tarihte görülmemiştir) Amatör lige düşürme (Yok artık ebesinin Ali samisi) 50-100 milyon dolar para cezası (Yunanistan'a versen adam delirir)
Ha bir de kupa. O zaten başlı başına komedi
zaten öldürsünler, takımı kapatsınlar demiyorum. espri babında söyledim.
quote:
Orijinalden alıntı: Noctivagant
quote:
Orijinalden alıntı: ikincielucak
quote:
Orijinalden alıntı: Noctivagant
Maçı izlemeden sağdan soldan aldığın linkleri mesaj atman enteresan.
Şike olduğu söylenen Antep maçın da 90+uzatmada gol attık ve maçı kazandık. Şike olsaydı 90+uzatmada gol olmazdı. Gol den sonra Antepli yabancı defans oyuncusu FB Tribünlerine hareket çekti bir de sanki gol nizami değilmiş gibi Antepliler ortalığı karıştırdılar.
izledim.
zaten olay takımı satın almak değil ki ? o yüzden 90+ da gol atmanız enteresan değil.
Asıl olay Aziz Yıldırım'ın TFF üyelerini bağlaması,korkutması,belki de hakemi etkileme çabaları.
Yani teşebbüs açıkça
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme