Şimdi Ara

simdi 17' philips s6 flat almaya gidiyorum.durduran var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim emektar 14" gecenlerde bir daha acilmamak uzere kapandi. Omrunu tamamlayan monitorumu bir kenara cekerek bugun carsiya indim kendime monitor secmek icin. Bayagi bir gezdim dolastim, degisik alternatiflerle karsi karsiya geldim. 17" ucuz yollu bir flat bakiyorum kendime.

Gezdim dolastim karar veremedim, soluklanmak ve sizlere danismak icin su an bir net cafeyeb girdim..

alternatifler sunlar..

17" philips s6 flat siyah - 135 dolar + kdv : bu model aslinda fena değil gibi. philips olmasi guven veriyor.
    ama real flatmidir degilmidir bilemiyorum. bu model icin ne dersiniz.

17 SAMSUNG 793 DF FLAT : bu da 135 dolar + kdv. aslinda hem philips dusunuyordum ama fazla secenek de yok ki.

bir de modelini bilmedi,gim 17" flat lg var o da hemen hemen 140 dolar + kdv falan...

ne dersiniz arkadaslar ? acil cozum lazim bana.. su an net cafede yarim saat falan daha kalacagim. haber bekliyorum sizden..

(17 SAMSUNG 794 MB SILV.BLACK FLAT de dusunuyordum ama stokta yokmus haftaya gelcekmis. 1 hafta pcsiz de kalmak istemiyırum acikcasi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 19 Şubat 2006 16:18:54 >

• yeni nesil LG monitörler çok hoş ve kaliteli gerçi phılıps ve samsung markalarının yanında fos gibi kalıyor ama ben LG almanı tavsiye ediyorum yinede senin bileceğin iş LG almam dersen Phılıps al derim
  • Philips derim

Vestel de düşünebilirsin aslında
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Philips derim

Vestel de düşünebilirsin aslında

aslında hacı vesteller o kadarda kullanışlı olmuyor tavsiye edilecek kadar iyi değiller...
  • philips derseniz --> philips 107s6 ---> bu var listede.. nasil iyimidr? alinir mi?..
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

philips derseniz --> philips 107s6 ---> bu var listede.. nasil iyimidr? alinir mi?..

klasik bir phılıps 17" monitördür... baya kullanışlı ve uzun ömürlü alınır yani...
  • bence de samsung 793 df ler süper dir arkadaşım samsung un servisi de mükemmel...
  • abi al sana monitörrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
    VESTEL
  • LG F700B al Kafan rahat olsun.
  • benden sana tavsiye bak oraya 3 tane marka yazmışsın LG,Phılıps,Samsung hangisini alayım demişsin o markalara lafım yokda gidipde vestel monitör alma sakın
  • quote:

Orjinalden alıntı: HoLoCouST

benden sana tavsiye bak oraya 3 tane marka yazmışsın LG,Phılıps,Samsung hangisini alayım demişsin o markalara lafım yokda gidipde vestel monitör alma sakın

• quote:

benden sana tavsiye bak oraya 3 tane marka yazmışsın LG,Phılıps,Samsung hangisini alayım demişsin o markalara lafım yokda gidipde vestel monitör alma sakın

Niyeki? Benim eskiden Vestel monitör vardı 7 yıl hiç sorun çıkarmadı.
  • MONİTORDE BİR SORUN OLMUYORKİ ZATEN.SORUN GÖZLERDE OLUYOR GENELLİKLE
    quote:

quote:

• yahu ne vesteli aklımı peynir ekmekle mi yedim ben :) samsung ya da philips arasında gidip geliyorum
    az daha bekliyorum. net cafede bi iki oyun takılalım yas 30 uzundur oynamıodum ozlemisim hehe..
    15-20 dk daha burdayım. bir itiraz gelmez ise eve donerken PHILIPS 107S66 17" FLAT SİYAH MONİTÖR alip gidecem.
  • LG F700B al BÜYÜK SÖZÜ DİNLE.
  • quote:

quote:

yaw hacı yanlış anlama 7 yıl değil vesteller 17 yılda kullanılır benim evde duruyor bi vestel monitör 1998 den beri canavar gibi çalışıyor ama yaramaz hoş bi klas monitör değil açıkcası
  • kardeş lg monitor çok güzel ama bulmak zor oluyo genelde ama philips vestel falan düşünme dandik onlar 1.nec2.sony3.lg bütçe sıralaması var gerisini sen düşün
  • LG F700B kullanıyorum tavsiye ederim. kalitedir
  • LG de benim hoşuma giden 2 olay var.
    1. Monitörün şekli çok hoş karizma duruyor.
    2. Her tür olaya göre monitör otomatik renk ayarı yapıyor o olaya bayılıyorum... Filmlere ayrı resimlere ayrı oyunlara ayrı masaüstündeyken ayrı renk formatlarına giriyor göz sağlığı ve estetik bakımdan daha hoş oluyor...
  • lg700b 160 dolar ama bulabilirmiyim onu da bilmiyorum. su an 2 alternatif var
    samsung 793 ve philips s6
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.