Şimdi Ara

Şimdi Destek Zamanı, Seni Sevmeyen Ölsün !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya arkadaşlar gerçekten dün akşam maçı izlerken hiçbir heyecan duymadım.yani hadi,vur olum bile diyemedim...Fenerbahçe gerçekten güzel bir oyunun sonucu olarak maçı kazandı.herşeyden önce fenerbahçeyi tebrik etmek lazım.ancak Galatasaray da çok berbat oynadı.her bir oyuncu tel tel döküldü.ama tabii ki Galatasarayımız şanına yakışanı yapacak,toparlanacak ve ligde şampiyon olacak.buna inancım tam....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatanka_iyotanka -- 23 Nisan 2006; 21:38:43 >
  • hep destek tam destek
  • gs nin kaybettiği bişey yok henüz fb nin trabzonla maçı çok çok kritik herşey olabilir.bu lig puan farkıyla da bitebilir averajlada.

ama benim anlamadığım nokta şu;
    tam destek diyen arkadaşlar hangi şehirde oturuyo bilmiyorum ama ali sami yeni bi geçen haftaya kadar derbiler dışında ful göremedik henüz.sezon başında beri gs yapabileceğinin en iyisini yaparak buraya gelmiş,ama sezon başından beri stad 10-12bin kişiye oynuyo.üstelik gelenlerin çoğuda sezonun yarısına kadar yönetime tepki gösterdiler.

hep destek tam destek neden 30 küsür haftadır yoktu da şimdi bi fb maçı sonrası alevlendi birden ben onu anlamadım?

gs bu sezon gösterdiği performans itibariyle daha fazla desteği hakediyo.ama nedense gs li taraftarlar kendi takımlarından çok rakip takımla uğraştılar.hatta düz akşam "bjk sen bizim kardeşimizsin" gibi son derece gereksiz bi destekte(!) bulunmuşlar.

sakın kızmayın ortamı germeye veya konuyu dağıtmaya çalışmıyorum ama şimdi çıkıpta "tam destek haydi hep birlikte" demek biraz tuhaf olmuyo mu????

• quote:

Orjinalden alıntı: trulli

gs nin kaybettiği bişey yok henüz fb nin trabzonla maçı çok çok kritik herşey olabilir.bu lig puan farkıyla da bitebilir averajlada.

ama benim anlamadığım nokta şu;
    tam destek diyen arkadaşlar hangi şehirde oturuyo bilmiyorum ama ali sami yeni bi geçen haftaya kadar derbiler dışında ful göremedik henüz.sezon başında beri gs yapabileceğinin en iyisini yaparak buraya gelmiş,ama sezon başından beri stad 10-12bin kişiye oynuyo.üstelik gelenlerin çoğuda sezonun yarısına kadar yönetime tepki gösterdiler.

hep destek tam destek neden 30 küsür haftadır yoktu da şimdi bi fb maçı sonrası alevlendi birden ben onu anlamadım?

gs bu sezon gösterdiği performans itibariyle daha fazla desteği hakediyo.ama nedense gs li taraftarlar kendi takımlarından çok rakip takımla uğraştılar.hatta düz akşam "bjk sen bizim kardeşimizsin" gibi son derece gereksiz bi destekte(!) bulunmuşlar.

sakın kızmayın ortamı germeye veya konuyu dağıtmaya çalışmıyorum ama şimdi çıkıpta "tam destek haydi hep birlikte" demek biraz tuhaf olmuyo mu????

Dostum, ben çok yoğunum bu yıl... Dersane vs. ama elindem geldikce maçlara gittim, ve çoğu maça da gittim.

10-12 bin kişi değildi ama inan bana.
    Ben, Durumumuz nolursa olsun hep maçlara giderim.

• işte sen doğru olanı güzel olanı yapıyosun ama çoğu gs taraftarı senin kafanda değil gibi geliyo bana.

aslında mesele 10-12 bin olup olmaması değil o stadın dolmaması,halbuki durumu bakınca o stadın dolması gerek.
  • Haklısım Dostum, Ama Maalesef Olmuyor. Acaba neden ?
    Takımımızın en fazla desek duyduğu zamanlardan birisi (bu sezon).

hele şu 3 hafta...
  • Fener alır Tr $ampiyonlugunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: did_my_time

Fener alır Tr $ampiyonlugunu

Önemli olan şampiyonluğu alması değil bence önemli olan, bu kadar zorluk içerisinde fener gibi altı kuru bir takımı yakalamış olmasıdır, işte bu başarıdır! Galatasaray özveriyle çalıştı, parasız çalıştı, milyonlarca dolar transfer harcaması yapamadı, ama hala başarılı bence!
  • BİR GÜNDE ŞAMPİYON OLMADIK,BİR GÜNDE TAHTTAN İNMEYİZ...!!!
  • Olsun olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.