Şimdi Ara

ŞİMDİ BAŞLASAM 50K OLUR MU? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
3.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek parlak şeyler olmaz. Yatmaya devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi git Allah aşkına bi git. Nefret ediyorum senin gibilerden. Yazma kardeşim. Yazma o zaman!

• mammamia01 M kullanıcısına yanıt
    Herkese açık başlık açarsan bana da görüşümü yazma hakkı doğar. İyi şeyler duymak istiyorsan başlığı "motivasyona ihtiyacım var beni gazlayın biraz" diye açabilirdin. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.

• Doğru söyleyen? Sen herkese aynısını yapıyorsun. Seni kim yetiştirdi bilmiyorum ama insanların moralini bu şekilde bozamazsın. Nereyi kazandın? Yok eğer hala sınava girecek olan bir öğrenciysen baya bi güleceğim çünkü. Pek iyi şeyler olmazmış... Sen eminsin yani kendinden. Doğru söylemiyorsun. Pek iyi şeyler olmaz. Ama bu vakitten sonra ne kadar çalışsan kardır desen bu doğru olurdu. Yatmaya devam? Bak kardeşim, bu forumda nereden öğrendiniz bu milleti trollemeyi bilmiyorum ama yanlış yapıyorsunuz. Sizin yüzünüzden bir kişi çalışmayı bırakacak belki de. Ve tüm hayatı değişecek. Bunu nasıl göze alıyorsunuz?

Şuan çalışmayı bırakıp bu trollu mu sorumlu tutacaksın. Herkes kendi hareketlerinden sorumludur. Hayatında tanımadığın biri internette bi şey dedi diye pes ediyosan kusura bakma da bu senin aptallığın olur. Şahsına yazmıyorum bunları üstüne alınma genel konuştum. Yeri geldi yazıyım dedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 6 ay değilde 2 ay kalmış gibi konuşuyorsun sana burada kaba taslak bi hesap yapayım 180gün her gün 8 saat 1440saat eder 1440 saat 10ay 5saat çalışmak gibidir bu ilk mesele çalışabilmek çünkü ısınmadan o saatler zor sağlam irade lazım ikincisi 60tyt 60 ayt gibi bir net nerden baksan 40k eder yani full ayt abanarak 6 ayda 60ayt yapamayan bilmiyorum yani (maldır) benim bile ilk 1000 hedefim olmasına rağmen boşver tyt yi 6 ay ayt kas diyen bir iç sesim var ama tabi ki dinleniyorum onu 100tyt 80ayt ilk800 falan zaten ama benim tr 21 net sosyal 8 net olduğu için yükseltmem az çalışmayla bile kolay olacaktır neyse umarım işine yarayan bir kaç şey bulursun bu yazımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dereceiçinomuzomuza -- 18 Aralık 2018; 16:13:47 >
    üstteki arkadaş haklı çok zor. Yaparsın edersin diyenlerin konu geçmişlerine bakmanı tavsiye ederim

• Akeno A kullanıcısına yanıt
    Zor olan ne? Ben düzgün bir şekilde 6 ay çalışsam kaç bine kadar yapabilirim diye sordum.

düzgün çalışamazsın işte. o kadar kolay değil

• Ben o civarda netlerle mi başladım bilmiyorum ama senin gibi yattım 3.5 yıl. 12.sınıfın 2.dönemi başladım 81k geldi say. Öncelikle kendine güvenme. Güvenme dediğim umutsuz olma ama "Ben zekiyim çalışırsam yaparım." kafasından çık ve çalışmaya başla. Zekiysen yani kavrama yeteneğin yüksekse ne güzel fakat bu sınav TEOG değil bildiğin üzere. Zeki olanlar değil çalışkan olanlar yükseliyor. Çalışkanların da tamamı değil, verimli ve düzenli çalışanlar bir şeyler başarıyor. Öz disipline sahipsen ve düzenli, istikrarlı biriysen 20k olmayacak bir sıralama değil. Benim de obp 85 bu arada ve hedefim 2-3k.

• Yine iyi yapmışsın 2.dönem başlamana rağmen

Denemesi bedava. Dene bakalım olacak mı olmayacak mı ?

• The Pursuit of Happyness filmini bi izle. Sen ve senin gibileri anlatıyor. Belki birkaç şey öğrenirsin hayata bakışın değişir. Yoksa şunu bil. Okumuş, bilgili birinin yanında troll zannettiğin bu laflarla çok küçük düşersin. Kimler üniversiteye gidecek... Şu hale bak.

• Ulan iki gündür aynı konu ya ne boş bi adamsın kaç k yaparım diye soracağına dünden bugüne ne kadar ders çalıştığını yazsana bi. Bu kafayla barajı bile geçemezsin ya otur dersinin başına elinden gelenin en iyisini yap ya da boş konularda oyalanmaya devam et sanki bu işin bi denklemi varda tam olarak sıralama bekliyosun çalış 50k ise 50k, 200k ise 200k kim nerden bilsin madem bu kadar ağlayacaksın yazdan çalışmaya başlasaydın kaç kişi adam gibi cevap yazmış hala şu saçma soruyu sorup duruyosun

• Randevu süresi dün bitmişti 50k icin.isterseniz 60k için randevumuz var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş adam öyle mi? Ulan bu forumda 1 aydır sevgilimden ayrıldım, yok keşke o da sevseydi yok hedef türkiye 1.liği gibi konular dönüyor.. Hangisine yazdın bunu? Hangisine boş konu dedin? Böyle sorular ilk defa sorulduğunda da siz aynısını yapıyorsunuz. Hepiniz Behzat kullanıp üstüne 5 aydır adamı kötülüyorsunuz.

Bu forumda malum adamın videoları elinizde var mı? Gibi konular açılıyor. Yazdın mı oraya aynı şeyi? Madem öyle yazdan başlasaydınmış.. Başlayamadım kardeşim. Sebeplerim vardı başlayamadım. İstemiyorsan, boş konu diyorsan 2 gündür girip girip cevap yazmayacaksın o zaman.

Karşımda 5 dakika herhangi bir konuda sohbet edemeyecek adamlar tek becerisi rakip elemek olduğu halde bize boş diyor. Hadi hadi...

• quote:

Orijinalden alıntı: mammamia01

Boş adam öyle mi? Ulan bu forumda 1 aydır sevgilimden ayrıldım, yok keşke o da sevseydi yok hedef türkiye 1.liği gibi konular dönüyor.. Hangisine yazdın bunu? Hangisine boş konu dedin? Böyle sorular ilk defa sorulduğunda da siz aynısını yapıyorsunuz. Hepiniz Behzat kullanıp üstüne 5 aydır adamı kötülüyorsunuz.

Bu forumda malum adamın videoları elinizde var mı? Gibi konular açılıyor. Yazdın mı oraya aynı şeyi? Madem öyle yazdan başlasaydınmış.. Başlayamadım kardeşim. Sebeplerim vardı başlayamadım. İstemiyorsan, boş konu diyorsan 2 gündür girip girip cevap yazmayacaksın o zaman.

Karşımda 5 dakika herhangi bir konuda sohbet edemeyecek adamlar tek becerisi rakip elemek olduğu halde bize boş diyor. Hadi hadi...
    hele hele hele tenekeye bak. Foruma isteyen istediği konuyu açar buna kimsenin lafı yok burada kime sorarsan sor senin boş olduğunu onaylayacaktır aslanım. karşında 5 dakika sohbetmişte falan filan sen benim karşımda 5 dakika durabileceksen eyüp sultandayım çık gel doluyu boşu orda görürsün. Adam yerine koyduk şu saçma soruna cevap yazdık hala yok bugün başlasam kaç k olur yok 2 saat sonra başlasam kaç k olur diyosan laf yediğinde de kimseye atarlanmaya hakkın yok. Git güneşi selamlayan tayfaya orda senin gibilerden çok var fosforlular seni gazlayıp ilk 100 e sokarlar. Sebepleri varmışta falan filan konuyu ilk açtığında salağın tekiyim çalışmadım diyodun aynen cümlen buydu noldu da şimdi sebepli sorunlu adam oldun? Kaybol şimdi vızıltı yapma hadi gerçekleri duymak istemiyorsan da blokla geç bana dayılık yapma.

• Olur neden olmasın ki hem,yeterli çalışırsan 50k da olur daha iyileri de sadece kendine bir rota belirle ve ona göre hareket et doğrultudan şaşmazsan emin ol istediğin sonuca varacaksın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.